Την μπάλα δε θα του την κόψει, ελπίζουμε όλοι, αλλά μεγάλη καριέρα, αυτή που ονειρεύεται ο παίκτης και ο... Βαγγέλιος, δεν θα κάνει με τέτοιο ζόρικο ιστορικό πλέον... Δε νομίζω σοβαρή ομάδα να ποντάρει πάνω του...
There is a Dude in town
Εκτός αν διαγραφούν...![]()
There is a Dude in town
bibis (19-03-14)
Οι κινήσεις είναι οι εξής:
Πούλο Χολέμπας, πούλο Ιμπαγάσα, πούλο το παραγουανό μοσχάρι.
Δυο χαφ- δυο επιθετικούς- αριστερό μπακ.
Αυτά βαγγέλα πρέπει να γίνουν ΧΤΕΣ.
και ενα καλο τριαρι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
να ξερει να παιζει το πικ εν ρολ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εγώ νομίζω πως θέλουμε έναν ντελιβερά τζιμάνη και έναν σερβιτόρο για τα έξω τραπέζια...
There is a Dude in town
Μετά το σημερινό, νομίζω πως ο 40άρης Γκιγκς μας κάνει.
εγω θα εβαζα τον Γλυκα μεσα, διπλα στον μανωλα. παπαδες θα κανανε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sirkostas (20-03-14)
Η χρονιά δεν έχει τελειώσει αλλά έχω λίγο χρόνο για σκότωμα οπότε θα γράψω πού νομίζω πως χρειαζόμαστε προσθήκες/αλλαγές ώστε να είμαστε καλύτεροι την επόμενη χρονιά.
Δεν υπολογίζω δανεικούς που θα επιστρέψουν και ποια συμβόλαια λήγουν.
Ξεκινάω από το εύκολο: επιθετικός. Ο Σκξτσέποβιτς προφανώς δεν υπολογίζεται σαν βασικός επιθετικός, ο Ολαϊτάν (αν είναι καλά) δεν θεωρώ πως είναι προς το παρόν επιθετικός
για να βασιστείς πάνω του (σαφέστατα μπορεί να βοηθήσει σημαντικά) και ο Βαλντέζ φυσικά δεν με πείθει (για βασικός ούτε γι' αστείο). Οπότε θέλουμε φορ, φορ κανόνι, φορ
να μαμαέι και να δέρνει και να βάζει γκολ. Δεν με νοιάζει με ποιον τρόπο. Με τα τσαρούχια, με τη φτέρνα, με τη μύτη, με τις μασχάλες, όπως να 'ναι, αρκεί να τα παστελώνει.
Με τον Κάμπελ δεν ξέρω τι θα γίνει, ο Πέρεζ έχει αγοραστεί (κάνει πολλά αλλά από λίγο, θα ήθελα κάτι περισσότερο), ο Φουστέρ παίζει και στα άκρα όταν χρειάζεται. Θέλουμε
έναν ακραίο/επιθετικό να παίζει με ανάποδο πόδι και να έχει ικανότητα στο ένας με έναν και στο ένα-δύο.
Στο κέντρο γίνεται της Πόπης. Παικταράς ο Ιμπαγάσα, μπορεί να σε ξελασπώσει σε παιχνίδια παίζοντας μόλις ένα τεταρτάκι αλλά δεν έχει προοπτική, προτιμώ έναν πιτσιρικά
να παίρνει τον χρόνο συμμετοχής του. Μασάντο δεν, αφού δεν βλέπω προκοπή όταν παίζει μαζί με τον Τσόρι. Μανιάτης και Ντινγκά κόβουν αλλά από ανάπτυξη πολύ λίγα.
Θα ήθελα να κρατηθεί ένας (Μανιάτης επειδή είναι Έλληνας) και να αντικατασταθούν οι Ντινγκά και Μασάδο με κάποιον που ξέρει να βοηθάει εξίσου σε άμυνα και επίθεση
ή τουλάχιστον να βοηθάει περισσότερο στην επίθεση από τα αμυντικά χαφ που έχουμε τώρα. Υπάρχει και ο Σάμαρης, ελπίζω να τα πάει ακόμα καλύτερα του χρόνου.
Στην άμυνα έχουμε πρόβλημα στα αριστερά. Πήραμε παίκτη χειρότερο του Χολέμπας. Μπράβο μας. Μπορούμε να κρατήσουμε έναν από τους δύο για αλλαγή. Θα ήθελα και
στόπερ. Στόπερ κλάσης, καλύτερο από όσους έχουμε.
Θέλω να πέσει χρήμα για τρεις παίκτες (έναν σε κάθε μια από τις τρεις γραμμές) συν μία-δύο έξυπνες κινήσεις που όμως έχουν όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο. Εύκολα
λέγεται, δύσκολα γίνεται.
Επειδή δεν μπορώ να ακούω πλέον για κούραση και τρέξιμο, να αγοραστούν παίκτες που μπορούν να τρέχουν όσο και οι παίκτες των υπόλοιπων ομάδων (για Ευρώπη μιλάμε).
Ευχαριστώ.
dimace (20-03-14)
Η συζήτηση είναι ενδιαφέρουσα, δε λέω, πορώνομαι, φτιάχνομαι, αααααχ κι έτσι αλλά... είναι η πλέον προβλέψιμη συζήτηση μετά από ήττα ή αποτυχία ή ήττα-αποτυχία. Τί θέλουμε. Θέλουμε εκεί, αυτόν που θα κάνει αυτό, που θα μπακ απ άρει τον άλλον, που θα συνθέσει ένα φόβητρο με τον από πίσω προερχόμενο από τις ακαδημίες άλλον.
Βλέπουμε τις μεταγραφές πάντα σα σωσίβιο που θα μας σώσει...
Μια απλή διαπίστωση, μη βαράτε, τύποι. Δεν έχω πιεί και κάτι... ακόμα...
There is a Dude in town
Πιο προβλέψιμη κι από τιτίβισμα του Νούλη, έχεις απόλυτο δίκιο.
Δεν θεωρώ πως έχουμε αποτύχει πουθενά φέτος προς το παρόν. Από τη Μάντσεστερ χάσαμε, τίποτα το παράξενο αλλά τι να πούμε δηλαδή;
Είμαστε κομπλέ, οι καλύτεροι στο γαλαξία, Βαγγέλα έβγαλες 25+ μύρια μόνο από το CL αλλά πάμε όπως είμαστε;
Καλό ποστ, Σουηδέ. Ολοκληρωμένο και συγκροτημένο. Η μόνη μου ΚΑΘΕΤΗ διαφωνία: Η παραμονή του Μανιάτη! Απ' αυτόν κι εγώ ξέρω περισσότερο τόπι και δεν αστειεύομαι. (τουλαχιστον κλωτσάω ίσα το τόπι)
Rena (22-03-14)
επιθετικους ειχαμε καλους εως πολυ καλους(μητρογλου,μιραλας ,νταρκο ,τζιμουρ κτλ) μεσους ακομα καλυτερα (ριβαλντο ,τζορι,αμντουν) αμυντικούς το ιδιο (μελμπεργκ,παπαδουπολος πριν χτυπησει,μαρκανο) αυτο που εχω να δω χροοοοοονια απο την εποχη του καρεμπε ειναι δυο καλους αμυντικούς μεσους που να ξερουν να κοβουν αλλα το πιο σημαντικο να μπορουν να δινουν την γαμηδομπαλα μπροστα σωστα,το ξερω τα ακρα μας πισω δεν υπαρχουν αλλα και των φιλιπ λαμ και ντανιελ αλβεζ να ειχαμε μαζι αν οι μπροστα σου κολοβαρανε και μαρκαρουν με τα ματια τι να κανουν και αυτοι...
Παρακαμπτω το γεγονος οτι εβαλες τον Τσορι και τον Αμπντουν διπλα στον Ριβαλντο και παμε στους αμ.μεσους που γραφεις.
Θελω να μου εξηγησεις μιας και μπαλα βλεπεις,ποσες ρημαδες απο αυτες τις ομαδες που παιζουν το ισπανικο στυλ ποδοσφαιρου
παγκοσμιως εχουν "αμυντικα χαφ σκυλια".
Παμε σε αυτους του Champions League και μετα στο Europa.
Ατλετικο : Ραουλ Γκαρσια,Τιαγκο,Μαριο Σουαρες
Ρεαλ Μαδριτης : Κεντιρα,Αλονσο,Ιγιαραμεντι
Μπαρτσελονα : Μπουσκετς,Μασερανο,Σονγκ
Μαντσεστερ Γιουναιτεντ : Φελαινι,Καρικ,Κλεβερλι
Μπαγερν : Μαρτινεθ,Σβαινσταιγκερ
Ντορτμουντ : Κελ,Μπεντερ
Τσελσι : Μικελ,Λαμπαρντ?
Παρι Στ. Ζερμαιν : Ματουιντι,Καμπαιγ
Απο τους παραπανω παιχτες "σκυλια" μπορω να πω μονο τους Ματουιντι και Σονγκ.
Δυο δηλαδη παιχτες σε ροστερ 23 παιχτων ανα ομαδα στις καλυτερες ομαδες του κοσμου.
Θελω να μαθω βρε παιδι μου,εφοσον το αμυντικο χαφ στο ποδοσφαιρο ΠΕΘΑΝΕ το 2006 στην μετα Μακελελε εποχη,
γιατι εμεις στην Ελλαδα το ψηφιζουμε καθε καλοκαιρι λες και ειναι το ΠΑΣΟΚ του 1985.
Ο Μιτσελ φιλε μου εχει ΣΥΣΤΗΜΑ και ζει και πεθαινει με αυτο. Ξερει τι θελει απο τις ομαδες του και η χρηση αταλαντων ξυλοκοπων
δεν εχουν θεση στον Ολυμπιακο.
Τωρα ευλογα θα με ρωτησεις... Ωραια τα λες ρε μεγαλε αλλα γιατι παιζει ο Μανιατης και ο Ν`Ντιγκα στον Ολυμπιακο?
Ε και καπου εκει δεν εχω απαντησεις. Θελω να ελπιζω οτι ο Μιτσελ ζητησε καλυτερους αλλα ...λεφτα δεν υπηρχαν
μετα το ξεφορτωμα των "κλαρκ' απο την Γαλλια και την Σερβια εδω και 3 χρονια.
differance (21-03-14)
Bookmarks