Σελίδα 352 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 52152252302312322332342348349350351352353354355356 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 7.021 έως 7.040 από 7226

Θέμα: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασχετο αλλά σχετικό. Αυτόν τον τύπο με τα μαγικά, τον μέγα Ζιο, τον χρησιμοποιούμε καθόλου; Αυτόν και καλά τον είχμα επροσλάβει ως τύπο που θα μας έβρισκε από Βραζιλία μεριά, ταλέντα, μπλα μπλα μπλα... τί γίνεται; Ολους τους κόβει ο υπέροχος Μίτσελος;
    Αγγουρια καλυβιωτικα,σκαουτερ για τα ματια του κοσμου ειναι,να πω την αληθεια δεν το πιστεψα ποτε οτι προσλαβαμε τον Ζιο.
    Ασε που δεν νομιζω κι ο ιδιος να το κατεχει το αθλημα.
    Πιο πολυ πιστευω οτι του ειπαμε απλα εχε τον νου σου μπας και δεις κανα ταλεντακι παρα οτι του καναμε προσληψη με σκοπο να οργωνει την Λατινικη Αμερικη για να βρει τον νεο Ζιο η εστω τον νεο Ντιογκο.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (22-02-14)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sabar77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγγουρια καλυβιωτικα,σκαουτερ για τα ματια του κοσμου ειναι,να πω την αληθεια δεν το πιστεψα ποτε οτι προσλαβαμε τον Ζιο.
    Ασε που δεν νομιζω κι ο ιδιος να το κατεχει το αθλημα.
    Πιο πολυ πιστευω οτι του ειπαμε απλα εχε τον νου σου μπας και δεις κανα ταλεντακι παρα οτι του καναμε προσληψη με σκοπο να οργωνει την Λατινικη Αμερικη για να βρει τον νεο Ζιο η εστω τον νεο Ντιογκο.
    οι σοβαρες δουλειες δεν γινονται ετσι και ο βαγγελας κανει σοβαρες δουλειες. αμα ηταν ο κοκκαλης μπορει να μας εφερνε κανα φυντανι-προταση του ζιο...
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Μια και ο επιθετικός είναι θέμα προς συζήτηση ή είναι πιθανό να μας απασχολήσει, είδα και μου άρεσε πολύ (4ο παιχνίδι) ο Ματέι Βίντρα της Γουεστ Μπρομ, που σκόραρε κιόλας εναντίον της Φούλαμ, του Κώστα και του Μάγκατ.Μιλάμε για ΝΕΑΡΟ παίκτη με καλή κίνηση και ΜΕΣΑ στις φάσεις. Προσιτή περίπτωση (η ΓΜ είναι ομάδα χαμηλού προφίλ) που ίσως θα έπρεπε να εξετάσουμε, καθώς πιστεύω πως σε δυο τρία χρόνια ο μικρός θα κάνει ΠΟΛΛΑ λεφτά...

θρυλος παντα και παντου. Το avatar του χρήστη maniakos7

Περιοχή
    Piraeus
    Thanks
    2.605
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 631 φορές σε 360 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια και ο επιθετικός είναι θέμα προς συζήτηση ή είναι πιθανό να μας απασχολήσει, είδα και μου άρεσε πολύ (4ο παιχνίδι) ο Ματέι Βίντρα της Γουεστ Μπρομ, που σκόραρε κιόλας εναντίον της Φούλαμ, του Κώστα και του Μάγκατ.Μιλάμε για ΝΕΑΡΟ παίκτη με καλή κίνηση και ΜΕΣΑ στις φάσεις. Προσιτή περίπτωση (η ΓΜ είναι ομάδα χαμηλού προφίλ) που ίσως θα έπρεπε να εξετάσουμε, καθώς πιστεύω πως σε δυο τρία χρόνια ο μικρός θα κάνει ΠΟΛΛΑ λεφτά...
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6-7 ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
    Μονο ΘΡΥΛΟΣ.

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ στο ματς των 3:30 από τη Πρέμιερ είδα έναν αράπη σέντερ φορ που παίζει στη Σουόνσι.

Πολύ καλός παίχτης και πιστεύω πως με 30 χαρτιά και κάμποσες μετοχές της ναυτιλιακής του Μαρινάκη και κάμποσες της Καραϊσκάκης Α.Ε. μπορεί να έρθει προς τα δω.

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ στο ματς των 3:30 από τη Πρέμιερ είδα έναν αράπη σέντερ φορ που παίζει στη Σουόνσι.

Πολύ καλός παίχτης και πιστεύω πως με 30 χαρτιά και κάμποσες μετοχές της ναυτιλιακής του Μαρινάκη και κάμποσες της Καραϊσκάκης Α.Ε. μπορεί να έρθει προς τα δω.
    Πηγε με 15εκ στην Σουονσι ο Μπονυ και δεν εχει κανει ΤΙΠΟΤΑ προς το παρον. Ακομα και σημερα ηταν παρα πολυ τυχερος.

Μετριος παιχτης,καλος σκορερ αλλα γενικοτερα εχει το 1/10 της τεχνικης του Μητρογλου. Δεν ξερω εαν μπορει να κανει
    ετσι καριερα στην Αγγλια.

Τα ιδια λεγαμε και για τον Μιτσου περυσι που εβαλε 15 γκολ στην Πρεμιερ και φετος δεν μπορει να στριψει.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Τον Βιλφρεντ ήδη τον πρότεινα παραπάνω και τον έχουμε στα υπόψη μας...

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Ignore User

Καλος παιχτης αλλα δεν μας λειπει παιχτης με αυτα τα χαρακτηριστικα.

Το ονομα που θα απασχολησει στο μελλον απο την Μπρομιτς ειναι ο Μπεραχινο.
    Eκει θα πεσουν τα φραγκα στο μελλον απο τους μεγαλους της Αγγλιας.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Μια και ο επιθετικός είναι θέμα προς συζήτηση ή είναι πιθανό να μας απασχολήσει, είδα και μου άρεσε πολύ (4ο παιχνίδι) ο Ματέι Βίντρα ...
    Πιστεύεις ότι ποδοσφαιριστής με αυτό το όνομα έχει ελπίδες να πιάσει στον Ολυμπιακό? χαχαχα!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (24-02-14)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SOLID Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πηγε με 15εκ στην Σουονσι ο Μπονυ και δεν εχει κανει ΤΙΠΟΤΑ προς το παρον. Ακομα και σημερα ηταν παρα πολυ τυχερος.

Μετριος παιχτης,καλος σκορερ αλλα γενικοτερα εχει το 1/10 της τεχνικης του Μητρογλου. Δεν ξερω εαν μπορει να κανει
    ετσι καριερα στην Αγγλια.

Τα ιδια λεγαμε και για τον Μιτσου περυσι που εβαλε 15 γκολ στην Πρεμιερ και φετος δεν μπορει να στριψει.
    Τον έχω παρακολουθήσει φέτος 7-8 φορές κι ο τύπος είναι φανταστικός σέντερ φορ. Ακου "δεν έχει κάνει τίποτα"!!! Που? Στο FIFA? Θωρηκτό που δεν κρατιέται με τίποτα, δύναμη στον αέρα και με σουτ που σκοτώνει.

Κι έχει βάλει 10 γκολ φέτος στη Πρέμιερ. Τα ίδια με Ρούνευ και περισσότερα από Νεγκρέδο, Ετό, Αντεμπαγιόρ, Λουκάκου που άπαντες αγωνίζονται σε καλύτερες ομάδες. Mη ξεχάσω επίσης: 1 γκολ στο Λιγκ Καπ, 3 γκολ στο Κύπελλο Αγγλίας και 5 γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ. Συγκομιδή που αν την ισοφαρίσει ο Μήτρογλου, θα λέμε τι κάθεται η Ρεάλ και δεν δίνει όσα-όσα για να τον αποκτήσει?

Και βέβαια το skysports γράφει για 12.000.000 λίρες αγορά, δηλαδή 2.000.000 λιγότερα από τον Μήτρογλου. Μάλλον η...τεχνική του Μήτρογλου θα κάνει τη διαφορά αυτή.

ΥΓ. Ο Μίτσου λίγο δύσκολο να στρίψει καθότι είναι καθηλωμένος από εγχείρηση στον αστράγαλο. Στο Football Manager προφανώς ξέχασαν να το αναφέρουν.

13. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (24-02-14), VALVERDES_7 (24-02-14), vasilis-thrylos7 (24-02-14)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστεύεις ότι ποδοσφαιριστής με αυτό το όνομα έχει ελπίδες να πιάσει στον Ολυμπιακό? χαχαχα!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Όχι, πες του, αν έχει άδικο: Μα, "Ματέι";;;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ προτείνω να πάρουμε αυτόν με το 18 από την Φούλαμ, αν πέσει: Καλός μου φαίνεται και παίζει πολύ σοβαρά να "πιάσει"...

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Τον έχω παρακολουθήσει φέτος 7-8 φορές κι ο τύπος είναι φανταστικός σέντερ φορ. Ακου "δεν έχει κάνει τίποτα"!!! Που? Στο FIFA? Θωρηκτό που δεν κρατιέται με τίποτα, δύναμη στον αέρα και με σουτ που σκοτώνει.

Κι έχει βάλει 10 γκολ φέτος στη Πρέμιερ. Τα ίδια με Ρούνευ και περισσότερα από Νεγκρέδο, Ετό, Αντεμπαγιόρ, Λουκάκου που άπαντες αγωνίζονται σε καλύτερες ομάδες. Mη ξεχάσω επίσης: 1 γκολ στο Λιγκ Καπ, 3 γκολ στο Κύπελλο Αγγλίας και 5 γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ. Συγκομιδή που αν την ισοφαρίσει ο Μήτρογλου, θα λέμε τι κάθεται η Ρεάλ και δεν δίνει όσα-όσα για να τον αποκτήσει?

Και βέβαια το skysports γράφει για 12.000.000 λίρες αγορά, δηλαδή 2.000.000 λιγότερα από τον Μήτρογλου. Μάλλον η...τεχνική του Μήτρογλου θα κάνει τη διαφορά αυτή.

ΥΓ. Ο Μίτσου λίγο δύσκολο να στρίψει καθότι είναι καθηλωμένος από εγχείρηση στον αστράγαλο. Στο Football Manager προφανώς ξέχασαν να το αναφέρουν.
    ο μητρογλου αγοραστηκε νομιζω περιπου 15 εκατομμυρια ευρω, αρα γυρω στα 12 μυρια λιρες. τα ιδια λεφτα πανω κατω.

για ολα τα υπολοιπα δεν εχω αποψη, εγω βλεπω μονο Θρυλο.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Ναι, σωστή η διόρθωση. Γύρω στα 12,5 εκατομύρια λίρες είναι τα 15 μύρια ευρώ. Τώρα το έβαλα κι εγώ στον μετατροπέα συναλλάγματος. Τεσπα, δεν αλλάζει κάτι αυτή η διόρθωση στα περί Μπόνι.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Το να μας νοιάζει πόσα ακριβώς εισπράξαμε εμείς, σε ευρώ, να το θεωρήσω λογικό.
    Το να μας απασχολεί πόσα ακριβώς ξοδέψαν αυτοί που μας πλήρωσαν, για την συγκεκριμένη περίπτωση, σε λίρες, μας αλλάζει επίπεδο, πιστεύω...

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Ούτε ξόδεψα ούτε εισέπραξα ούτε με απασχολεί τίποτα περί οικονομικών.

Αλλη κουβέντα κάνουμε εδώ.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το να μας νοιάζει πόσα ακριβώς εισπράξαμε εμείς, σε ευρώ, να το θεωρήσω λογικό.
    Το να μας απασχολεί πόσα ακριβώς ξοδέψαν αυτοί που μας πλήρωσαν, για την συγκεκριμένη περίπτωση, σε λίρες, μας αλλάζει επίπεδο, πιστεύω...
    Αν μας άλλαζε φύλο θα ήταν ενδιαφέρον... Το επίπεδο μας, ούτως ή αλλέως, είναι κορυφαίο, οπότε και να αλλάξουμε προς τα κάτω θα πάμε...

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Ignore User

Την ειρωνια σου Κωστα την δεχομαι γενικα στα πλαισια της κριτικης σου αλλα θα πρεπει να το προσεξεις
    γιατι δεν θα με βρισκεις καθε μερα στα "χαρουμενα μου"και θα απαντησω στον ιδιο τονο,
    θα ανταπαντησεις εσυ και δεν θα τελειωσουμε ποτε.

Αποψη μου για τον Μπονυ. Ατεχνος,αργος και δεν μπορει να κριθει στην Σουονσι.
    Τα 15εκ που δωσανε ειναι αστειο ποσο για παιχτη με αυτα τα χαρακτηριστικα

Ο Μιτσου φετος ξεκινησε την χρονια με 0 γκολ για περιπου 1.5 μηνα και μετα παρεκτοπιστηκε
    πολυ πριν τραυματιστει.

Οταν πριν 2 μηνες εγραφα για την ομαδαρα που εστησε ο Λαουντρουπ ειχες πεσει να με φας.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Ο Μίτσου δεν έχει 0 αλλά 3 γκολ φέτος. Εκτοτε είναι στο αποθεραπευτήριο.

Ο Λάουντρουπ πήγε καλά με τη βενζίνη του Ρότζερς και μόλις αυτή σώθηκε κόντεψε να τη στείλει Β' εθνική την ομάδα. Ευτυχώς το πήραν χαμπάρι και τώρα πληρώνεται απ' τον ΟΑΕΔ Κοπεγχάγης.

Ο Μπόνι είναι ο ορισμός του στράικερ. Οτι πιο κοντινό έχω δει στον Ντρογκμπά τα τελευταία χρόνια. Κι ακόμα είναι Φλεβάρης κι έχει ήδη κάπου 20 γκολ. Οντως τα 12 μιλιόνια λίρες θα αποδειχτούν αστείο ποσό για παίχτη με τέτοιες προδιαγραφές και στατιστικά. Αρκεί να μην αντιμετωπίσει τραυματισμούς και θα γεμίσει τα ταμεία των ουαλών αυτός.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Ούτε ξόδεψα ούτε εισέπραξα ούτε με απασχολεί τίποτα περί οικονομικών.

Αλλη κουβέντα κάνουμε εδώ.
    Για αυτό, αυτό με τα:
    "-Δεν είναι 15 οι λίρες, είναι 12",
    "-Συγνώμη, είναι 11,5 για την ακρίβεια" δεν προσθέτουν κάτι...
    Ειδικά όταν δεν έχει κανείς υπόψιν του το νόμισμα της συναλλαγής και τον χρόνο αποπληρωμής.
    Αν μας άλλαζε φύλο θα ήταν ενδιαφέρον... Το επίπεδο μας, ούτως ή αλλέως, είναι κορυφαίο, οπότε και να αλλάξουμε προς τα κάτω θα πάμε...
    Μπορεί να ανοίγουμε άλλα επίπεδα - πιό ψηλά - ή έστω να πηγαίνουμε σε ανεξερεύνητα.

Σελίδα 352 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 52152252302312322332342348349350351352353354355356 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές