BrazHlias (22-02-14)
Αγγουρια καλυβιωτικα,σκαουτερ για τα ματια του κοσμου ειναι,να πω την αληθεια δεν το πιστεψα ποτε οτι προσλαβαμε τον Ζιο.
Ασε που δεν νομιζω κι ο ιδιος να το κατεχει το αθλημα.
Πιο πολυ πιστευω οτι του ειπαμε απλα εχε τον νου σου μπας και δεις κανα ταλεντακι παρα οτι του καναμε προσληψη με σκοπο να οργωνει την Λατινικη Αμερικη για να βρει τον νεο Ζιο η εστω τον νεο Ντιογκο.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
BrazHlias (22-02-14)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μια και ο επιθετικός είναι θέμα προς συζήτηση ή είναι πιθανό να μας απασχολήσει, είδα και μου άρεσε πολύ (4ο παιχνίδι) ο Ματέι Βίντρα της Γουεστ Μπρομ, που σκόραρε κιόλας εναντίον της Φούλαμ, του Κώστα και του Μάγκατ.Μιλάμε για ΝΕΑΡΟ παίκτη με καλή κίνηση και ΜΕΣΑ στις φάσεις. Προσιτή περίπτωση (η ΓΜ είναι ομάδα χαμηλού προφίλ) που ίσως θα έπρεπε να εξετάσουμε, καθώς πιστεύω πως σε δυο τρία χρόνια ο μικρός θα κάνει ΠΟΛΛΑ λεφτά...
Εγώ στο ματς των 3:30 από τη Πρέμιερ είδα έναν αράπη σέντερ φορ που παίζει στη Σουόνσι.
Πολύ καλός παίχτης και πιστεύω πως με 30 χαρτιά και κάμποσες μετοχές της ναυτιλιακής του Μαρινάκη και κάμποσες της Καραϊσκάκης Α.Ε. μπορεί να έρθει προς τα δω.
Πηγε με 15εκ στην Σουονσι ο Μπονυ και δεν εχει κανει ΤΙΠΟΤΑ προς το παρον. Ακομα και σημερα ηταν παρα πολυ τυχερος.
Μετριος παιχτης,καλος σκορερ αλλα γενικοτερα εχει το 1/10 της τεχνικης του Μητρογλου. Δεν ξερω εαν μπορει να κανει
ετσι καριερα στην Αγγλια.
Τα ιδια λεγαμε και για τον Μιτσου περυσι που εβαλε 15 γκολ στην Πρεμιερ και φετος δεν μπορει να στριψει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (24-02-14)
Τον έχω παρακολουθήσει φέτος 7-8 φορές κι ο τύπος είναι φανταστικός σέντερ φορ. Ακου "δεν έχει κάνει τίποτα"!!! Που? Στο FIFA? Θωρηκτό που δεν κρατιέται με τίποτα, δύναμη στον αέρα και με σουτ που σκοτώνει.
Κι έχει βάλει 10 γκολ φέτος στη Πρέμιερ. Τα ίδια με Ρούνευ και περισσότερα από Νεγκρέδο, Ετό, Αντεμπαγιόρ, Λουκάκου που άπαντες αγωνίζονται σε καλύτερες ομάδες. Mη ξεχάσω επίσης: 1 γκολ στο Λιγκ Καπ, 3 γκολ στο Κύπελλο Αγγλίας και 5 γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ. Συγκομιδή που αν την ισοφαρίσει ο Μήτρογλου, θα λέμε τι κάθεται η Ρεάλ και δεν δίνει όσα-όσα για να τον αποκτήσει?
Και βέβαια το skysports γράφει για 12.000.000 λίρες αγορά, δηλαδή 2.000.000 λιγότερα από τον Μήτρογλου. Μάλλον η...τεχνική του Μήτρογλου θα κάνει τη διαφορά αυτή.
ΥΓ. Ο Μίτσου λίγο δύσκολο να στρίψει καθότι είναι καθηλωμένος από εγχείρηση στον αστράγαλο. Στο Football Manager προφανώς ξέχασαν να το αναφέρουν.
Du3lisT (24-02-14), VALVERDES_7 (24-02-14), vasilis-thrylos7 (24-02-14)
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ προτείνω να πάρουμε αυτόν με το 18 από την Φούλαμ, αν πέσει: Καλός μου φαίνεται και παίζει πολύ σοβαρά να "πιάσει"...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ναι, σωστή η διόρθωση. Γύρω στα 12,5 εκατομύρια λίρες είναι τα 15 μύρια ευρώ. Τώρα το έβαλα κι εγώ στον μετατροπέα συναλλάγματος. Τεσπα, δεν αλλάζει κάτι αυτή η διόρθωση στα περί Μπόνι.
Το να μας νοιάζει πόσα ακριβώς εισπράξαμε εμείς, σε ευρώ, να το θεωρήσω λογικό.
Το να μας απασχολεί πόσα ακριβώς ξοδέψαν αυτοί που μας πλήρωσαν, για την συγκεκριμένη περίπτωση, σε λίρες, μας αλλάζει επίπεδο, πιστεύω...
Ούτε ξόδεψα ούτε εισέπραξα ούτε με απασχολεί τίποτα περί οικονομικών.
Αλλη κουβέντα κάνουμε εδώ.
Την ειρωνια σου Κωστα την δεχομαι γενικα στα πλαισια της κριτικης σου αλλα θα πρεπει να το προσεξεις
γιατι δεν θα με βρισκεις καθε μερα στα "χαρουμενα μου"και θα απαντησω στον ιδιο τονο,
θα ανταπαντησεις εσυ και δεν θα τελειωσουμε ποτε.
Αποψη μου για τον Μπονυ. Ατεχνος,αργος και δεν μπορει να κριθει στην Σουονσι.
Τα 15εκ που δωσανε ειναι αστειο ποσο για παιχτη με αυτα τα χαρακτηριστικα
Ο Μιτσου φετος ξεκινησε την χρονια με 0 γκολ για περιπου 1.5 μηνα και μετα παρεκτοπιστηκε
πολυ πριν τραυματιστει.
Οταν πριν 2 μηνες εγραφα για την ομαδαρα που εστησε ο Λαουντρουπ ειχες πεσει να με φας.
Ο Μίτσου δεν έχει 0 αλλά 3 γκολ φέτος. Εκτοτε είναι στο αποθεραπευτήριο.
Ο Λάουντρουπ πήγε καλά με τη βενζίνη του Ρότζερς και μόλις αυτή σώθηκε κόντεψε να τη στείλει Β' εθνική την ομάδα. Ευτυχώς το πήραν χαμπάρι και τώρα πληρώνεται απ' τον ΟΑΕΔ Κοπεγχάγης.
Ο Μπόνι είναι ο ορισμός του στράικερ. Οτι πιο κοντινό έχω δει στον Ντρογκμπά τα τελευταία χρόνια. Κι ακόμα είναι Φλεβάρης κι έχει ήδη κάπου 20 γκολ. Οντως τα 12 μιλιόνια λίρες θα αποδειχτούν αστείο ποσό για παίχτη με τέτοιες προδιαγραφές και στατιστικά. Αρκεί να μην αντιμετωπίσει τραυματισμούς και θα γεμίσει τα ταμεία των ουαλών αυτός.
Για αυτό, αυτό με τα:
"-Δεν είναι 15 οι λίρες, είναι 12",
"-Συγνώμη, είναι 11,5 για την ακρίβεια" δεν προσθέτουν κάτι...
Ειδικά όταν δεν έχει κανείς υπόψιν του το νόμισμα της συναλλαγής και τον χρόνο αποπληρωμής.
Μπορεί να ανοίγουμε άλλα επίπεδα - πιό ψηλά - ή έστω να πηγαίνουμε σε ανεξερεύνητα.
Bookmarks