sirkostas (20-02-14)
sirkostas (20-02-14)
Ξέρει να ποζάρει στον φακό, άρα μας ΚΑΝΕΙ!
(βρήκα το ταίρι του Πελέ! Σενάριο και πάμε γερά για νέα ταινία ...τρόμου)
*πέραν της πλάκας, δεν είναι κακός παίκτης δαύτος. Αλλά ΔΕΝ κάνει και καμιά διαφορά. Το γεγονός πως είναι ΚΑΙ παλαβούτσικος κάνει τη μεταγραφή ρίσκο. Πάντως βγει δεν βγει (τσάμπα είναι) δεν χάνουμε ΤΙΠΟΤΑ.
voskos_7 (20-02-14)
Βρε! Σαν τα χιόνια!
dimace (20-02-14)
Χιόνισε στη Νότια Αφρική? Εδώ πάντως όχι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (21-02-14)
SOLID (22-02-14)
Εκεί που ο Τζούλιεν λέει αϊ λάικ του μουβ ιτ μούβ ιτ;;;!!!![]()
There is a Dude in town
voskos_7 (21-02-14)
Ο Ρομπέρτο ήταν ο παίκτης που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ήθελα να αποκτήσουμε. Αυτό έγινε κατά τον καλύτερο τρόπο. Θεωρώ τη μεταγραφή αυτή καλοκαιρινή, με το σκεπτικό πως τότε (κανονικά) έπρεπε να γίνει η πρόταση για μόνιμη συνεργασία. Μετά από αυτή την κίνηση και καθώς θεωρώ την ομάδα σχεδόν πλήρη (αν μείνει βέβαια ο Κάμπελ, κάτι που επίσης θέλω αλλά ΔΕΝ καιγομαι) το μόνο που θέλω είναι το αμ. χαφ με πνεμόνι, μαρκάρισμα και αξιοπρεπή πάσα και έναν αντι Ιμπαγάσα, ο οποίος πραγματικά είναι ό,τι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια στη θέση του δημιουργικού μέσου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Όσον αφορά την επίθεση: ΑΝ βγει ο Βαλντεζ, που δεν βλέπω το λόγο να μη γίνει καθώς είναι αξιόπιστος παίκτης, είμαστε σχετικά καλά. Αν δεν πιάσει, τότε οποσδήποτε θέλουμε επιθετικό επιπέδου Μήτρογλου (ή κάπου εκεί κοντά, γιατί Μήτρογλου δεν βρίσκεις με λίγο χαρτί...) πράγμα αρκετά δύσκολο. (Ο καλός Βάλντεζ δεν είναι μακριά από τον Κώστα σε αξία. Ο καλός και όχι ο αραβικός...) Τι σημαίνει αυτό; Θέλουμε περίπου 10 εκ. για τους μέσους (παραπάνω με τα μακρόχρονα συμβόλαιά τους) συν ένα 5άρι (εκτός αν πάμε σε ελεύθερο, πράγμα που είναι το πιθανότερο) για επιθετικό. Αρκετά χρήματα για την περίοδο και με δεδομένο πως έχουν δοθεί και 6 για τον Ρομπέρτο, πράμα που φυσικά σημαίνει πως πρέπει να ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ να βγει ο Παραγουανός, για να μην κάνουμε τσιγκουνιές στους μέσους, όπου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΑΜΕ!
Κλείνοντας, έχω την εντύπωση πως για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα έχει ΑΡΧΗ, ΜΕΣΗ και ΤΕΛΟΣ και το μόνο που χρειάζεται είναι ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ και συνέχιση του καλού προγραμματισμού σε όλα τα επίπεδα. Συνεπώς το καλοκαίρι η συζήτηση θα ειναι ΟΥΣΙΑΣ και όχι εντυπώσεων και το ποστάρισμα το παραγωγικότερο και ποιοτικότερο στην ιστορία του φόρουμ.
differance (21-02-14), Du3lisT (22-02-14), Reds (21-02-14), voskos_7 (21-02-14)
Η εξέλιξη της υπόθεσης Κάμπελ, μου λέει ότι τα νέα δεν θα είναι και τόσο ενθαρρυντικά. Μάλλον, μιλάμε για τον ουρανό με τα άστρα, τα οποία, η εικόνα του στα σοβαρά παιχνίδια - και ο ΠΑΟΚ απέδειξε και στα υπόλοιπα παιχνίδια του ότι το μεταξύ μας παιχνίδι, μόνο τέτοιο δεν ήταν -, ξεκάθαρα, δεν τα δικαιολογεί. 5-6 εκατομμύρια, δεν τα δίνεις για καμία προοπτική, αν δεν έχεις απτά δείγματα. Οι αδυναμίες του στο τεχνικό κομμάτι, είναι εμφανείς και δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τις φημολογούμενες αξιώσεις της Άρσεναλ.
Η επιλογή Πέρεζ, φαίνεται να δικαιώνεται, παρά τα περί του αντιθέτου αναμενόμενα, τουλάχιστον από εμένα, αλλά η ομάδα, δύσκολα αντέχει έναν ίδιο για βασικό μαζί με αυτόν.
Πιστεύω, ότι η ομάδα, πρέπει να κινηθεί οπωσδήποτε για έναν ποιοτικό κεντρικό παίκτη, γιατί ο Μανιάτης κυρίως, έχει ταβάνι το οποίο μάλλον συμπαρασύρει και τον Σάμαρη όσο παίζουν μαζί (αν έπρεπε να παραμείνει βασικός ένας από τους δύο, αυτός ΔΕΝ είναι ο Μανιάτης - μη γελιώμαστε).
Στον χώρο της επίθεσης, ακόμα και με παραμονή του Βαλντέζ, που δεν τον βλέπω ικανό να την κερδίσει, καθώς οι ζημίες στην φυσική κατάσταση μετά τα 30, δύσκολα μαζεύονται, πρέπει να γίνει μία επιλογή βασισμένη κυρίως σε αγωνιστικά κριτίρια και όχι σε παρόμοια που οδηγήσαν στην επιλογή του Σαβιόλα (για τον οποίο, δεν θα είχα καμία αντίρρηση, να του επιτραπεί η επιστροφή στα πάτρια εδάφη).
Στον χώρο της άμυνας, οι αιτιάσεις μου είναι γνωστές και πρέπει κάποιες αποδεσμεύσεις φιλότιμων, να προχωρήσουν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (21-02-14)
Δεν τολμώ να φανταστώ τον φετινό Ολυμπιακό με έναν Ιμπαγάσα στα 30... Εκεί, όπως συμφωνούμε, πρέπει να πέσει το χαρτί. Η Άρσεναλ θέλει, έτσι άκουσα τουλάχιστον, 4 μεγάλα για τον πιτσιρίκο, ποσό όχι ααπαγορευτικό. Ο Πέρεζ μου φαίνεται και μένα ΚΑΛΟΣ παίκτης και σωστό παιδί (χορτάσαμε μαλάκες τα τελευταία χρόνια...) Τον Σαβιόλα ΔΕΝ τον διώχνεις! Είναι η ατραξιόν της ομάδας και χρήσιμος παίκτης. Ξέρει μπάλα. Ο Βαλντέζ, ΑΝ τον μαζέψουν σε φυσική κατάσταση, θα πάει καλά. Άρα πάμε για ΔΥΟ μέσους και μετά βλέπουμε.
voskos_7 (21-02-14)
ρε παιδια ετσι οπως το πατε, θα κανουμε περισσοτερες μεταγραφες απο περσι φετος.
στοπερ θελουμε, αριστερο μπακ θελουμε, αμυντικος χαφ θελουμε, δεκαρι θελουμε, επιθετικο θελουμε, κανα-δυο εξτρεμ θελουμε.
μανι μανι 7 παιχτες εντεκαδας, δεν θα κανει ο και ο βαγγελας και καμια εξυπηρετηση σε κανα μανατζερ, δεν θα φυγει και κανενας απο τους υπαρχοντες; δεν θα παρουμε και καναν δανεικο (στυλ ρομπερτο-καμπελ), δεν θα βρεθουν και 1-2 καλοι ελευθεροι, να μην παρουμε και ενα "ονομα"; φτασαμε 17 μεταγραφες...
και ολα αυτα χωρις τα ταλεντακια που θα μαζεψουμε απο ομαδες σουπερλιγκ.
ευτυχως που υπαρχει και ο τιγρης δηλαδη και μας παιρνει κανα παιχτη απο τα χερια γιατι αλλιως ουτε ο Ολυμπιακος β' δεν μας εφτανε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sirkostas (22-02-14)
dimace (21-02-14)
Εγώ, είπα να πάρουμε 2-3 και να διώξουμε 1 επιπλέον από αυτούς που είναι ήδη σαν αριθμός...
Δεν μου προκύπτει από κάπου ότι θα αυξηθούμε.
Η β' ομάδα, δεν θα γίνει για να παίζουν ο Τάττος, ο Κάταϊ, ο Ντε Βινσέντι και ο Βλαχοδήμος... (τουλάχιστον ταυτόχρονα και επί μονίμου βάσεως - καθώς δεν προβλέπεται κιόλας)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (22-02-14)
Ρομπέρτο, Μανωλάς, Σαβιόλα, Σαλίνο, Αβραάμ, Τσόρι είναι παίκτες που αξίζουν με το παραπάνω να φορούν την ερυθρόλευκη.
Σάμαρης και Πέρες έχουν καλά δείγματα αλλά είναι υπό εξέταση.
Φουστέρ-Μανιάτης-Σιόβας-Χολέμπας είναι παίκτες φιλότιμοι και εργάτες που τους χρειάζεται η κάθε ομάδα.
Ολοι οι άλλοι είναι είτε γερόντια, είτε της πλάκας, είτε άμπαλοι, είτε τουρίστες, είτε μέτριοι. Και επειδή είναι αδύνατον το ρόστερ να αλλάζει ριζικά κάθε λίγο και λιγάκι, χρειάζεται να το βελτιώνουμε κάθε χρόνο.
Με σωστές προσθήκες και σταδιακή απομάκρυνση των σαπακιών που έχουν απλωθεί κατά μήκος όλου του ρόστερ. Από το τέρμα μέχρι την επίθεση.
Προσωπικά θα ήθελα έναν επιθετικό της προκοπής, 1 χάφαρο στο κέντρο, 1 αμυντικό χαφ και 2 εξτρέμ. Εναν βασικό δεξί χαφ και έναν αναπληρωματικό.
* Κακώς βέβαια τώρα κάνουμε αυτή την συζήτηση πριν το υπερκρίσιμο ματς με την United. Εχουμε μήνες μπροστά μας για να συζητήσουμε περί αξιολόγησης των κατσικιών που υπάρχουν στο ρόστερ. Υπό το πρίσμα του καθενός. Τώρα προέχει ο Μογιες να καταλάβει τι εστί Παπάζογλου![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ασχετο αλλά σχετικό. Αυτόν τον τύπο με τα μαγικά, τον μέγα Ζιο, τον χρησιμοποιούμε καθόλου; Αυτόν και καλά τον είχμα επροσλάβει ως τύπο που θα μας έβρισκε από Βραζιλία μεριά, ταλέντα, μπλα μπλα μπλα... τί γίνεται; Ολους τους κόβει ο υπέροχος Μίτσελος;
There is a Dude in town
Bookmarks