Σελίδα 351 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 51151251301311321331341347348349350351352353354355361 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 7.001 έως 7.020 από 7226

Θέμα: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα γίνει ανταλλαγή Πελέ-Ρονάλντο ή άλλο εννοεί η γκόμενα?
    Υπογραφει ο παιχταρας...

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (20-02-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λεζεάρ: "Πληρώνομαι από την νέα μου ομάδα"

Ο Ζονατάν Λεζεάρ αποκάλυψε πως έχει ήδη υπογράψει τριετές συμβόλαιο και θα παρουσιαστεί από την νέα του ομάδα το καλοκαίρι και δείτε τι απάντησε όταν ρωτήθηκε αν αναφέρεται στον Ολυμπιακό.Θέλω να βοηθήσω την Μέχελεν να κερδίσει. Για τελευταία αγωνίστηκα με την Τέρεκ Γκρόζνι στις 26 Οκτώβρη (σ.σ. 2013) και πρέπει να προσπαθήσω να επανέλθω σε καλή κατάσταση μετά από δύο μήνες δίχως ποδόσφαιρο. Σχεδόν κάθε μέρα κάνω διπλές δίωρες προπονήσεις και προσέχω να μην τραυματιστώ.
    Ο προπονητής για την φυσική κατάσταση φροντίζει άριστα για αυτό και δεν πρόκειται να πιεστώ μέχρι να φτάσω στο 100%.
    Ήρθα στην Μέχελεν γιατί ο κόουτς Φράνκι Βερκότερεν και ο Αθλητικός Διευθυντής Ολιβιέρ Ρενάρ, μου το ζήτησαν. Ο Βερκότερεν με προώθησε ως έφηβο στην Άντερλεχτ και ο Ρενάρ είναι φίλος μου.
    Μου δίνουν την ευκαιρία να φτάσω ξανά στα κανονικά μου επίπεδα. Χωρίς να με πιέζουν να επιστρέψω, θα χρειαστώ κάποιες εβδομάδες προπόνησης για την φυσική μου κατάσταση και μετά θα δούμε τι μπορώ να κάνω εδώ.
    Πάντως δεν είμαι στην Μέχελεν για να διασκεδάσω έξι μήνες", τόνισε αρχικά στην "[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]" ο Λεζεάρ, που ρωτήθηκε για τις αμφιβολίες αρκετών σχετικά με την παρουσία του στο βελγικό κλαμπ. Η απάντηση του αφοπλιστική.
    "Γιατί; Κοστίζω στην Μέχελεν μηδέν ευρώ. Δεν παίρνουν κανένα ρίσκο, πληρώνομαι ήδη από τον σύλλογο για τον οποίο θα παίζω από τον Ιούνιο. Όχι όσα θα κερδίσω από την επόμενη σεζόν, αλλά αρκετά. Υπέγραψα τριετές συμβόλαιο με το κλαμπ".
    Ο 24χρονος Βέλγος εξτρέμ δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι παραπάνω, όταν του επισημάνθηκε πως ο σύλλογος ο οποίος αναφέρει είναι ο Ολυμπιακός!
    "Αυτό δεν μπορώ να σας το πω. Θα παρουσιαστώ επίσημα τον Μάιο και μέχρι τότε πρέπει να παραμείνει μυστικό. Μπορεί να είναι η Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον. Και αυτή η ομάδα έχει ακουστεί (γέλια)..."
    Ξέρει να ποζάρει στον φακό, άρα μας ΚΑΝΕΙ!

(βρήκα το ταίρι του Πελέ! Σενάριο και πάμε γερά για νέα ταινία ...τρόμου)

*πέραν της πλάκας, δεν είναι κακός παίκτης δαύτος. Αλλά ΔΕΝ κάνει και καμιά διαφορά. Το γεγονός πως είναι ΚΑΙ παλαβούτσικος κάνει τη μεταγραφή ρίσκο. Πάντως βγει δεν βγει (τσάμπα είναι) δεν χάνουμε ΤΙΠΟΤΑ.

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (20-02-14)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Βρε! Σαν τα χιόνια!

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (20-02-14)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

Χιόνισε στη Νότια Αφρική? Εδώ πάντως όχι
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (21-02-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χιόνισε στη Νότια Αφρική? Εδώ πάντως όχι
    Στη Νότια Αφρική είναι καλοκαίρι (ακόμη) Δεν χιονίζει ποτέ αλλά ο Μάρτης είναι ο πιο επικίνδυνος μήνας για μεγάλες τροπικές καταιγίδες στα ανατολικά (έρχονται από το στενό της Μαγαδασκάρης)

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

SOLID (22-02-14)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Εκεί που ο Τζούλιεν λέει αϊ λάικ του μουβ ιτ μούβ ιτ;;;!!!
    There is a Dude in town

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (21-02-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Ο Ρομπέρτο ήταν ο παίκτης που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ήθελα να αποκτήσουμε. Αυτό έγινε κατά τον καλύτερο τρόπο. Θεωρώ τη μεταγραφή αυτή καλοκαιρινή, με το σκεπτικό πως τότε (κανονικά) έπρεπε να γίνει η πρόταση για μόνιμη συνεργασία. Μετά από αυτή την κίνηση και καθώς θεωρώ την ομάδα σχεδόν πλήρη (αν μείνει βέβαια ο Κάμπελ, κάτι που επίσης θέλω αλλά ΔΕΝ καιγομαι) το μόνο που θέλω είναι το αμ. χαφ με πνεμόνι, μαρκάρισμα και αξιοπρεπή πάσα και έναν αντι Ιμπαγάσα, ο οποίος πραγματικά είναι ό,τι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια στη θέση του δημιουργικού μέσου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά την επίθεση: ΑΝ βγει ο Βαλντεζ, που δεν βλέπω το λόγο να μη γίνει καθώς είναι αξιόπιστος παίκτης, είμαστε σχετικά καλά. Αν δεν πιάσει, τότε οποσδήποτε θέλουμε επιθετικό επιπέδου Μήτρογλου (ή κάπου εκεί κοντά, γιατί Μήτρογλου δεν βρίσκεις με λίγο χαρτί...) πράγμα αρκετά δύσκολο. (Ο καλός Βάλντεζ δεν είναι μακριά από τον Κώστα σε αξία. Ο καλός και όχι ο αραβικός...) Τι σημαίνει αυτό; Θέλουμε περίπου 10 εκ. για τους μέσους (παραπάνω με τα μακρόχρονα συμβόλαιά τους) συν ένα 5άρι (εκτός αν πάμε σε ελεύθερο, πράγμα που είναι το πιθανότερο) για επιθετικό. Αρκετά χρήματα για την περίοδο και με δεδομένο πως έχουν δοθεί και 6 για τον Ρομπέρτο, πράμα που φυσικά σημαίνει πως πρέπει να ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ να βγει ο Παραγουανός, για να μην κάνουμε τσιγκουνιές στους μέσους, όπου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΑΜΕ!

Κλείνοντας, έχω την εντύπωση πως για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα έχει ΑΡΧΗ, ΜΕΣΗ και ΤΕΛΟΣ και το μόνο που χρειάζεται είναι ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ και συνέχιση του καλού προγραμματισμού σε όλα τα επίπεδα. Συνεπώς το καλοκαίρι η συζήτηση θα ειναι ΟΥΣΙΑΣ και όχι εντυπώσεων και το ποστάρισμα το παραγωγικότερο και ποιοτικότερο στην ιστορία του φόρουμ.

14. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

differance (21-02-14), Du3lisT (22-02-14), Reds (21-02-14), voskos_7 (21-02-14)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Ρομπέρτο ήταν ο παίκτης που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ήθελα να αποκτήσουμε. Αυτό έγινε κατά τον καλύτερο τρόπο. Θεωρώ τη μεταγραφή αυτή καλοκαιρινή, με το σκεπτικό πως τότε (κανονικά) έπρεπε να γίνει η πρόταση για μόνιμη συνεργασία. Μετά από αυτή την κίνηση και καθώς θεωρώ την ομάδα σχεδόν πλήρη (αν μείνει βέβαια ο Κάμπελ, κάτι που επίσης θέλω αλλά ΔΕΝ καιγομαι) το μόνο που θέλω είναι το αμ. χαφ με πνεμόνι, μαρκάρισμα και αξιοπρεπή πάσα και έναν αντι Ιμπαγάσα, ο οποίος πραγματικά είναι ό,τι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια στη θέση του δημιουργικού μέσου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά την επίθεση: ΑΝ βγει ο Βαλντεζ, που δεν βλέπω το λόγο να μη γίνει καθώς είναι αξιόπιστος παίκτης, είμαστε σχετικά καλά. Αν δεν πιάσει, τότε οποσδήποτε θέλουμε επιθετικό επιπέδου Μήτρογλου (ή κάπου εκεί κοντά, γιατί Μήτρογλου δεν βρίσκεις με λίγο χαρτί...) πράγμα αρκετά δύσκολο. (Ο καλός Βάλντεζ δεν είναι μακριά από τον Κώστα σε αξία. Ο καλός και όχι ο αραβικός...) Τι σημαίνει αυτό; Θέλουμε περίπου 10 εκ. για τους μέσους (παραπάνω με τα μακρόχρονα συμβόλαιά τους) συν ένα 5άρι (εκτός αν πάμε σε ελεύθερο, πράγμα που είναι το πιθανότερο) για επιθετικό. Αρκετά χρήματα για την περίοδο και με δεδομένο πως έχουν δοθεί και 6 για τον Ρομπέρτο, πράμα που φυσικά σημαίνει πως πρέπει να ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ να βγει ο Παραγουανός, για να μην κάνουμε τσιγκουνιές στους μέσους, όπου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΑΜΕ!

Κλείνοντας, έχω την εντύπωση πως για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα έχει ΑΡΧΗ, ΜΕΣΗ και ΤΕΛΟΣ και το μόνο που χρειάζεται είναι ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ και συνέχιση του καλού προγραμματισμού σε όλα τα επίπεδα. Συνεπώς το καλοκαίρι η συζήτηση θα ειναι ΟΥΣΙΑΣ και όχι εντυπώσεων και το ποστάρισμα το παραγωγικότερο και ποιοτικότερο στην ιστορία του φόρουμ.
    Η εξέλιξη της υπόθεσης Κάμπελ, μου λέει ότι τα νέα δεν θα είναι και τόσο ενθαρρυντικά. Μάλλον, μιλάμε για τον ουρανό με τα άστρα, τα οποία, η εικόνα του στα σοβαρά παιχνίδια - και ο ΠΑΟΚ απέδειξε και στα υπόλοιπα παιχνίδια του ότι το μεταξύ μας παιχνίδι, μόνο τέτοιο δεν ήταν -, ξεκάθαρα, δεν τα δικαιολογεί. 5-6 εκατομμύρια, δεν τα δίνεις για καμία προοπτική, αν δεν έχεις απτά δείγματα. Οι αδυναμίες του στο τεχνικό κομμάτι, είναι εμφανείς και δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τις φημολογούμενες αξιώσεις της Άρσεναλ.
    Η επιλογή Πέρεζ, φαίνεται να δικαιώνεται, παρά τα περί του αντιθέτου αναμενόμενα, τουλάχιστον από εμένα, αλλά η ομάδα, δύσκολα αντέχει έναν ίδιο για βασικό μαζί με αυτόν.

Πιστεύω, ότι η ομάδα, πρέπει να κινηθεί οπωσδήποτε για έναν ποιοτικό κεντρικό παίκτη, γιατί ο Μανιάτης κυρίως, έχει ταβάνι το οποίο μάλλον συμπαρασύρει και τον Σάμαρη όσο παίζουν μαζί (αν έπρεπε να παραμείνει βασικός ένας από τους δύο, αυτός ΔΕΝ είναι ο Μανιάτης - μη γελιώμαστε).

Στον χώρο της επίθεσης, ακόμα και με παραμονή του Βαλντέζ, που δεν τον βλέπω ικανό να την κερδίσει, καθώς οι ζημίες στην φυσική κατάσταση μετά τα 30, δύσκολα μαζεύονται, πρέπει να γίνει μία επιλογή βασισμένη κυρίως σε αγωνιστικά κριτίρια και όχι σε παρόμοια που οδηγήσαν στην επιλογή του Σαβιόλα (για τον οποίο, δεν θα είχα καμία αντίρρηση, να του επιτραπεί η επιστροφή στα πάτρια εδάφη).

Στον χώρο της άμυνας, οι αιτιάσεις μου είναι γνωστές και πρέπει κάποιες αποδεσμεύσεις φιλότιμων, να προχωρήσουν.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (21-02-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η εξέλιξη της υπόθεσης Κάμπελ, μου λέει ότι τα νέα δεν θα είναι και τόσο ενθαρρυντικά. Μάλλον, μιλάμε για τον ουρανό με τα άστρα, τα οποία, η εικόνα του στα σοβαρά παιχνίδια - και ο ΠΑΟΚ απέδειξε και στα υπόλοιπα παιχνίδια του ότι το μεταξύ μας παιχνίδι, μόνο τέτοιο δεν ήταν -, ξεκάθαρα, δεν τα δικαιολογεί. 5-6 εκατομμύρια, δεν τα δίνεις για καμία προοπτική, αν δεν έχεις απτά δείγματα. Οι αδυναμίες του στο τεχνικό κομμάτι, είναι εμφανείς και δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τις φημολογούμενες αξιώσεις της Άρσεναλ.
    Η επιλογή Πέρεζ, φαίνεται να δικαιώνεται, παρά τα περί του αντιθέτου αναμενόμενα, τουλάχιστον από εμένα, αλλά η ομάδα, δύσκολα αντέχει έναν ίδιο για βασικό μαζί με αυτόν.

Πιστεύω, ότι η ομάδα, πρέπει να κινηθεί οπωσδήποτε για έναν ποιοτικό κεντρικό παίκτη, γιατί ο Μανιάτης κυρίως, έχει ταβάνι το οποίο μάλλον συμπαρασύρει και τον Σάμαρη όσο παίζουν μαζί (αν έπρεπε να παραμείνει βασικός ένας από τους δύο, αυτός ΔΕΝ είναι ο Μανιάτης - μη γελιώμαστε).

Στον χώρο της επίθεσης, ακόμα και με παραμονή του Βαλντέζ, που δεν τον βλέπω ικανό να την κερδίσει, καθώς οι ζημίες στην φυσική κατάσταση μετά τα 30, δύσκολα μαζεύονται, πρέπει να γίνει μία επιλογή βασισμένη κυρίως σε αγωνιστικά κριτίρια και όχι σε παρόμοια που οδηγήσαν στην επιλογή του Σαβιόλα (για τον οποίο, δεν θα είχα καμία αντίρρηση, να του επιτραπεί η επιστροφή στα πάτρια εδάφη).

Στον χώρο της άμυνας, οι αιτιάσεις μου είναι γνωστές και πρέπει κάποιες αποδεσμεύσεις φιλότιμων, να προχωρήσουν.
    Δεν τολμώ να φανταστώ τον φετινό Ολυμπιακό με έναν Ιμπαγάσα στα 30... Εκεί, όπως συμφωνούμε, πρέπει να πέσει το χαρτί. Η Άρσεναλ θέλει, έτσι άκουσα τουλάχιστον, 4 μεγάλα για τον πιτσιρίκο, ποσό όχι ααπαγορευτικό. Ο Πέρεζ μου φαίνεται και μένα ΚΑΛΟΣ παίκτης και σωστό παιδί (χορτάσαμε μαλάκες τα τελευταία χρόνια...) Τον Σαβιόλα ΔΕΝ τον διώχνεις! Είναι η ατραξιόν της ομάδας και χρήσιμος παίκτης. Ξέρει μπάλα. Ο Βαλντέζ, ΑΝ τον μαζέψουν σε φυσική κατάσταση, θα πάει καλά. Άρα πάμε για ΔΥΟ μέσους και μετά βλέπουμε.

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (21-02-14)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

ρε παιδια ετσι οπως το πατε, θα κανουμε περισσοτερες μεταγραφες απο περσι φετος.

στοπερ θελουμε, αριστερο μπακ θελουμε, αμυντικος χαφ θελουμε, δεκαρι θελουμε, επιθετικο θελουμε, κανα-δυο εξτρεμ θελουμε.

μανι μανι 7 παιχτες εντεκαδας, δεν θα κανει ο και ο βαγγελας και καμια εξυπηρετηση σε κανα μανατζερ, δεν θα φυγει και κανενας απο τους υπαρχοντες; δεν θα παρουμε και καναν δανεικο (στυλ ρομπερτο-καμπελ), δεν θα βρεθουν και 1-2 καλοι ελευθεροι, να μην παρουμε και ενα "ονομα"; φτασαμε 17 μεταγραφες...

και ολα αυτα χωρις τα ταλεντακια που θα μαζεψουμε απο ομαδες σουπερλιγκ.

ευτυχως που υπαρχει και ο τιγρης δηλαδη και μας παιρνει κανα παιχτη απο τα χερια γιατι αλλιως ουτε ο Ολυμπιακος β' δεν μας εφτανε.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (22-02-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε παιδια ετσι οπως το πατε, θα κανουμε περισσοτερες μεταγραφες απο περσι φετος.

στοπερ θελουμε, αριστερο μπακ θελουμε, αμυντικος χαφ θελουμε, δεκαρι θελουμε, επιθετικο θελουμε, κανα-δυο εξτρεμ θελουμε.

μανι μανι 7 παιχτες εντεκαδας, δεν θα κανει ο και ο βαγγελας και καμια εξυπηρετηση σε κανα μανατζερ, δεν θα φυγει και κανενας απο τους υπαρχοντες; δεν θα παρουμε και καναν δανεικο (στυλ ρομπερτο-καμπελ), δεν θα βρεθουν και 1-2 καλοι ελευθεροι, να μην παρουμε και ενα "ονομα"; φτασαμε 17 μεταγραφες...

ευτυχως που υπαρχει και ο τιγρης δηλαδη και μας παιρνει κανα παιχτη απο τα χερια γιατι αλλιως ουτε ο Ολυμπιακος β' δεν μας εφτανε.
    Κάτσε ρε καμάρι του Ρίο ντε Τζανέιρο... ΔΥΟ παίκτες (τους μέσους) είπαμε πως θέλουμε. Πού τους βρήκες τους άλλους νοματαίους;

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Κάτσε ρε καμάρι του Ρίο ντε Τζανέιρο... ΔΥΟ παίκτες (τους μέσους) είπαμε πως θέλουμε. Πού τους βρήκες τους άλλους νοματαίους;
    οι δυο μεσοι ειναι οπως το λες, οι υπολοιποι ειναι αυτοι για τους οποιους λες "και μετα βλεπουμε".
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (21-02-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

οι δυο μεσοι ειναι οπως το λες, οι υπολοιποι ειναι αυτοι για τους οποιους λες "και μετα βλεπουμε".
    Μου θυμίζεις τη γυναίκα μου... και σε μισώ!

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Εγώ, είπα να πάρουμε 2-3 και να διώξουμε 1 επιπλέον από αυτούς που είναι ήδη σαν αριθμός...
    Δεν μου προκύπτει από κάπου ότι θα αυξηθούμε.

Η β' ομάδα, δεν θα γίνει για να παίζουν ο Τάττος, ο Κάταϊ, ο Ντε Βινσέντι και ο Βλαχοδήμος... (τουλάχιστον ταυτόχρονα και επί μονίμου βάσεως - καθώς δεν προβλέπεται κιόλας)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Ωραία τα λέει ο Λάγνος. Ξεμπούκωσε στο Άφρικα που πήγε και ζωγραφίζει. Μαζί σου Μήτσε

+ πολλα!

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (22-02-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραία τα λέει ο Λάγνος. Ξεμπούκωσε στο Άφρικα που πήγε και ζωγραφίζει. Μαζί σου Μήτσε

+ πολλα!
    'Αλλος ξεμπούκωμε στο Άφρικα. άλλος μπούκωνε στα Γρεβενά, τα πιάσαμε τα λεφτά μας...

29. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

Reds (22-02-14), voskos_7 (22-02-14)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

'Αλλος ξεμπούκωμε στο Άφρικα. άλλος μπούκωνε στα Γρεβενά, τα πιάσαμε τα λεφτά μας...
    Έτσι και τονε πετύχω αυτόν τον άλλονε, που μπούκωνε τόσο προκλητικά, θα τονε μπουκώσω άλλο τόσο...

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Ρομπέρτο, Μανωλάς, Σαβιόλα, Σαλίνο, Αβραάμ, Τσόρι είναι παίκτες που αξίζουν με το παραπάνω να φορούν την ερυθρόλευκη.
    Σάμαρης και Πέρες έχουν καλά δείγματα αλλά είναι υπό εξέταση.
    Φουστέρ-Μανιάτης-Σιόβας-Χολέμπας είναι παίκτες φιλότιμοι και εργάτες που τους χρειάζεται η κάθε ομάδα.

Ολοι οι άλλοι είναι είτε γερόντια, είτε της πλάκας, είτε άμπαλοι, είτε τουρίστες, είτε μέτριοι. Και επειδή είναι αδύνατον το ρόστερ να αλλάζει ριζικά κάθε λίγο και λιγάκι, χρειάζεται να το βελτιώνουμε κάθε χρόνο.
    Με σωστές προσθήκες και σταδιακή απομάκρυνση των σαπακιών που έχουν απλωθεί κατά μήκος όλου του ρόστερ. Από το τέρμα μέχρι την επίθεση.
    Προσωπικά θα ήθελα έναν επιθετικό της προκοπής, 1 χάφαρο στο κέντρο, 1 αμυντικό χαφ και 2 εξτρέμ. Εναν βασικό δεξί χαφ και έναν αναπληρωματικό.

* Κακώς βέβαια τώρα κάνουμε αυτή την συζήτηση πριν το υπερκρίσιμο ματς με την United. Εχουμε μήνες μπροστά μας για να συζητήσουμε περί αξιολόγησης των κατσικιών που υπάρχουν στο ρόστερ. Υπό το πρίσμα του καθενός. Τώρα προέχει ο Μογιες να καταλάβει τι εστί Παπάζογλου
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Ασχετο αλλά σχετικό. Αυτόν τον τύπο με τα μαγικά, τον μέγα Ζιο, τον χρησιμοποιούμε καθόλου; Αυτόν και καλά τον είχμα επροσλάβει ως τύπο που θα μας έβρισκε από Βραζιλία μεριά, ταλέντα, μπλα μπλα μπλα... τί γίνεται; Ολους τους κόβει ο υπέροχος Μίτσελος;
    There is a Dude in town

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    προέχει ο Μογιες να καταλάβει τι εστί Παπάζογλου

Σελίδα 351 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 51151251301311321331341347348349350351352353354355361 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές