Αυτόν τον τύπο δεν θέλαμε να τον φέρουμε κι εμείς πριν 2-3 χρόνια;
There is a Dude in town
Reds (07-02-14), sabar77 (07-02-14), VALVERDES_7 (08-02-14)
Λεζεάρ: "Πληρώνομαι από την νέα μου ομάδα"
![]()
Ο Ζονατάν Λεζεάρ αποκάλυψε πως έχει ήδη υπογράψει τριετές συμβόλαιο και θα παρουσιαστεί από την νέα του ομάδα το καλοκαίρι και δείτε τι απάντησε όταν ρωτήθηκε αν αναφέρεται στον Ολυμπιακό.Θέλω να βοηθήσω την Μέχελεν να κερδίσει. Για τελευταία αγωνίστηκα με την Τέρεκ Γκρόζνι στις 26 Οκτώβρη (σ.σ. 2013) και πρέπει να προσπαθήσω να επανέλθω σε καλή κατάσταση μετά από δύο μήνες δίχως ποδόσφαιρο. Σχεδόν κάθε μέρα κάνω διπλές δίωρες προπονήσεις και προσέχω να μην τραυματιστώ.
Ο προπονητής για την φυσική κατάσταση φροντίζει άριστα για αυτό και δεν πρόκειται να πιεστώ μέχρι να φτάσω στο 100%.
Ήρθα στην Μέχελεν γιατί ο κόουτς Φράνκι Βερκότερεν και ο Αθλητικός Διευθυντής Ολιβιέρ Ρενάρ, μου το ζήτησαν. Ο Βερκότερεν με προώθησε ως έφηβο στην Άντερλεχτ και ο Ρενάρ είναι φίλος μου.
Μου δίνουν την ευκαιρία να φτάσω ξανά στα κανονικά μου επίπεδα. Χωρίς να με πιέζουν να επιστρέψω, θα χρειαστώ κάποιες εβδομάδες προπόνησης για την φυσική μου κατάσταση και μετά θα δούμε τι μπορώ να κάνω εδώ.
Πάντως δεν είμαι στην Μέχελεν για να διασκεδάσω έξι μήνες", τόνισε αρχικά στην "[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]" ο Λεζεάρ, που ρωτήθηκε για τις αμφιβολίες αρκετών σχετικά με την παρουσία του στο βελγικό κλαμπ. Η απάντηση του αφοπλιστική.
"Γιατί; Κοστίζω στην Μέχελεν μηδέν ευρώ. Δεν παίρνουν κανένα ρίσκο, πληρώνομαι ήδη από τον σύλλογο για τον οποίο θα παίζω από τον Ιούνιο. Όχι όσα θα κερδίσω από την επόμενη σεζόν, αλλά αρκετά. Υπέγραψα τριετές συμβόλαιο με το κλαμπ".
Ο 24χρονος Βέλγος εξτρέμ δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι παραπάνω, όταν του επισημάνθηκε πως ο σύλλογος ο οποίος αναφέρει είναι ο Ολυμπιακός!
"Αυτό δεν μπορώ να σας το πω. Θα παρουσιαστώ επίσημα τον Μάιο και μέχρι τότε πρέπει να παραμείνει μυστικό. Μπορεί να είναι η Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον. Και αυτή η ομάδα έχει ακουστεί (γέλια)..."
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πού, τέτοια τύχη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Που τους βρισκουν αυτους τους ηλιθιους ρε παιδι μου?
Χαθηκαν οι σοβαροι επαγγελματιες? αυτοι που στα 24 τους εχουν αλλαξει το πολυ 1 ομαδα
και εχουνε 100-150 συμμετοχες βασικοι?
Τι πειραματα του κωλου ειναι αυτα?
Faithful (08-02-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-02-14), VALVERDES_7 (08-02-14), voskos_7 (08-02-14)
SOLID (08-02-14)
για κλοουν μου φαινεται αυτος
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ωραίος ο παίκτης...Ποζάρει καλύτερα και από γκόμενα σε εξώφυλλο του Maxim.
οντως ο καραγκιοζακος τι ποζα ειναι αυτη που πηρε?![]()
—John Lennon
Ποιος είναι ο τύπος? Αυτός που έκανε σλάλομ με τ' αυτοκίνητο ανάμεσα στα γαριδάκια και στις σερβιέτες?
voskos_7 (09-02-14)
Με μια μικρη ερευνα στο transfermarkt επεσα πανω σε εναν δανεικο που εχουμε στην ΟΦΚ Βελιγραδιου.
Αντικειμενικη αξια 1.000.000 ευρω και μετα απο λιγο ψαξιμο ειναι αμυντικος χαφ/αριστερος εσωτερικος μεσος
σε ενα 433 που παιζει η ΟΦΚ και μαλιστα κανει πολυ καλη σεζον αν κρινω απο τα μεταφρασμενα σχολια.
Πρωτη φορα ακουσα/διαβασα το ονομα του και δεν ηξερα καν οτι ανηκει στο ροστερ μας.
ποτε τον αγορασαμε αυτον????
—John Lennon
Τον είχαμε αναφέρει σε άλλο τόπικ. Το Σεπτέμβρη αποκτήθηκε και υπέγραψε μάλλον τετραετές. Κλασικά πάρε - δώσε με το Ραμαντάνι. Δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση της απόκτησής του, πέρα από δηλώσεις του ίδιου του παίκτη και των τεχνικών της ΟΦΚ. Στο site της Superleague πρόσφατα προστέθηκε στο ρόστερ μας.
Γενικά, υπάρχουν πολλοί δανεισμοί τύπου Νέμεθ φέτος. Δεν αποκλείω μέχρι και ο Πίνω να πληρώνεται ακόμη από εμάς.
Ο Ζτζέλαρ θα προστεθεί λογικά στην Κ20 μαζί με τον ΜαρκοΓιάνκοβιτς που ήρθε και αυτός το περασμένο καλοκαίρι
ειδικά για τον δεύτερο έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια ο Στόρκ.
Οι δανεισμοί ειναι ένα σοβαρό θέμα καθώς ειναι αρκετοί για τα δεδομένα. Έχουμε δώσει 23 παίκτες συνολικά σε ομάδες και ίσως το καλοκαίρι να γίνει κάποια εκκαθάριση.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (09-02-14)
Και επειδη στο topic του Ολαϊταν ξεφυγαμε και μιλαμε για μεταγραφες απο τον Ελληνικο χωρο
ενας απο τους πλεον εξελιξιμους Ελληνες παιχτες που "ξερει" μπαλα εκτος οτι βαζει γκολ
σχετικα συχνα...
1.85 με καλη τεχνικη και πασα
Για κάποιον λόγο Τεό, εκτός από το ότι είναι 24, σχεδόν, δεν με πείθει σαν παίκτης, στο παραμικρό. Για την ακρίβεια, ποδοσφαιρικά, ακόμα και σε σχέση με τον Τάττο, στην ίδια ομάδα, περνάει απαρατήρητος.
(μπόνους το ότι έκανε τατουάζ την ημερομηνία από το πρώτο του γκολ και το επόμενο, ήρθε καμιά δύο χρόνια αργότερα)
BrazHlias (11-02-14)
Δεν ξερω τι εξελιξη θα εχει ο παιχτης ουτε εαν κανει για Ολυμπιακο. Απλα γενικα επειδη συζητουσαμε για Ελληνες
που ειναι "ταλεντα" ανηκει σε αυτη την κατηγορια.
Εδω δεν μπορεσε να σταθει στο ροστερ ο Ντε Βινσεντι που ηξερε μπαλα και εχουμε μονο 1.5 παιχτη δημιουργικα σε ολη την ομαδα
δεν ξερω τι θα μπορουσε να κανει ο Καραμανος μπροστα στον Σαβιολα ,τον Στσεποβιτς,τον Ολαιταν και τον Βαλντες
Bookmarks