ισχυει
Ο Μιραλας συνεχιζει να σκοραρει ασταματητα. Η πλακα ειναι που οι φυλλαδες γραφουν οτι θελει να φυγει απο την Πρ. Λιγκ και να ερθει πισω!!! Οτι να 'ναι!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
ισχυει
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μ' αρέσει που γράφαμε πως θέλουμε τον Πιάτι... ΧΟΧΟΧΟΧΟ...
Όποιος είδε σήμερα το Μπάρτσα Βαλένθια 2.3 και το τι έκανε στο γήπεδο θα καταλάβει πως θα πρέπει να περιμένουμε ΠΟΛΥΥΥΥΥ, μέχρι να τον δούμε στα ερυθρόλευκα. Απίστευτο παιχνίδι του κοντού!
Οταν θα πάει στο Oμάν ή στο Μπαχρειν τότε θα είναι έτοιμος για να φορέσει την ερυθρόλευκη.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
VALVERDES_7 (01-02-14)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 02-02-14 στις 01:25 Αιτία: Καλά λέει, ρε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (01-02-14)
kwtsios (01-02-14), VALVERDES_7 (01-02-14)
dimace (01-02-14)
voskos_7 (01-02-14)
κλείσαμε από τον Αγιαξ για το καλοκαίρι , ένα δεξί εξτρέμ λέει στο ράδιο
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (03-02-14)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
differance (03-02-14)
Ο Βαγγέλας δεν είναι της γκουρμεδιάς. Δια χειρός και στη λαδόκολλα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (03-02-14)
Αυτη η χειροτερη τιμωρια σου.
Μπαλιτσα στο πουθενα στην Τουρκια με συμπαιχτη για πασες στα ..3 μετρα
Bookmarks