differance (28-01-14)
Ας μην παιρνουμε στα σοβαρα το σημερινο ρεσιταλ μαλακιας του ΓΑΥΡΟΥ που χει αραδιασει εναν χαμο ονοματα μπας και πουλησει κανα φυλλο παραπανω.
Καποια ονοματα που γραφει ειναι πραγματικα για γελια.
Πχ τον Αμπντουν τον διωξαμε κακην κακως το καλοκαιρι με τα ναζακια που εκανε,τωρα θα τον θελει πισω ο Μιτσελ.
Καλα για τον Μιραλας δεν χρειαζεται καν να το σκεφτομαστε,παικτης που παιζει στο καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου θα το αφησει να ρθει στο πρωταθλημα του ενος,γελανε και τα τσιμεντα με τις μαλακιες που γραφουν...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
differance (28-01-14)
VALVERDES_7 (28-01-14)
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (28-01-14)
Για 14 χαρτιά, αν ήταν καλοκαίρι, τον δίνω προχθές (το παίκτη, εννοώ, τρελό αγόρι...)
Τώρα όμως, ΔΕΝ τον δίνω (πάλι τον παίκτη...) ούτε για είκοσι, διότι είναι σα να λέω «ό,τι αρπάξει η τσέπη μου και από φιλοδοξίες ΜΗΔΕΝ ή δεν με νοιάζει η Ευρώπη)
Γενικά μιλώντας, ο Μαρίν ΔΕΝ τα σκάει χοντρά σε παίκτες (μόνο τα τσεπώνει) και αυτό με κάνει επιφυλακτικό για το αν ο Μήτρογλου θα αντικατασταθεί επάξια ή πάλι θα παίξουμε Λόττο...
dtakis80 (28-01-14)
Με τη χρονιά που κάνει ο Μήτρος ότι και να πάρεις λόττο θα ναι. Εκτός αν πια σου φέρει παίχτη επιπέδου Σουάρες![]()
"I'm gonna make him an offer he can't refuse"
Μεγαλη μΛακι να φυγει τωρα. Ασε που ο παιχτης δεν ειναι για φουλαμ αλλα για καλυτερη ομαδα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
8PYLOS (28-01-14)
Κάλιο 11 και στο χέρι......
Ευχαριστούμε, γεια χαρά, πάμε γι αλλα!
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (28-01-14)
Το επαναλαμβάνω ότι δεν θέλω καμία προσθήκη αυτή τη στιγμή.
Με μοναδική εξαίρεση αυτόν τον παιχταρά.
Με κάπου 3 εκατομύρια λίρες κλείνει, λέει το ρεπορτάζ, στη Σάντερλαντ.
SIRSOULIS (28-01-14)
Παιδιά, ο Σαμαράς έχει δηλώσει επανειλλημένως ότι δεν τον ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα κι αν ποτέ γυρίσει (υποθέτω σε μεγάλη ηλικία) θα το κάνει μόνο για τον ΟΦΗ.
Δεν υπάρχει λοιπόν αντικείμενο συζήτησης.
nikos7 (28-01-14)
Ο Σκόκο είναι; Γιατί να έρθει στον Ολυμπιακό, ειδικά αν έχει πρόταση από Αγγλία;
(άσχετο, πόσα αστέρια έχει η φανέλα; 6; κι εγώ που νόμιζα ότι ένας είναι ο ...εξάστερος)
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
VALVERDES_7 (28-01-14)
8PYLOS (28-01-14)
Διαβασα καποιες αναφορες του εξωτερικο για Λετο και Ριερα.
Δυο λογακια και για τους 2...
Ο μεν Λετο :
"Sebastián Leto was part of the club's lineup 19 times. He was 6 times in the starting team, got substituted in 8 time(s) and stayed on the bench 5 time(s). Sebastián Leto was not part of the lineup due to injury 1 times."
Ο δε Ριερα :
"Albert Riera was part of the club's lineup 4 times. He was 4 times in the starting team, got substituted in 0 time(s). in the Turkish Super League"
"Albert Riera was part of the club's lineup 6 times. He was 4 times in the starting team, got substituted in 1 time(s) and stayed on the bench 1 time(s) in the Champions League"
Απιστευτο γεγονος οτι παιχτης που δεν επαιξε λεπτο στο πρωταθλημα τον εμπιστευτηκε ο προπονητης του σαν Αριστερο Μπακ (!!) στο CL
με αντιπαλους οπως η Ρεαλ Μαδριτης και η Γιουβεντους!
Ο Ριερα ειναι αυτη την στιγμη ελευθερος απο την Γαλατασαραυ και ψαχνει ομαδα καπου στην Ρωσια απο οσα διαβαζω.
Ο Λετο απο την αλλη ΔΕΝ εχει καταφερει να παιξει ολοκληρο αγωνα εδω και περιπου 19 μηνες.
Δεν ξερω γιατι να κοιταξουμε σε τετοιες λυσης παρακμης.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Du3lisT (28-01-14)
sirkostas (28-01-14)
Ότι να ναι γράφουν οι φυλλάδες.. Λες και τα λεφτά από την μεταγραφή του Βάις μπήκανε στις τσέπες τους.
ας δωσουν και 30...τωρα ο μητρογλου δεν πρεπει να πωληθει αυτην την χρονικη στιγμη.Και δεν προκειται να τα δωσει ο βαγγελας ουτε τα μισα απο οσα θα παρει για μητρογκολ για να φερει παιχταρα.Οποτε απο το να δω την ομαδα αποδυναμωμενη ας μην τα παρει τα 11-15 ποσα ειναι.Εγω θελω να δω τον Ολυμπιακο ανταγωνιστικο.Χωρις μητρογλου ειναι κλαφτα χαραλαμπε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
8PYLOS (28-01-14)
θα πουλαγε δηλαδη καμια μεγαλη ομαδα τον τοπ-σκορερ της σκαρτες 2 μερες πριν ληξει η μεταφραφικη περιοδος?Η αεκαρα σιγουρα ναι...δεν λεω να μην πουλησουμε και να βγαλουμε λεφτα απο τον μητρογλου.Οχι ομως τωρα,ειναι λαθος η χρονικη στιγμη για πολλους λογους.Ειναι μεγαλος παιχτης και θα ανεβει και αλλο η τιμη του.Και δεν θα φερει και καποιον να τον αντικαταστησει ο χοντρος αμεσα καλο.Με κανα δανεικο θα την βγαλει παλι και αμα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Απο πότε γίναμε μεγάλη ομαδα στην Ευρώπη Ηλία ώστε να λέμε ότι αποδυναμωθήκαμε ; Εκτός και αν πηγαίναμε φέτος για Τσάμπιονς Λιγκ και δε το πήρα χαμπάρι.
Αλλά θα σε πάω και αλλού, αν τραυματιστεί ο Μήτρογλου, που δεν το εύχομαι ποτέ θα γυρίσουμε και θα λέμε όλοι παρέα τι μαλακία που δεν τον δώσαμε όταν έπρεπε..
Τα λεφτά που δίνονται για τον Μήτρο ειναι υπερβολικά καλά, Δεν αφήνεις σαν Α.Ε τέτοιες ευκαιρίες.
Bookmarks