dimace (24-01-14)
Όχι αγόρι μου, πάρε το χρόνο σου και μου απαντάς όταν μπορείς![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
dimace (24-01-14)
differance (24-01-14), sirkostas (24-01-14)
Καλά μην παίρνεις και όρκο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (24-01-14)
Ο Χριστος και η Παναγια ρε...
Ολοκληρη ομαδα σκαουτινγκ,λυση τον Μαρκανο βρηκαν?
Δηλαδη πραγματικα υπηρχε κοσμος που του αρεσε ο λαιμες ως στοπερ?
Τυπος που τον εκανε εμετο ο Σιαλμας και εβγαλε τον Βλαχοδημο καλυτερο νεο της χρονιας,,μιλαμε για στοπερ κινδυνο θανατο.
Τοσα στοπερ,τον Μαρκανο ρε?
Ημαρτον...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-01-14)
Βοήθειά σας, πιστοί...
Λοιπόν, όποιος ήθελε να ξυπνήσει ένα πρωί και να δει πρωτοσέλιδο τον Ραφαέλ Βαράν στο Ελ. Βενιζέλος με λουλούδια και κασκόλ του Ολυμπιακού, αυτό θα αργήσει να συμβεί - αν συμβεί.
Καλή επιλογή είναι και ό,τι θέλει ας γίνει.
(Στην προσαρμογή, λίγο, διαφωνώ, καθώς, από ολόκληρη αμυντική γραμμή, μόνο τον Αβράμη, τον Τάσο και τον Μπούφο, που είναι αναπληρωματικός τέρμας, ξέρει...)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sirkostas (24-01-14)
Επιμένω ότι θέλω να μείνουμε όπως είμαστε. Ούτε Μαρκάνο ούτε κανένας.
The Dude (24-01-14)
Και γω επιμένω να κοιτάς τη δουλειά σου.
Νέοι πρωταγωνιστές είναι ΠΑΝΤΑ χρήσιμοι, καθώς το κοινό μας διψά για νέα πρόσωπα που έχουν να επιδείξουν διαφορετικά «προσόντα» και τρόπους δράσης. Ο Μαρκάνο πχ, μπορεί να αποτελέσει κεντρικό ήρωα στο νέο μας low budget (θα σου στοιχίσει μόνο 70 εκ. δολάρια) αριστούργημα, «Ο ψηλός οδηγούσε με την όπισθεν», το οποίο, αν πληρώσεις έγκαιρα, (μας έχει μαμήσει στις καθυστερήσεις) θα είναι σε μερικούς μήνες στους κεντρικούς κινηματογράφους* Κάνε λοιπόν τουμπεκί και κοίτα τα συμφέροντά μας...
*της Τρούμπας και του Σόχο...
dimace (24-01-14)
Στα στατιστικά του Νίκου (νομίζω, δυο σελίδες πίσω) φαίνεται πως το Καζάν, με τον Μαρκάνο αναντικατάστατο, δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο. Και μη μου πει κάποιος πως το πρωτάθλημα Ρωσίας είναι ίδια δυναμικότητας με το ελληνικό. Να παρακαλάτε να κλείσει το θέμα, γιατί, αν κάνει πως τραυματίζεται κάποιο άλλο ΣΒ σβήσαμε από τον χάρτη και αντίο ζωή, εκτός κι αν παίξει κάποιος απ' αυτούς που δεν θέλουν τον Μαρκάνο...
*ναι ξέρω... Αν παίξει κάποιος από μας ΣΒ, με τη μπάλα που ξέρουμε, δε θα ξαναδεχτούμε γκολ και το παιχνίδι θα γίνει αφόρητα ανιαρό.![]()
8PYLOS (24-01-14), sirkostas (24-01-14), VALVERDES_7 (24-01-14)
Πες τα Από Μηχανής Dimace!! Που νιώθουν όλοι άνετοι με Μπονγκ-Παπάζογλου-Αβράμη σέντερ μπακ... Μια χαρά κίνηση ήταν ο Μαρκάνος. Γι' αυτό τα έβαλα τα στατιστικά. Και σέντερ-μπακ έπαιζε εκεί και λίγα γκολ έτρωγαν τα Καζανάκια.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Νομίζω ότι πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ότι ο Αβραάμ θα επανέλθει και πολύ γρήγορα. Ηδη δείχνει σημάδια βελτίωσης.
Δύσκολο να επανέλθει στο 100% που ήταν πριν αλλά θα θυμίζει τον παλιό καλό Αβραάμ![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks