Πολύ ενθουσιασμένο τον κόβω, από την ζωή στο Καζάν...
Παρόλο που κι εγώ δεν είχα τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Μαρκάνο ως σέντερ-μπακ, στη Ρούμπιν, σεντερμπακίζει! Φέρτε τον. Η τρύπα πίσω (χωρίς Σιόβα) είναι τεράστια! Επιπλέον, το καλοκαίρι μπορεί να πωληθεί είτε ο Μανωλάς, είτε ο Χολέμπας. Μην τρέχουμε πάλι. Χωρίς περίοδο προσαρμογής είναι ο παίκτης. Μια χαρά επιλογή, εδώ που φτάσαμε.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Πολύ ενθουσιασμένο τον κόβω, από την ζωή στο Καζάν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μαρκάνο? Για σεντρεμπακ? Παίζουν με τον πόνο μας?
dimace (24-01-14), sirkostas (24-01-14), VALVERDES_7 (24-01-14)
Συμφωνώ με τον Τεό. Καλός παίκτης, ψηλός, αρκετά γρήγορος, έμπειρος, χωρίς χρόνο για προσαρμογή, αφού ξέρει πρόσωπα και πράγματα. Δεν έχω καθόλου κακές αναμνήσεις από το πέρασμά του και πιστεύω πως θα εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Μπράβο προκαταβολικά στη διοίκηση!
* 2,5 χαρτιά τον χρόνο, για 6 μήνες θα πάρει κοντά 1,3! Ποιος είπε πως δεν υπάρχουν λεφτά;
SOLID (24-01-14), VALVERDES_7 (24-01-14)
Τα 4 ευρωπαικα ματς (Ντορτμουντ εντος,Μαρσειγ εκτος,Ρουμπιν εντος και εκτος) που επαιξε το 2011/12
ηταν το αποκορυφωμα της καριερας του. Η μεταγραφη των 4.5εκ ευρω στην Ρουμπιν ηταν τεραστια
δικαιωση και ο παιχτης ειναι πλεον 27,ετοιμος απο φυσικη κατασταση και "σοφοτερος". Το θετικο ειναι
οτι στην Ρουμπιν παιζει ΒΑΣΙΚΟΣ κεντρικος αμυντικος και "μπαλαντερ" αριστερο μπακ οχι το αντιθετο
που τον χρησιμοποιησε ο Βαλβερδε.
αμαν και πως καναμε να γλυτωσουμε απο τον μαρκανο μας τον ξαναφερνουνε τωρα και για παιχταρα μαλιστα....φιλοτιμος δεν λεω αλλα σαν τον μελμπεργκ δεν εχει...θα μπορουσαμε να φερουμε και καποιον καλυτερο πιστευω...θετικο ειναι οτι ξερει που θα ερθει τουλαχιστον και πιστευω οτι θα προσαρμοστει πιο γρηγορα σε σχεση με καποιον αλλον
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τουλάχιστον δεν θα θέλει τον ίδιο χρόνο προσαρμογής ο παίκτης όπως αν ερχόταν οποιοσδήποτε άλλος....
Εγώ πάλι, μιας και αργεί η πρωταπριλιά, απλά ελπίζω να είναι ΑΡΔια.
Τρεις μήνες έχουν μείνει, θεωρώ ότι χρειαζόμαστε έμπειρο παίκτη, ικανό να κατευθύνει την άμυνα για τα παιχνίδια με τη Μάνγιου. Ο Μαρκάνο ήταν ένας φιλότιμος αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων αριστερός μπακ για ειδικές αποστολές και μια σκέτη τραγωδια ως κεντρικός αμυντικός. Ακόμα και με τον Μέλμπεργκ δίπλα του ο τύπος ήταν κίνδυνος θάνατος. Πολλά λάθη, γκέλες, τσαφ κλπ.
Δεδομένων και των 2.5 χαρτιών που χτυπάει το χρόνο και τα 500k+ που λένε πως θα κοστίσει ο δανεισμός και το γεγονός ότι έχει να παίξει ματς 1,5+ μήνα λόγω της διακοπής, μου φαίνεται κάκιστη επιλογή. Ο άτιμος ο εγκέφαλος κάνει παιχνίδια και εξωραΐζει το παρελθόν. Τσεκαρετε το τόπικ του και τι γράφαμε σαν σήμερα δυο χρόνια πριν.
Και τα περί χρόνου προσαρμογής δεν τα κατανοώ. Ο τύπος είναι 2 σεζόν στα χιόνια και σε εμάς έχουν αλλάξει προπονητής και τα 3/4 σε άμυνα και τέρμα.
Η μόνη πτυχή της όλης φάσης που με χαροποιεί είναι ότι θα εμπλουτιστούν κι άλλο τα επίσημα. Θέλουμε Μαρκάνενα λαίμαι.
Ενώ δεν είχε ξεκινήσει καλά, μετά απέδειξε ότι είναι πολύ χρήσιμος παίκτης. Η αλήθεια είναι ότι του ταιριάζει κυρίως αριστερά.
Ετσι και αλλιώς θα πάμε με βασικό τον Αβραάμ. Ισως ο Μαρκάνο να αποδειχτεί η καλύτερη λύση από τα άλλα 2 αριστερά μπακ ειδικά για το τσάμπιονς λιγκ.
Πολύ καλή μεταγραφή πάντως γιατί με βάση την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα ήταν πολύ θετικός.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ακουω προτασεις ;)
Ολοι οι εμπειροι Γεναρη μηνα..
-ειτε ειναι πανακριβοι
-ειτε δεν παραχωρουνται
-ειτε δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ ματς στα ποδια τους για μηνες
-ειτε δεν θελουν να ρισκαρουν πιθανη μη-κληση στο Μουντιαλ
Ειτε φυσικα,ΟΛΑ τα παραπανω μαζι.
Τουλαχιστον φυσικα για τους παιχτες που ακουστηκε (Λουγκανο,Μπουρντισο κτλ)
δεν υπηρχε 1% να αποκτηθουν εαν δεν γινοταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπερβαση (επιπεδου Σαβιολα)
απο την διοικηση.
Θα προτιμησω λοιπον τον Ιβαν τον Μαρκανο,παιχτη του 6 που παιζει ανελλιπως για 7
απο τον καθε Λουγκανο των 3 συμμετοχων στην....13η Γουεστμπρομ.
VALVERDES_7 (24-01-14)
Ειναι πολυ διαδεδομενο στην Ρωσια οταν δινουν δανεικο να πληρωνουν πανω απο το 60% του συμβολαιο
του λογω της μεγαλης διακοπης στο πρωταθλημα τους.
Αμφιβαλω εαν θα παρει πανω απο 800χιλ μαζι με τα μπονους.Το ερωτημα ειναι με τι ρητρα θα ερθει
και με τι προ-υπογεγραμμενο συμβολαιο για μετα τον Ιουλιο.
Καλή επιλογή μου φαίνεται εμένα. Ξέρουμε όμως γιατί μας τον δίνουν δανεικό ενώ μέχρι στιγμής έπαιζε βασικός στην Ρουμπίν;
Ο Μαρκάνο μπροστά στον Λουγκάνο, είνα Τιάγκο Σϊλβα. Μάλλον δεν έχετε δει τον παίκτη να αγωνίζεται. Η ΕΠΙΤΟΜΗ της γκάφας είναι ο τύπος, άσε που έχει σχεδόν τα χρόνια μου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τελικά θέλουμε: Μάλλον εντυπωσιαζόμαστε από κάποια ονόματα: Μπουρντίσο, λέει. Τι είναι ο Μπουρτνίσο ρε παιδιά; Ο καλός Αβράμης, ο Μανωλάς ή ο Σιόβας, όπως εξελίχθηκε θέλουν 3 Μπουρδίσους στην καθισιά τους. Μη λέμε ...Μπούρδες. Δεν κάνει...
SOLID (24-01-14)
Τα καλα χρονια του Λουγκανο ηταν στην Φενερμπαχτσε του Ζικο.
Η πορεια του ηταν καθοδικη ενω στην ΠΣΖ δεν εκανε σε καμια περιπτωση την διαφορα αναμεσα
σε παιχτες οπως ο Καμαρα και ο Αρμαν.
Θεωρω οτι στον Ολυμπιακο θα ξεχωριζε καθως το επιπεδο του ειναι "παγκοσμιο" αλλα συντομα
σημαδια κοπωσης και ανετοιμοτητας θα εκαναν την εμφανιση τους. Μεγαλο οικονομικο
και ποδοσφαιρικο ρισκο που το παιρνουν ομαδες οπως οι Ρωσικες οπου τα 2εκ
που παιρνει ο Λουγκανο ειναι το μικροτερο συμβολαιο τους στην 11αδα.
dimace (24-01-14)
Ερώτηση: έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσου Λι?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks