dimace (21-01-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (21-01-14)
"Μιλάω με τον Ολυμπιακό"
![]()
Την στιγμή που ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ δήλωνε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, νέα δημοσιεύματα στο εξωτερικό ήθελαν τον Νορβηγό να βρίσκεται στο στόχαστρο της Κάρντιφ.
Ο 23χρονος κεντρικός μέσος κατέκτησε το πρωτάθλημα Νορβηγίας με την Στρόμγκοντσετ, ωστόσο η επιτυχία αυτή δεν του εξασφάλισε μια θέση στο ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι, ομάδα στην οποία ανήκει.
Ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του και προ ημερών ο ατζέντης του, Ντμίτρι Σέλουκ, αποκάλυψε σε ρωσικά ΜΜΕ πως τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό για την μετακίνηση του πελάτη του στον Πειραιά.
Ακόμη δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση της συμφωνίας από την πλευρά των "ερυθρολεύκων", άσχετα αν ακόμη και ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του "TV2" πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
Βέβαια την ίδια στιγμή δημοσιεύματα του εξωτερικού επιμένουν πως ο Ιμπραΐμ είναι στο στόχαστρο του νέου τεχνικού της Κάρντιφ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυνατότητες του 23χρονου μέσου αφού τον αντιμετώπισε ως τεχνικός της Μόλντε στο νορβηγικό πρωτάθλημα.
Όπως έχουμε επισημάνει, εφόσον ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, τότε θα παραχωρηθεί ως δανεικός σε σύλλογο της Super League (Εργοτέλης ο πιθανότερος προορισμός) και το καλοκαίρι θα διεκδικήσει την θέση του στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Η αλήθεια είναι πως όταν πριν λίγες μέρες διάβαζα τη συνέντευξη Σέλουκ όπου εκθείαζε Ολυμπιακό και Μαρινάκη, το είχα σκεφτεί πως μάλλον κάποιο μπάζο θέλει να σπρώξει προς τα δω.
Και ιδού...
Τόσο παιχταράς που παρότι καίγεται για πάρτη του ομάδα της Πρέμιερ, αυτός θα προτιμήσει να πάει δανεικός στον Τέλη. Μάλλον θα είναι όνειρο ζωής να δουλέψει με τον Ουζουνίδη.
dimace (21-01-14), Du3lisT (21-01-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-01-14), SOLID (21-01-14)
Οι του Σελούκ δεν νομίζω να έχουν και πολύ λόγο στο τί θα κάνουν ή όχι. Σκλάβοι είναι. Πατερούλη τον έχουν.
There is a Dude in town
voskos_7 (21-01-14)
voskos_7 (21-01-14)
voskos_7 (21-01-14)
Τώρα που το θυμήθηκα τύποι και με έπιασε ακατανίκητη ανάγκη για αλκοόλ... μετά τον Γιάγια, δεν μας είχε φέρει και τον Νε, τούτο το παχύδερμο;![]()
There is a Dude in town
Και αυτός του πατερούλη;! Και δεν τον είχε επικηρύξει ο Σωκρατες;;;;
There is a Dude in town
Μπα, μωρέ - για ποιό λόγο;
Ούτε μία φορά λέρωσε το χαλί και δεν σκορπούσε το φαΐ έξω από το πιάτο...
Aς πάρουμε έναν αμυντικό για να υπάρχει μια ακόμα λύση, αλλά θα είναι εγκληματικό να μην παίξει βασικός τώρα ο Αβραάμ ο οποίος έχει την τελευταία ευκαιρία της καριέρας του να ξαναβρει τον παλιό του εαυτό. Ηδη έχει βελτιωθεί αρκετά, εάν δεν του δείξεις τώρα εμπιστοσύνη τον τελειώνεις. Ο τραυματισμός ήταν 1,5 χρόνο πριν, πρέπει να τον αφήσει πίσω τον τραυματισμό και να προσπαθήσει να γίνει ο παλιός Αβραάμ. Ο καλύτερος αμυντικός στην ιστορία του Ολυμπιακού.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Μπορεί να είναι πιό εγκληματικό, να πρέπει να παίξει οπωσδήποτε...
Νοβοσελατς και Μελμπεργκ.
Αλλη κλαση.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
consigliere (21-01-14)
Γατάκια...
voskos_7 (21-01-14)
Για 3,5 χρόνια στον Ολυμπιακό ο Ιμπραΐμ
![]()
Ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3,5 ετών με τον Ολυμπιακό και φεύγει αμέσως για τον Εργοτέλη με την μορφή του εξάμηνου δανεισμού.
Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να λογίζεται για τα επόμενα 3,5 χρόνια ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ!
Ο 23χρονος Νορβηγός μέσος, πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και πρωταθλητής Νορβηγίας με την Στρόμγκοντσετ όπου αγωνιζόταν δανεικός, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.
Ο Ιμπραΐμ δεν θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού αλλά θα παραχωρηθεί άμεσα δανεικός στην ομάδα του Εργοτέλη προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του έως το τέλος της σεζόν.
Προφανώς θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την θέση του στους "ερυθρόλευκους" στην προετοιμασία του επόμενου καλοκαιριού.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks