δεν νομιζω το ποσοστο επιτυχημενων μεταγραφων να ειναι τοσο κακο. καποιοι θα πιασουν καποιοι οχι. δεν γινεται να τα κανουν ολα τοσο χαλια στη διοικηση και παρολα αυτα να εχουν μια αξιοπρεπη ομαδα που εχει παρει τρια σερι πρωταθληματα (παει για τεταρτο), παλευει πολυ καλα στην ευρωπη και μοσχοπουλαει και παιχτες της. Και μαλιστα τις περισσοτερες φορες τους αντικαθιστα με ισαξιους.
αν πρεπει να κρινω τον ισα μονο απο τις μεταγραφες των γιαταμπαρε, εντινγκα, μελτζανι ναι δεν πηγε καλα, αλλα δεν ειχε λογο για τις υπολοιπες μεταγραφες οπως βαις, καμπελ, μπονγκ, ρομπερτο; τεχνικος διευθυντης ειναι, οχι ο σκαουτερ μας στην γαλλια. εχει ευθυνη για τη συνολικη εικονα της ομαδας νομιζω.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ποιος είπε ότι τα κάνουν όλα χάλια? Έφεραν Σαβιόλα, έφεραν Ρομπέρτο και Κάμπελ, έφεραν τους Έλληνες που έδωσαν άλλη ώθηση στην ομάδα. Δεν είναι όλα χάλια και κανείς δεν υπαινίχθηκε κάτι τέτοιο.
Αλλά το κομμάτι Γιαταμπαρέδες, δεν. Το ακριβό κομμάτι της υπόθεσης. Αφήστε τους να παίζουν μέχρι του χρόνου. Φαίνεται αυτός που ξέρει μπάλα. Φαίνεται και το δείχνει αμέσως.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
kwtsios (07-01-14)
Ο Ζέτερμπεργκ το έδειξε αμέσως?
Σε αυτόν που "έβλεπε" μπάλα, ναι. Στον πύρινο, όχι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σε κανένα πύρινο και σε κανένα παγωμένο. Ο παίχτης έκανε πολύ καιρό να προσαρμοστεί και να προσφέρει. Στην αρχή αλλού πάταγε κι αλλού βρισκόταν.
Συμφωνώ με τα περισσότερα που λέτε. Αλλά να βάλω άλλη μια διάσταση? Να βάλω!
Εμένα το πρώτιστο κομμάτι για να κρίνω μια μεταγραφή είναι το πόσο μπορεί ο παίκτης να προσφέρει στον Θρύλο, όχι το πόσο θα πουληθεί! Δε λέω να γεμίσουμε με 35άρηδες, ποτέ δε μου άρεσε αυτό. Αλλά νομίζω ότι χρειάζεται ένα μίγμα: και ταλαντούχοι και νέοι και έμπειροι.
Τα πολλά λεφτά είναι από τις επιτυχίες στο CHL. Και για να έρθουν επιτυχίες θέλεις ολοκληρωμένη ομάδα. Μην κοιτάτε που φέτος μας έκατσε το λαχείο με τον Ρομπέρτο και τη βγάλαμε φτηνά. Η φετινή ομάδα σε "χρηματιστηριακή" αξία δεν είναι μικρή, γι' αυτό πέτυχε ό,τι έχει πετύχει (όμορφο ποδόσφαιρο, πρόκριση στους "16", ρεκόρ).
Συμπέρασμα: μπορείς μόνο με φθηνούς και άγνωστους να φτιάξεις ομαδάρα και να τους μοσχοπουλήσεις όλους; Δύσκολο. Πιο πιθανό είναι να πλαισιώσεις νέους και ταλαντούχους με έμπειρους που έχουν όρεξη. Έτσι και επιτυχίες θα κάνεις να χαρεί ο κόσμος και μπορεί τελικά να πουλήσεις και καλύτερα.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Δεν χρειαζόμαστε βετεράνους αστέρες και τυμπανοκρουσίες, παίχτες θέλουμε νέους που έχουν όρεξη.
Αν θες να φτιάξεις ομάδα αλλά και να επενδύσεις το σοβαρό σκάουτινγκ είναι μονόδρομος.
Είδαμε φέτος πόσο ωραία ομάδα έχουμε, σίγουρα θα υπάρχουν και παίκτες που δεν θα βγουν, αυτό είναι στα υπόψιν.
Du3lisT (02-01-14), VALVERDES_7 (02-01-14)
οκ, φυσικα με τους τρεις μαυρους απο τη γαλλια δεν πετυχαν και διανα, αλλα ειναι μεσα στο προγραμμα.
τωρα αμα του χρονου τους ερθει η θεια φωτιση και γινουν ξαφνικα γκατουσο και πιρλο δεν μπορω να το ξερω, ουτε ειμαι μελλοντολογος. αυτο που βλεπω το λεω.
παντως θεωρω πως ο γιαταμπαρες "αδικειται" ολιγον τι, διοτι ειναι φανερο πως δεν ειναι εξτρεμ ο ανθρωπος. καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να χωρεσει αλλα ειναι καθαρο οχταρι. και τον αν τον στολτιδη αν τον βαζαμε δεξι χαφ παλι δεν θα επαιζε μπαλα. οποτε απο εμενα εχει ενα ελαφρυντικο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (03-01-14), Du3lisT (03-01-14), Reds (03-01-14)
Ως κάποιος που ασχολήθηκε χρόνια με το πράμα, θα σας πω πως δεν υπάρχουν καλές και κακές μεταγραφές αλλά μεταγραφές που κολλούν σε μια ομάδα και άλλες που μένουν ξένο σώμα. Ήρθε πχ ο Μανώλας και αμέσως κόλλησε. Ποιος ήταν ο μικρός; ΤΙΠΟΤΑ! Έρχεται ο Ζάχοβιτς, όνομα ΝΑΑΑΑ και είναι ξένο σώμα και χαλάστρα σκέτη. Δεν έχει να κάνει με την αξία του παίκτη. Μέχρι τα 20 μύρια, όπως λέμε εδώ, μέχρι 20% παικτική διαφορά παίρνεις... Γενικά πιστεύω πως οιοσδήποτε παίκτης μπορεί να βγει και οιοσδήποτε να αποτύχει. Συνεπώς, εκτός κραυγαλέων περιπτώσεων, δεν πολυασχολούμε με το σκάουτινγκ της ομάδας, ούτε το κατηγορώ ιδιαίτερα.
VALVERDES_7 (03-01-14)
Πάντως ο Γιαταμπαρέ, δεν ειναι θέμα ότι δεν βγηκε. Δέν τον είδαμε να παίζει καν. Ένα αγώνα με τον Φωκικό έπαιξε στην θέση του νομίζω..
Το σώστο θα ήταν, να τον κρατήσουμε μέχρι το τέλος και να του δόθει χρόνος συμμετοχης, ειδικά απο ένα σημείο και μετά ο Μίτσελ θα μπορεί να τον δοκιμάσει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (03-01-14)
Καλή χρονιά καταρχήν, Κοσμά μου.
Δϊκιο έχεις σε αυτό που γράφεις και είναι αυτό που θέλω να πω: εκ του αποτελέσματος το καλός, το κακός και το μέτριος. Στην τελική όλα στο χόρτο φαίνονται. (βλέπε τον Γκόγκα... Γέλαγα, όταν άκουσα την ηλικία του. Αλλά μου το έκλεισε το στόμα) Η ιστορία βοηθά στην επιλογή ενός παικτη αλλά είναι ΣΧΕΤΙΚΗ εγγύηση για το τι θα καταφέρει. Φυσικά δε λέω να παίρνεις συνέχεια Φέισες... και να λες «ποιος ξέρει; Μπορεί να μου βγει Μέσι»
differance (03-01-14), SOLID (03-01-14)
Δημητρη σημερα γραφτηκε το ονομα του Alexander Meier της Αιντραχτ.
Εχεις αποψη?
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
Καλή χρονιά Δημήτρη!
Έτσι είναι. Η αποτελεσματικότητα μιας μεταγραφής κρίνεται από το αποτέλεσμα. Τώρα, το πόσο πρέπει να περιμένουμε για να δούμε το αποτέλεσμα, είναι μια άλλη κουβέντα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
dimace (03-01-14)
Εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι ενας παιχτης απο την 18η της Γαλλιας μπορει να ερθει
στον Ολυμπιακο και να κανει παπαδες.
Μπορει να ειναι χρησιμος και value for money αλλα σιγουρα δεν θα σου δειξει στοιχεια
παγκοσμιας κλασης.
Δεν μπορεις να βρεις Ιμπαγασα στην 18η της Γαλλιας και εαν περασει απο εκει θα ειναι
για 1 χρονια και μετα θα παει στο top4 της Γαλλιας.
Ο Μιτσελ ισως να αδικησε τον Γιαταμπαρε και να χρειαζοταν πιστωση χρονου αλλα
για το μονο πραγμα που ειμαι 100% βεβαιος για τον Ισπανο ειναι οτι με τα προβληματα
του κεντρου φετος σιγουρα δεν τον αδικησε. Λογικα εβλεπε αλλο παιχτη στις προπονησεις
απο αυτον που αγορασε η ομαδα.
Επισης δεν προκυπτει απο πουθενα οτι ο Μιτσελ εφερε καποιον απο αυτους. Η ευθυνη ειναι
αποκλειστικα στα χερια των Ισα και Καρεμπε και των ψευτομανατζαρεων της Γαλλιας και
για αυτο και μονο πρεπει να απομακρυνθουν αμεσα.
differance (03-01-14)
dimace (03-01-14)
Η αεκουλα προσπαθησε μεσω του...αχαρναικου να μπλοκαρει τη μεταγραφη αυλωνιτη. Απ ο,τι φαινεται ομως μαλλον παιρνουν τ @@ του βαγγελα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Του Βασίλη Αυλωνίτη?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks