25 χρονών κι ήδη έχει αλλάξει κάμποσες ομάδες! Και μάλιστα κοστολογείται γύρω στο 3άρι μύρια. Εχει τη δυνατότητα να παίξει ως δεκάρι, ως οχτάρι κι ως εξτρέμ και φτιάχνει κι ωραίο γιουβέτσι σε πήλινο!
Κελεπούρι!![]()
Ερέρο για Ολυμπιακό!
Τα μεταγραφικά σενάρια έχουν φουντώσει αυτή την εποχή κι ένα που... έρχεται από την Ισπανία θέλει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Μιγκέλ Αλφόνσο Ερέρο ή αλλιώς Μίτσελ!
Ο γεννημένος στις 29 Ιουλίου του 1988, Ερέρο που πέρυσι αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ ως παίκτης της Λεβάντε και ανήκει πια στην Βαλένθια, είναι στην ερυθρόλευκη λίστα, σύμφωνα με πληροφορίες που άντλησε το Gazzetta.gr από την Ιβηρική.
Ο μεσοεπιθετικός των Βαλενθιάνων κοστολογείται με 2,5 - 3,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο στην Ισπανία αναφέρουν ότι ψάχνει να βρει ομάδα (ακόμα και για τον Γενάρη) όπου θα έχει πολύ μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ξέρει καλά τον παίκτη από την πορεία του σε Λα Κορούνια, Χέρκουλες, Λεβάντε και εσχάτως Βαλένθια, στην οποία έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά. Ο Μιγκέλ Αλφόνσο Ερέρο Γιαβαλόγιας ή απλά Μίτσελ έχει ύψος 1.82 μέτρα και συμμετοχές στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας.
Έχει την δυνατότητα να παίξει ως εσωτερικός μέσος, ως δεκάρι και ως ακραίος επιθετικός. Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να υπενθυμιστεί πως ο προπονητής του Ολυμπιακού αυτές τις ημέρες είχε στην Ισπανία συζητήσεις και για τον Ρομπέρτο και για παίκτες.
25 χρονών κι ήδη έχει αλλάξει κάμποσες ομάδες! Και μάλιστα κοστολογείται γύρω στο 3άρι μύρια. Εχει τη δυνατότητα να παίξει ως δεκάρι, ως οχτάρι κι ως εξτρέμ και φτιάχνει κι ωραίο γιουβέτσι σε πήλινο!
Κελεπούρι!![]()
voskos_7 (28-12-13)
Κελεπουρι δεν τον λες αλλα σιγουρα μπαλα γνωριζει,ηταν βασικος σε μικρομεσαιες ομαδες της Ισπανιας
και "φουστεριζει" λιγακι.
Γρηγορος με την μπαλα στα ποδια και με καλη καθετη. Δεν γνωριζω εαν θα εκανε την διαφορα σε εμας καθως
πιστευω οτι η θεση πισω απο τον επιθετικο με τα στοιχεια που ψαχνει ο Μιτσελ (ισπανικο ποδοσφαιρο αντεπιθεσεων
και πιεση στον τελευταιο αμυντικο) πληρωνεται παρα πολλα λεφτα στο εξωτερικο και ειναι δυσευρετη αφου
οι παιχτες που ξερουν μπαλα ειναι "βεντετες" εκει.
Το μονο θετικο απο την ιστορια ειναι οτι "κοιταμε" για την εν λογω θεση,καταλαβαινει ο Μιτσελ οτι δεν υπαρχει
αντι Ιμπαγασα μετα απο 18 μεταγραφες και καμια 10αρια πειραματα με Βαις,Ντε Βινσεντι,Ντομινγκεθ,Ιμπαγασα,
Καμπελ,Φουστερ,Γιαταμπαρε,Μασαδο και... Σαμαρη
Από όσο είδα στη Βαλένθια, δεν βλέπω τον λόγο να εξετάζεται και να το συζητάμε σοβαρά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (29-12-13)
sirkostas (29-12-13)
Δανεικός από Λίβερπουλ έχει πάει ο Μπορίνι. Κάπου στα 15 ΕΚ κόστισε αν θυμάμαι καλά για να τον πάρουν από την Ρόμα.
Παικτης που έχω πάθει πλάκα είναι ο Ιτούρμπε, παίζει στην Βερόνα, δανεικός από την Πόρτο και τον βλέπω ως νέο Σαβιόλα.
Ο Βερδού, πωλείται όπως είναι επιπλωμένος...
Δεν νομίζω να μας αφορά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Όσοι ζητάτε 10ρι να μας ανεβάσει επίπεδο στη δημιουργία και να περάσουμε τη United, ένα όνομα υπάρχει σαφώς και αυτό είναι του Ρόνι. Μη λέμε τα ίδια...
Θα ζωωω.. θα ζωωω.. μ' ένα όνειρο τρελόοο.. στο Θρύλο να έρθει ο Ροναλντινιόοοοο..
ΒΑΓΓΕΛΗ ΦΕΡΤΟΝ ΛΕΜΕ!
captain-cook (31-12-13), Du3lisT (31-12-13), nikos7 (31-12-13), sardine (31-12-13)
Είσαι "πρεζάκιας" με τον Ρόνι ρεεεεεεεε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Εκλεισε το ροστερ λενε στην ΠΑΕ και πιθανοτατα καλα κανουν καθως πολυ δυσκολα βρισκεις κελεπουρι
τον Γεναρη.
ΥΓ : Ο Μπορινι δεν με εντυπωσιασε ποτε,ισως λογω ηλικιας να κανει μεγαλη καριερα μια μερα αλλα σε Ρομα
και Λιβερπουλ ηταν ενας μετριοτατος μονοδιαστατος παιχτης.
ΥΓ1 : Ο Βερδου θα ηταν εξαιρετικη λυση οπως ειχαμε ξαναπει το καλοκαιρι. Δεν θεωρω οτι μπορει να ερθει
αμεσα παιχτης 2εκ/χρονο.
ΥΓ2 : Καλοριζικος ο Πελε,θα γεμισει το κεντρο μας περισσοτερο απο τους υπαρχοντες,με ανησυχει η ελλειψη
καλης κοντινης πασας ομως,καθως κανενας απο τους κεντρικους μας χαφ δεν μπορει να πασαρει με ακριβεια.
Εχουν βγει όλοι οι παντελονιακοί παγανιά και για να μην πειραχτεί το μυαλό της ομάδας το κόβουν μαχαίρι από τώρα...
Ετσι κάνουν οι σοβαρές ομάδες...
Από εδώ και πέρα θα ασχοληθούνε με τον "Ιβαν τον Ρώσσο Βουτσά" και τον δανεικό προφήτη Ενώχ που ετοιμάζεται εδώ και 2 εβδομάδες...
Αμα ήταν σε θέση να κάνει τη διαφορά στο ΤΛ, πολύ απλά θα έπαιζε ήδη σε ομάδα επιπέδου ΤΛ.
Σεβαστές οι προσωπικές αδυναμίες του καθενός, αλλά μια τέτοια μεταγραφή θα έκανε την ομάδα άνω κάτω και θα κατέστρεφε τη δουλειά που έχει γίνει ως τώρα.
sirkostas (31-12-13)
Bookmarks