BrazHlias (24-12-13)
Επικροτώ την κίνηση, μακάρι να βγει.
... there's no such thing as "too much"...
BrazHlias (24-12-13)
Αυτοι ειμαστε , 1 χαρτι το χρονο σε κατι παιχτακια τυπου Πελε.Ιβαν Σαββιδης οε οε οε
Μονο ΘΡΥΛΟΣ.
1,1 οι συνολικές απολαβές για 3,5 χρόνια συμβολάιου, ήτοι 315k μέσο όρο το χρόνο (κλιμακωτά φαντάζομαι).
Ενδιαφέρον fact και τα μπόλικα μανατζερικά (150 χιλιάρικα), μιάς και γράφτηκε ότι η ρωσσίδα που εκπροσωπεί τον Πελέ είναι απ' το γραφείο μάνατζερ στο οποίο ανήκει ένα μεγάλο ποσοστό των δικαιωμάτων του Ρομπέρτο. Οπότε στα πλαίσια του μαζεύω ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί εν ελλάδι και σπάω πλάκα με Σαββίδη, γίνεται και αλισβερίσι για να ανοίχθουν γέφυρες για την υπόθεση Ρομπέρτο.
Σεντ φρομ μάη τελέφωνο γιούζιν ταπατόκι
"Ορο στο συμβολαιο του Πελε ζητησε ο ιδιος ο Πορτογαλος για να μην δωθει δανεικος"...
Σωστος ο παιχτης.
Σου λεει ειτε θα παιξω ειτε θα φυγω σε μια ομαδα που εχει 6 κεντρικα χαφ με τα χαρακτηριστικα του.
Στο Ελληνικο πρωταθλημα παιζει ο Ολυμπιακος,οφειλει να ψωνιζει κι απο κει αφου ειναι η αγορα που ξερει καλυτερα απ ολες.
Ειδικα οταν οι τιμες ειναι νορμαλ οπως του Πελε.
Περιμενω ομως και γω κατι σε δεκαρι καποιας αξιας να δωσει μια λυση ακομα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
consigliere (27-12-13), nikos7 (25-12-13)
Βαγγέλα ασε τα σάπια και φέρε έναν παικταρά να πετάξουμε έξω την United.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
θελουμε παιχτες, προπονητη, διοικηση και προεδρο. δεν παμε πουθενα ετσι. θα τρωμε τεσσαροπενταρες στην ευρωπη και στην ελλαδα θα μας το παρει ο παοκ του στεφενς.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μετά τον Πελέ, η μόνη αποδεκτή μεταγραφή (ως όνομα) είναι ο Ροναλντίνιο!!!
* Το "ακόμα σε θυμούνται η Σάντος κι ο Πελέ" να μην το πάρει πάνω του ο νιόφερτος, ε;![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Ο Αϊ Βασιλης φετος εφερε εκτος απο διαγραφη των χρεων στην ΜΑΝΑ ΑΕΚ,
αναγκαζοντας οποιον μιλαει ελληνικα να κλαιει τα λεφτα που χρωστανε ολοι
οι απατεωνες που περασαν απο εκει μεσα,εφερε επισης αφθονο χιουμορ και
πολλες ουσιες για καπνισμα και οχι μονο στους ρεπορτερ της.
Δεν εχω σταματησει να γελαω με το παρακατω αρθρο...
![]()
Σοβαρά, ο Νικολακόπουλος αναφέρει ως μόλις πέμπτη επιλογή τον Λογοθετίδη στα στόπερ? Ε, σίγουρα θα τους στείλει όλους στον πάγκο και θα γίνει η νο1 επιλογή για τη θέση.
νταξει, οι αεκτζιδες ειναι γαματοι. δεν υπαρχουν λογια.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Θεωρητικά, τώρα, είναι η πέμπτη επιλογή: Μην ξεχνιώμαστε, ακόμα δεν ήρθε. Ο Παπάζογλου, τρώγεται εύκολα. Για τους υπόλοιπους έχει μέλλον.
Εγώ, πάντως περισσότερο τον βλέπω σαν αντικαταστάτη κάποιου αποχωρούντος του καλοκαιριού.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν παίρνουμε τον Διούδη και να δώσουμε δανεικό τον Μέγιερι...?
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Εδώ έγινε ολόκληρο σκηνικό για να αποφύγουν τον Ιωνικό...
Bookmarks