Αρχική Δημοσίευση από
DaRkSaGa79
Χρειαζεται το enter φυσικα οταν γραφουμε. Η καταχρηση του ομως αλλα και το ακριβως αντιθετο (το να μην χρησιμοποειται καθολου) δημιουργουν τα προβληματα.

Αρχική Δημοσίευση από
differance
Πατήστε enter για να δημιουργήσετε κενά μεταξύ των παραγράφων, αυτό εννοεί ο Σπύρος. Όχι enter ώστε να κόβονται οι γραμμές στη μέση, όπως στην περίπτωση του Δημήτρη.
Να πω κάτι που έχω παρατηρήσει και λογικά σας διαφεύγει; Κι αν θέλετε να το μεταφέρετε κάπου που θα είναι ορατό ή να το προσθέσετε εσείς. Δεν βλέπουμε το φόρουμ όλοι το ίδιο. Αναλόγως τη συσκευή, την οθόνη και τις διαστάσεις που έχουμε ορίσει. Τι εννοώ; Για ένα διάστημα παλιότερα χρησιμοποιούσα το 70% περίπου της οθόνης για το παράθυρο του browser. Δεξιά στο άλλο 30% είχα άλλα προγραμματάκια που παρακολουθούσα ταυτόχρονα (πχ fb messenger). Όταν έγραφα εδώ στο φόρουμ, μόλις έφτανε ο κέρσορας στο τέλος της οθόνης όπως το έβλεπα εγώ, πατούσα το Enter και στο τέλος το κείμενο φαινόταν ομοιόμορφα σε μένα.
Τον τελευταίο καιρό που άλλαξα σε full screen το παράθυρο του browser ανακάλυψα ότι αρκετά posts μου φαινόταν αλλοπρόσαλλα με κενά. Το ίδιο λογικά θα συμβαίνει σε όλους. Κάτι που σε μας φαίνεται σωστά, στην πραγματικότητα δεν είναι. Η λύση είναι να μην πατάμε ΠΟΤΕ enter (παρά μόνο όταν θέλουμε να αλλάξουμε παράγραφο) και να βάζουμε το κείμενό μας μέσα σε {Justify}* για να το τροποποιεί αυτόματα σε ομοιόμορφο κείμενο ο browser της συσκευής που το χρησιμοποιεί.
*Justify

Bookmarks