ChrisCY7 (05-09-13)
ChrisCY7 (05-09-13)
Δεν θα πάω σε ατομικές κριτικές παικτών μιας και χρειάζονται παιχνίδια να βγάλει κάποιος συμπέρασμα.
Το μεγάλο μείον για μένα είναι ότι αποκτήθηκαν πολλοί τελευταία στιγμή για κρίσιμες θέσεις.
Ενώ πάμε για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και σε λίγο cl κάποιους από αυτούς δεν τους έχουμε δει καν αγωνιζόμενους.
Σίγουρα θα χρειάζεται να παίξουν με την ομάδα κάποιο διάστημα για να δέσουν στο σύνολο.
Ποιο σύνολο που έχει αλλάξει η ομάδα σε τεράστιο ποσοστό τέλος πάντων.
Στην Ελλάδα δεν έχει κόστος αυτό γιατί οι περισσότερες ομάδες θα ευχόντουσαν να έχουν την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού.
Στην Ευρώπη όμως μπορεί να κοστίσει.
Στα δύσκολα παιχνίδια της Ευρώπης φαίνονται πιο κτυπητά οι αδυναμίες και στοιχίζουν και πιο πολύ.
Για παράδειγμα εάν κάποιος που θα παίξει από τους καινούργιους στο κέντρο δεν βγει μπορεί να χαλάσει όλο το παιχνίδι της υπόλοιπης ομάδας.
Εκεί το κάθε λάθος μετράει και στοιχίζει πολύ.
Ελπίζω να βγουν οι παίκτες και να παρουσιάσουν ένα καλό σύνολο στους ευρωπαικούς αγώνες.
Αν όχι να κοιτάξουν να κάνουν τις όποιες διορθωτικές κινήσεις τον Γενάρη εάν χρειαστεί και να δουλέψουν με το υλικό αυτό μετά ώστε του χρόνου η ομάδα να είναι έτοιμη δεμένη και ανταγωνιστική και στην Ευρώπη.
http://thrillos.blogspot.com/
nikos7 (06-09-13)
Λέω το πολύ απλό Μίστερ Χόλντεμ: Μην κάνεις συμβόλαια τρία και τέσσερα χρόνια σε παίκτες, αν δεν είσαι σίγουρος για την αξία τους, αλλά,
μην τους παίρνεις και δανεικούς, γιατί ΠΟΤΕ δεν θα τη μάθεις. (τουλάχιστον σε όλο το εύρος της) Μυστικά της δουλειάς... (μιλάω για μεγάλους
συλλόγους πάντα.... και το έγραψα. Έλα δω Άρσεναλ! Πάρε τόσα για τον Κάμπελ! Έλα δω Κάμπελ! ΔΥΟ χρόνια συμβόλαιο! (όχι τέσσερα) Παίζεις?
Σου ανανεώνω! Δεν παίζεις? Σε πουλώ και σε ξεφορτώνομαι...) Τέτοια πράματα...
SOLID (06-09-13)
Μια και το λες...
Τόσα χρόνια πατώ έντερ για να γράφω μικρές, ευανάγνωστες γραμμές. Μου λέει πριν ένα μήνα ο Κοσμάς, μην το πατάς γιατί κοβονται οι γραμμές
όπου νάναι και μας βγάζεις τα μάτια. Και έχει δίκιο. Μήπως πρόκειται για κάποιο πρόβλημα λειτουργίας του τελευταίου καιρού? Το ποστ της Τιτίκας
είναι ευανάγνωστο σε μένα, σε σένα δεν είναι και γενικα δεν καταλαβαίνω τι παίζει τον τελαυταίο μήνα...
BrazHlias (06-09-13)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χρειαζεται το enter φυσικα οταν γραφουμε. Η καταχρηση του ομως αλλα και το ακριβως αντιθετο (το να μην χρησιμοποειται καθολου) δημιουργουν τα προβληματα.
*****8.23*****
consigliere (06-09-13), Du3lisT (06-09-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-09-13), nikos7 (06-09-13)
Πατήστε enter για να δημιουργήσετε κενά μεταξύ των παραγράφων, αυτό εννοεί ο Σπύρος. Όχι enter ώστε να κόβονται οι γραμμές στη μέση, όπως στην περίπτωση του Δημήτρη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
consigliere (06-09-13)
Παντου στην Γερμανία, μέγιστε, όπου το 2 συν 1 συν 1 μονομερώς, ειδικά σε παίκτες με προιστορίες, πάει σύννεφο. Πολλά τα συμβόλαια
της Χέρτα πάνε έτσι και έτσι παραλίγο φέτος να "χάσουμε" τον Ράμος, (αυτό φοβόμαστε) ο οποίος όμως παραμένει με ακόμη 2 χρόνια
συμβόλαιο και (αυτό για την επιβράβευση του παίκτη) ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ αποδοχές. Είπαμε... Μικρά κολπάκια...
voskos_7 (06-09-13)
Bookmarks