Μια απλή αποτύπωση του ρόστερ έκανα Κώστα, μην το δένεις σχοινί κορδόνι.
Torres και Παπάζογλου είναι εκτός λίστας CL, οπότε σε παιχνίδια που θα θες άμυνα, ο Μανιάτης είναι η πρώτη επιλογή.Και λόγω συνωστισμού στο κέντρο ο Μανιάτης φυσιολογικά θα επιστρέψει στην φυσική του θέση κα μακάρι να καθιερωθεί εκεί , τον έχουμε ανάγκη.
O Fuster για μένα είναι βασικός σε αυτήν την ομάδα, σε οποιαδήποτε θέση πίσω από τον φορ.
.
sirkostas (03-09-13)
Ας το βρει αυτός που πρέπει και ας μην το βρούμε εμείς ποτέ από εδώ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
nbqgr (03-09-13)
Έχει πλήρη ομάδα αν γυρίσει κι ο Αβρααμ, δεν έχει καμμιά δικαιολογία πρέπει σ' ένα μήνα η ομάδα να κεντάει
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ούτε ο Μουρίνιο δεν φτιάχνει ομάδα σ' ένα μήνα.
Μπορεί και σε δύο αλλά σ' ένα μήνα με 7-8 επίσημα ματς πρέπει να 'χει δείξει πράγματα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Το κακό και το αμφίβολο της υπόθεσης, είναι ότι με δ'αύτους που έχει εδώ, άντε να καταλάβεις προς τα πού πάει.
Έριξες 5 στη Λειβαδιά - ή τα έφαγε αυτή; Μέχρι να παίξεις με τον επόμενο, θα σου μένει η απορία και κάθε φορά θα σου δημιουργείται καινούργια. Ακόμα και από τα Ευρωπαϊκά, δύσκολα να βγάλεις συμπεράσματα.
voskos_7 (03-09-13)
Εγώ τρολάρω ρε ή εσύ που λες ότι πήρες μεταγραφή σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα όπως το Ιταλικό?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Α, είπα και εγώ...
Όχι, βέβαια πως θα τρώγαμε πακέτο να χωρέσει ο Γιαννάκης στην κολυμπήθρα, αλλά είναι κομμάτι "κάπως", να θεωρείς ότι αξίζει τέτοια καζούρα, επειδή δεν μπορεί να σουτάρει και πήρε μεταγραφή για 4 εκ, με ποσοστό μεταπώλησης...
Κοίτα πως μιλάει στο παιδί, ακόμα δεν το βάφτισε...![]()
Du3lisT (03-09-13)
Παιδιά θα μου εξηγήσει κάποιος σε μένα τον άσχετο τί είναι αυτά τα 4.4.1.1, 3.5.2, 6.4.0 κλπ??
Στο τόπι, από καταβολής του άθλιου, λαικού αυτού παιχνιδιού,υπάρχει 1 τέρμα, 4 παίκτες στην άμυνα (ακόμη προσπαθώ να βρώ ομάδα με 3 σέντερ και 2 ακ.μπακ...) 4 ή 5 στο κέντρο, 1 ή 2 επιθετικοί (μην
μου βάζετε τα εξτρέμ στους επιθετικούς... ούτε να μου πείτε πως στην Ολλανδία παίζουν με 3 στράικερ και απηδήξω από την καρέκλα μου και σκοτωθώ...)
Αμυνα, κέντρο, επίθεση και τέλος. Δεν κάνουμε ασκήσεις επί χάρτου... Τωρα, αν ο Σαβιόλα παίζει πίσω από τον Μήτρογλου ΔΕΝ τον κάνει μέσο τον άνθρωπο. Επιθετικός δεύτερος είναι.
Αν κάνω λάθος με διορθώνετε... (άρα όχι 4.4.1.1 αλλά 4.5.1)
(Βοσκέ, ως λογιστής, πάρε θέση για το αριθμητικό μέρος του πράματος...)![]()
Oταν ειχε ερθει ο αβρααμ δεν ειχε και κανεναν σοβαρο αντιπαλο να συναγωνιστει αν θυμαμαι καλα
Για τον μανιατη μαλλον θα βαλω τα γελια γιατι οταν παιζει κατι μου θυμιζει απο ποδοσφαιριστη αλλα δεν ξερω τι ακριβως ακομα
Για τους αλλους παλιοτερα που αναφερεις δεν μου τους θυμιζεις και εμενα αλλα να εχουν βγει απο τον ολυμπιακο και οχι να ερθουν ετοιμοι παιχτες που προσφερανε αμεσως στην ηλικια του φετφα μιλαμε παντα και με οτι καθοδηγηση χρειαζεται ενα παιδι στην ηλικια του γιατι εγω δεν θυμαμαι
Επισης κατι τελευταιο
Θα ηθελες να εχεις το βαρος της αρσεναλ στην ευρωπη και ας μην εχεις στοχους?
Γιατι ο δικος μας στοχος στην ευρωπη μαλλον τον βλεπουμε με τα κυαλια εδω και πολλαααααααα χρονια
@Scorpios7;
Ο Μανιατης μπορει να μην ξερει το ποδοσφαιρο του Ορμπαιθ ή να μην εχει
το νευρο του Καρεμπε αλλα δεν αμφισβητειται οτι εχει προσφερει παρα πολυ
στον Ολυμπιακο συνολικα και οπου του ζητηθηκε.
Ποιο ειναι ακριβως το ειδικο βαρος της Αρσεναλ στην Ευρωπη? να τερματιζει
εναν ποντο πανω απο ομαδες οπως ο Ολυμπιακος και μετα στους "16" να
γελαει ολη η Ευρωπη μαζι της?
Bookmarks