Δανεικός στον Εργοτέλη ο Ρουγκάλας.
Εχουμε καπου τα συμβολαια?
Υγ. Ειναι περιεργο που δν εχει ανακοινωθει ακομα ο σερβος?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δανεικός στον Εργοτέλη ο Ρουγκάλας.
SOLID (02-09-13)
Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι μέλος της δικής μου ιερής τριάδας σύγχρονων ποδοσφαιριστών
(Μπέιλ, Αζάρ, Νέιμαρ)
Παρόλα αυτά βρίσκω τη μεταγραφή του γελοία και προκλητική (τα όσα δε έκανε για να την πετύχει αχαρακτήριστα)
και φυσικά υπεροκοστολογημένη στο τριπλάσιο της αξίας του παίκτη. Μια πισώπλατη μαχαιριά σε κάθε έννοια
φαιρ πλέι και φυσικά προάγγελο αφόρητης πίεσης στον ποδοσφαιριστή, που δεν ξέρω πώς θα δικαιολογήσει στο
γήπεδο (του το εύχομαι φυσικά) τα λεφτά που δαπανήθηκαν για την πάρτη του...
voskos_7 (02-09-13)
Το Sky Italia "βουιζει" οτι η Τζενοα ειναι ετοιμη να καταθεσει 7εκ για το 50% των δικαιωματων του Φετφατζιδη
και προσφερει συμβολαιο 900χιλ στον παιχτη.
Εαν επιβεβαιωθει η προταση,ο παιχτης ειναι δεδομενο οτι θα αποχωρησει.
Faithful (02-09-13), VALVERDES_7 (02-09-13)
Εαν γινει μια τετοια κινηση με "ανοιχτο παραθυρο" πωλησεων στην Τουρκια ή στην Ρωσια των Μασαδο και Χολεμπας
θα προκειται για το απολυτο ρεκορ εσοδων ελληνικης ομαδας με εσοδα σε μια αγωνιστικη χρονια που ξεπερνανε τα
50εκ.
Μπραβο παντως στα κονε του Ολυμπιακου με τους μανατζερς και τα κλαμπς του εξωτερικου. Ειναι σημαντικο να εχεις
καλες σχεσεις με διαφορα ποδοσφαιρικα σωματεια ανα τον πλανητη.
Αυτοί θα μας πουν οτι προσφέρουν και 13 εκ. για ένα δάχτυλο του Μασάντο στο τέλος...
Αν υπαρχει οντως προταση για τον Φετφα κοντα στα 4 εκ. θεωρω οτι πρεπει να τον δωσουμε. Ειναι πολλα λεφτα για εναν παιχτη που δεν καταφερε να καθιερωθει στην ομαδα μας και υπαρχουν σοβαρες αμφιβολιες αν θα τα καταφερει ποτε.
Τα αντιθετα ισχυουν φυσικα για τον Μητρογλου.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
sirkostas (02-09-13)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirkostas (02-09-13)
μαλλον εχουμε διαφορετικη αποψη για το ποιος μπορει να λεγεται Ελληνας, γερμανος, ιταλος κλπ
Μαργαρίτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Έλληνες γηγενείς που να μπορούν να παίξουν στον Ολυμπιακό πλην ελαχίστων. Λυπηρή διαπίστωση αλλα καπως έτσι γίνεται τελευταία.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks