voskos_7 (30-08-13)
voskos_7 (30-08-13)
jonk (31-08-13)
To έλεγα ότι τελευταίες μέρες θα γίνουν πολύ μεγάλες μετακινήσεις. Αλλά εδώ μέσα γκρινιάζουμε για να γκρινιάζουμε. "Θα πάρουμε παίχτη για βασικό στο τέλος Αυγούστου? Και πότε θα δέσει με την ομάδα για να παίξει στην Ευρώπη?" Λες και είναι μαλάκες αυτοί που έβαλαν τη μεταγραφική περίοδο μέχρι 31/8 κάθε χρόνο.
Κωστα μιλαμε για παιχτες ομως που εχουν κανει προετοιμασια με τις ομαδες τους και ειναι ετοιμοι αγωνιστικα.
Οταν πηγαιναμε και φερναμε τους Αμπντουν και Μονχε δεν ηταν δυνατον να "πιασουν" μετα απο 10 μερες προπονησεων
Ο Κακα πιεσε την Ρεαλ να τον δωσει αφου τα 9.5εκ/χρονο που παιρνει ειναι ποσο ΑΣΤΕΙΟ για παιχτη παγκου.
Ποιος Κακά? Τι δουλειά έχει αυτό το όνομα σε τόπικ μεταγραφών του Ολυμπιακού? Εχουμε τρελλαθεί?
dimace (30-08-13), Du3lisT (30-08-13), kwtsios (01-09-13), VALVERDES_7 (30-08-13)
jonk (31-08-13)
Οτι έχουμε τρελαθεί λένε οι φήμες και όχι οτι έρχεται ο Κακά!![]()
Με την αποφαση της UEFA να τιμωρησει την Φενερ και την Μπεσικτας περι στημενων αγωνων
το μπατζετ και των δυο θα μειωθει σε εναν βαθμο για την νεα χρονια.
Φημες απο την Τουρκια λενε οτι οι παρακατω παιχτες εχουν ηδη ζητησει να παιξουν σε ομαδα
που αγωνιζεται στο CL και θα ζητησουν αμεσα μεταγραφη.
Δεν θα μας κακοπεφτε ΚΑΝΕΝΑΣ εξ αυτων.
Καβλακ - Αμ.Μεσος Διεθνης με την Αυστρια
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Manuel Fernandes - Μεσος Διεθνης με την Πορτογαλια
Cristian - Αμ.Μεσος Διεθνης με την Βραζιλια U21,U23
Mehmet Topal - Μεσος "8αρι" Διεθνης με την Τουρκια
Milos Krasic - Επιθετικος Μεσος Διεθνης με την Σερβια
Ο Καβλιάρης καλός θα ήταν. Ενα σωρό συνθήματα θα σκαρφίζονταν η εξέδρα για πάρτη του.
Οι υπόλοιποι ας πάνε να ψάξουν αλλού κορόιδα να τους πληρώσουν ένα σκασμό λεφτά που τους δίνουν οι Τούρκοι.
Αν και δε νομίζω ότι η Μπεσίκτας είναι καμία ψωρο-λιμαριά που περίμενε τα λεφτά του Γιουρόπα για να επιβιώσει. Και δε νομίζω ότι το μπάτζετ αυτών των ομάδων θα επηρεαστεί ιδιαίτερα.
Du3lisT (30-08-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-08-13), jonk (31-08-13)
Ο Καβλακ μας κάνει λόγω ονόματος!
Κανένα νέο από το Αφρικανικό Μέτωπο?
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Μπα...... Δεν ερχονται λεει σημερα
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
το διαβασες καπου για σισοκο εκτος των δηλωσεων καρεμπε?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (30-08-13)
απλα μου φαινεται περιεργο τη στιγμη που χει ηδη κλεισει αμ χαφ...
βαλτε nova sport fm θα βγει ο τζαβελλας, περιμενω να κραξει
Bookmarks