Ο παοκ μαλλον εχει αποκλειστει ηδη, οποτε με τα εξτρα και εξασφαλισμενα 9-10 εκατομυρια παραπανω, συν οτι λογικα θα πουληθει και ο μασαντο για κανα 4ρι (ο μανατζερ του μιλησε για ρωσια), ε τωρα πιστευω οτι ο μαρινακης θα ανεβασει επιτελους τις προτασεις του προς παιχτες βασικους στοχους στα 2 με 2,5 μιλιονια. Μαμημενε γιδοβοσκε χοντρο ταγαρι σιχαμα@!@!@ Μονο να μαζωνεις φραγκα ξερεις και να μας δουλευεις! Ηθελες αμυντικο χαφ προτου παρεις 4,5 μιλια απο φειισα. Τωρα και λεφτα παραπανω περνεις και δεν τα επενδυεις. Ως συνηιθως, συνεχομενο κατεβασμα του πηχη. Το ροστερ γινεται ολο και ποιο φτηνο και φτωχο. Οι δανεικοι δεν μου λενε τιποτα, παλι του χρονου θα ψαχνουμε.
ΑΑαα το παοκακι ισοφαρισε, πλακα θα χει. Μπορει να παθει κανα καρδιακο ο μαριν
Αντε χοντρε παρε παιχτη
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Η βλακεία μας είναι που πανηγυρίζουμε για τα 6 που θα κερδίσει ο Μαρινάκης που θα πανε για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ δεν καταλαβαίνουμε ότι πολύ μεγαλύτερη ενίσχυση θα είχαμε αν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε 15-20 μύρια και τα έχωνε στην ομάδα που έχει. Ας τόλμαγε ο χοντρός να μας άφηνε έτσι και θα σου λεγα εγώ γιαούρτι που θα τρωγε..
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
κλειστε φλαμινι, να παει να γαμηθει
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ναι μωρε γιατι τοσο καιρο που δεν εχουμε ομαδα, που δεν αγοραζει παιχτες, που δεν βλεπουμε μπαλα, που τσεπωνει αβερτα, τον εχουμε τρελανει στην γιουχα και το γιαουρτι και δεν μπορει να κοιμηθει τα βραδια. Καθε χρονο και χειροτερα και το πολυ πολυ να κοψει καμια 200ρια λιγοτερα εισητηρια. Καλη η εξυγιανση και η ασφαλεια, αλλα οταν τα λεφτα τρεχουν απο τα μπατζακια σου, οταν εχεις τα καραβακια σου, οταν εισαι μεσα στο τοπ 10-15 ευρωπαικον κλαμπ με εσοδα απο τσου λου, οταν γλυτωνεις συνεχεια λεφτα απο συμβολαια, οταν δεν κανεις ακριβα συμβολαια παρα μονο σε 1-2 παιχτες την σεζον, οταν εχεις εξασφαλισμενα εσοδα καθε σεζον, οταν εισαι σιγουρος πρωταθλητης....... ε παρε βρε σιχαμα 2-3 παιχταραδες να χαρουνε οι οπαδοι που πληρωνουν χωρις να εχουν στον ηλιο μοιρα. Στην τελικη ως οπαδος μας συστηθηκες και εσυ, αυτα ηθελες απο την ομαδα σου??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 27-08-13 στις 23:35 Αιτία: Βγάζει μάτια και δεν εμφανίστηκε ακόμα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Ενιόχ με το Γιαχαμπίμπι-Γιαλελέλι-Γιαταμπάρε μου φαίνονται ιδανικοί για τις 2 θέσεις...
* Εκτός αν πάμε για μεγαλύτερα ονόματα...
voskos_7 (27-08-13)
Μαρινάκη μη κλείνεις κανέναν. Ασε να φωνάζουν.
talos (28-08-13)
Βρε κανέναν, λέω. Νούμερο γίναμε με τόσες μεταγραφές παιχτών. Σε λίγο θα μας ανεβάζουν και ως επιθεώρηση.
5 ο Σερβος + 2.5 ο Αλγερινος + 24 απο το περυσινο CL. Εαν αυτα δεν ειναι κερδη
απο το "πανω ραφι" δεν ξερω τι ειναι!
Πας αυριο,κλεινεις Γκαργκανο και εναν καλο οργανωτη και εχεις γεματο Καραισκακη
για καμια 10αρια ματς ακοπα.
Business λεμε
8PYLOS (28-08-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-08-13), xcubis (28-08-13)
τι θα γινει πια 28 φτασαμε βλεπω να μην ερχεται κανεις
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τώρα περιμένουμε ,κλασσικά ,την κλήρωση για να δούμε αν θα γίνει κάποια κίνηση να φανταστώ ,ε;
Bookmarks