ας φερει γιαταμπαρε-γκαργκανο να τελειωνουμε να ειμαστε υπερπληρεις...τα χει πλεον τα λεφτα ας βαλει λιγα και απο την τσεπουλα του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ας φερει γιαταμπαρε-γκαργκανο να τελειωνουμε να ειμαστε υπερπληρεις...τα χει πλεον τα λεφτα ας βαλει λιγα και απο την τσεπουλα του.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
talos (23-08-13)
Στις πωλησεις παμε εξαιρετικα! Το θεμα ειναι τι γινεται με τις αγορες. Η ομαδα εχει αμεση αναγκη απο μεταγραφες και ο χρονος εχει λιγοστεψει επικινδυνα. Εδω φυσικα προκυπτει και ενα αλλο θεμα. Ποσο καιρο θα χρειαστει για να δεσει η ομαδα με τις τοσες αλλαγες που εγιναν και θα γινουν?
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Την ερχομενη εβδομαδα τελειωνουν ολα
1) φευγει η μενει ο Μιτσελ
2) ερχεται ο αμυντικος χαφ που περιμενουμε εδω και χρονια και οτι αλλο προκυψει απο τα αζητητα της τελευτιας ωρας ( περυσι ηταν ο Ντελ Πιερο![]()
3) η κληρωση του Ch League την πεμπτη με την κρυφη ελπιδα να κληρωθουμε πρωτο αγωνα εκτος για να εκτισουμε την ποινη της 4αρας ....και να κερδισουμε χρονο
99% σωστός, Μέγιστε! Θα ήσουν 100% αν είχες γράψει πως ο μόνος αλάθητος σε αυτόν τον κόσμο, μετά τον Θεό, (που έτσι κι αλλιώς δεν
είναι αυτού του κόσμου) είμαι εγώ. Αυτές είναι ΒΑΣΙΚΕΣ γνώσεις, που ένα ατομο της ηλικίας σους πρέπει να έχει.
*αισθάνομει τέλεια όταν με αποθεώνω... Να αισθάνεσαι ελεύθερος να το κάνεις κι εσύ! Θα νιώσεις υπέροχα!
sirkostas (23-08-13)
Εγώ θα παρατηρούσα ότι όλοι οι χειρουργοί, μπορεί είναι αλάνθαστοι και να πέφτουν σε ασθενείς που δεν συνεργάζονται... Τα υπόλοιπα που σημειώνεις, Δημήτρη, είναι σαν να υπενθυμίζουμε από ποιό σημείο του ορίζοντα ανατέλει ο Ήλιος. Αλλά, δεν είναι κακό να το υπενθυμίζουμε.
Στα λοιπά: Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν έχει ασχοληθεί με την περίπτωση Τραορέ... Μπορεί ο Τεό να έχει λιποθυμήσει και μόνο στην ανάγνωση του ονόματος.
dimace (24-08-13)
Μέχρι και παγκοσμίου κλάσης παίχτες όπως ο Ρούνευ, ο Κασίγιας κι ο Φελλαινί μπορεί να πουληθούν μέχρι τέλους του μήνα.
Μη λέμε τώρα κι ότι θέλουμε, ότι μόνο Ντιακιτέδες βρίσκεις. Υπάρχει ακομα μεγάλη πληθώρα διαθέσιμων παιχτών και κάτσε να δεις τι μετακινήσεις θα γίνουν μέχρι 31/8 σε όλη την Ευρώπη.
Στα καθ'ημών όμως, αφού τόσα χρόνια παινεύαμε το μοντέλο Πόρτο, δε θέλω να πάρουμε κανέναν. Να παίξει ο Σάμαρης στα χαφ ή κάποιος άλλος από τους ήδη υπάρχοντες. Ετσι για να δούμε πως το μοντέλο Πόρτο καλό είναι, αλλά τσούζει κώλο ενίοτε.
Οσο περναει ο καιρος οι τιμες χτυπανε κοκκινο.
Δεν ειναι χαζοι οι προπονητες των μεγαλων ομαδων.Δυσκολα ρισκαρουν να χασουν βασικους παιχτες τους τετοια εποχη.
Τα δεδομενα αλλαζουν οταν η προταση ειναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ. Παντως η ιστορια δειχνει οτι ακομα και στις μεγαλυτερες
μετακινησεις στο 90`... το ενδεχομενο λαθος κινησης ειναι μεγαλυτερο απο ποτε.
Ρομπινιο με 45εκ
Μπερμπατοφ με 28εκ
Καρολ με 40εκ
Μερτεσακερ-Μπεναγιουν με 20εκ
Ολες εγιναν στο τελευταιο δευτερολεπτο της μεταγραφικης,με φοβερη υπεραξια και ολοι ηταν
φουσκες ολκης.
Για να παρεις καλο παιχτη 11αδας αυτη την εποχη πρεπει να ΣΚΑΣΕΙΣ ενα σκασμο λεφτα.
Παντα ομως αναλογικα μιλαμε.
Σόλιντ, αυτό δεν είναι απόλυτο. Αμα για κάποιον λόγο ένας καλος παίχτης έχει αποφασίσει να φύγει, τότε η ομάδα θα τον δώσει οπωσδήποτε. Και για να μη πληρώνει ένα δυσσαρεστημένο παίχτη που μάλλον δε θα προσφέρει τίποτα αγωνιστικά και βέβαια για να μην τον χάσει μετά ως ελεύθερο. Λίγες ομάδες επιλέγουν τον αντίθετο δρόμο και κρατάνε παίχτες με το στανιό. Το έκανε η Αθλέτικ με τον Γιορέντε και δεν τον έδωσε με μεταγραφή, αλλά είχε καμία σχέση η αγωνιστική του παρουσία το 2012-13 με το 2011-12? Μέρα με τη νύχτα ήταν.
Επιμένω πάντα στο ρητό "το μοναστήρι να'ναι καλά...".
Reds (23-08-13)
"Πολύ καλός ο Γιαταμπαρέ, έχω αμφιβολίες για τον Μπονγκ"
Ο James Eastham, scout και δημοσιογράφος του γαλλικού ποδοσφαίρου, μιλάει στο Sport24.gr για τον Γκαετάν Μπονγκ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, και τον Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος εξακολουθεί να ενδιαφέρει τους "ερυθρόλευκους". Διαβάστε τι λέει για τον καθένα, το στυλ παιχνιδιού του και τις δυνατότητές του.
![]()
Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο Γκαετάν Μπονγκ από την Τρίτη. Ο Καμερουνέζος αποτέλεσε το 15o απόκτημα των "ερυθρόλευκων", οι οποίοι κινούνται και για την απόκτηση αμυντικού μέσου. Τον τελευταίο καιρό έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Σαμπού Γιαταμπαρέ και με αυτή την αφορμή το Sport24.gr επικοινώνησε με τον James Eastham, scout και δημοσιογράφο που μένει στο Λιλ και ασχολείται με το γαλλικό ποδόσφαιρο.
οδόσφαιρο.
Διαβάστε αναλυτικά τι μας είπε για τους δύο παίκτες:
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Τρίτη τη μεταγραφή του Μπονγκ. Μπορείς να μας περιγράψεις το στυλ παιχνιδιού του;
Ο Μπονγκ είναι ένας ψηλός και αθλητικός μπακ, στον οποίο αρέσει να προωθείται. Λόγω της σωματοδoμής του είναι δύσκολο να του πάρεις την μπάλα, αλλά έχω αμφιβολίες για τις σέντρες του. Τα στατιστικά του δείχνουν το εξής: Σε τέσσερις σεζόν στη Βαλανσιέν σκόραρε τρία γκολ και έβγαλε τέσσερις ασίστ. Όταν βλέπεις πόσο έχει παίξει παρατηρείς ότι δίνει πάσα για γκολ μία φορά σε κάθε 25 παιχνίδια.
Ερωτηματικό ο Μπονγκ, ενδιαφέρων ο Γιαταμπαρέ
Το επίπεδο στη Super League δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, αλλά ο Ολυμπιακός συμμετέχει και στο Champions League. Μπορούν τόσο ο Μπονγκ όσο και ο Γιαταμπαρέ να ανταπεξέλθουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση;
Ο Μπονγκ είναι ένας σταθερός μπακ της Ligue 1, αλλά τίποτα περισσότερο. Επομένως, είναι ερωτηματικό το αν μπορεί να ανταπεξέλθει στο επίπεδο του Champions League. Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ είναι αναμφίβολα ένας πιο ενδιαφέρων παίκτης με μεγάλες δυνατότητες, ο οποίος μπορεί να παίξει και σε πολλές θέσεις. Είναι ένας μέσος με μακριά πόδια, ο οποίος μπορεί να βγάλει την μπάλα μπροστά και που του αρέσει να επιτίθεται.
Ωστόσο, έχει η δυνατότητα να παίξει και πιο κοντρολαρισμένα και να είναι μπροστά από την άμυνα. Την περασμένη αγωνιστική έπαιξε δεξιά στο 4-2-3-1 της Μπαστιά και έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί και σε αυτή τη θέση. Νίκησε δύο αντιπάλους του για να βγάλει την ασίστ στο δεύτερο γκολ της Μπαστιά κόντρα στη Βαλενσιέν. Παρεμπιπτόντως, ο Μπονγκ δεν έπαιζε.
Ο Ολυμπιακός ψάχνει αμυντικό μέσο και αρχικά είχε ενδιαφερθεί για τον Μοχάμεντ Σισοκό. Μπορεί ο Γιαταμπαρέ να καλύψει αυτή τη θέση; Πόσο διαφορετικός είναι από τον Σισοκό;
Ο Γιαταμπαρέ δεν είναι τόσο αθλητικός όσο ο Μόμο Σισοκό. Κάνει λιγότερα τάκλιν και μπαίνει λιγότερο στις μονομαχίες, αλλά μπορεί να παίξει σε περισσότερες θέσεις και νιώθει καλύτερα όταν έχει επιθετικές αρμοδιότητες. Συνολικά θα έδινε λίγο λιγότερα από τον Σισοκό αμυντικά, αλλά πολλά περισσότερα επιθετικά. Από τους δύο θα έλεγα πως ο Γιαταμπαρέ έχει πολλές πιθανότητες να γίνει ακόμα καλύτερος. Σου δίνει την αίσθηση πως μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα επειδή ως τώρα στην καριέρα του σταματούσε και ξανάρχιζε. Αν πάρει δεδομένα φανέλα βασικού τότε θα αντλήσει από αυτό αυτοπεποίθηση και θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή.
Ίσως βελτιωθεί ο Μπονγκ λόγω της νέας πρόκλησης
Ποια είναι η προσωπική σου άποψη για τον καθένα; Πιστεύεις ότι μπορούν στο μέλλον να βελτιωθούν;
Όταν ήταν πιο νέος ο Γιαταμπαρέ, τότε που έπαιζε στην Καέν, όλοι τον θεωρούσαν μεγάλο ταλέντο. Υπήρχαν φήμες πως η Άρσεναλ ενδιαφερόταν για την απόκτησή του. Κάπου τα πράγματα δεν πήγαν καλά, όταν η Καέν υποβιβάστηκε στη Ligue 2. Στη συνέχεια δυσκολεύτηκε στη Μονακό, αλλά άρχισε να ξαναβρίσκει τη φόρμα του πέρυσι με την Μπαστιά. Δεδομένα θα λείψει από την ομάδα της Κορσικής αν φύγει.
Είναι πιο δύσκολο να δω τον Μπονγκ να βελτιώνεται από τις μέτριες εμφανίσεις που είχε με τη Βαλενσιέν αυτή την τετραετία. Είχε αρχίσει να βαλτώνει λίγο στον γαλλικό Βορρά, επομένως, ελπίζω πως μία νέα πρόκληση στη ζωή του θα τον κάνει καλύτερο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τεό, αν πας να πάρεις τον Μάρκο Βεράττι τώρα, θα τα σκάσεις πολύ χοντρά. Αν πας να πάρεις τον Μαχαμαντού Ντιαρρά, όχι. Αρκεί να ξέρεις το λόγο για τον οποίο ο παίκτης παραχωρείται όσο - όσο, γιατί, πιθανώς να προκύψει και σε εσένα.
Και δεδομένου ότι τα αποφόρια των μεγαλύτερων ομάδων, όταν και αν ψήνονται να έρθουν, δεν είναι απαραίτητα οι ενδεδειγμένες λύσεις για εσένα (πάρε π.χ. τον Φλαμινί και πες μου τι μπορείς να κάνεις για να τον αναστήσεις), πες μου με ποιά κριτήρια θα βγούνε αυτοί που βλέπεις στο παζάρι για να βρούνε παίκτη την τελευταία στιγμή και θα πέσουν και μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 24-08-13 στις 09:50
sirkostas (24-08-13)
Νικο μιλησα για παιχτες ΒΑΣΙΚΟΥΣ στις ομαδες τους. Ο Φλαμινι περυσι επαιξε μετα βιας στην Μιλάν ενω ο Ντιαρα
δεν εχει αριστερο γονατο.
Χωρις ΠΟΛΛΑ λεφτα αυτη την εποχη δεν παιρνεις ΠΑΙΧΤΑΡΑ απο το πανω ραφι.
Οτι θα βρεις πληθωρα παιχτων που ειναι υπο πωληση ή δανεισμο,που μπορουν να κανουν την διαφορα στην 11αδα σου
ειναι δεδομενο οτι θα βρεις. Αστερι για να βρεις,πρεπει να ανοιξει η τσεπη αρκετα.
voskos_7 (24-08-13)
redbaron (24-08-13)
Καλά, παιχταρά, από το πάνω ράφι, δεν θα έπαιρνε ούτως ή άλλως.
Κατά παράβαση κάθε κανόνα λογικής, η διοίκηση σκέφτηκε ότι όλοι είναι σαν τα μούτρα της και κρατάνε κάβα να πουλήσουν κανέναν καλό για το τέλος, επειδή όλοι έχουν Μίτσελ που ένα εξάμηνο μετά, δεν ξέρει σε ποιούς να υπολογίζει. Ακόμα, πιστεύουν ότι οι καλοί παίκτες, ακούνε ΤΛ και κάτι παθαίνουν - ποιός να ασχοληθεί ότι πρέπει να παίξει 34 αγώνες σούπερ λίγκας και 6 αγώνες κυπέλου Ελλάδας, όταν είναι να παίξει 6 ολόκληρους αγώνες ΤΛ αντί να πάει στη Γερμανία, την Γαλλία, την Ισπανία κ.ο.κ;
Το ενδεχόμενο να πετύχουνε αντίστοιχους Τζιμπούρηδες, φυσικά, ούτε που τους πέρασε από το μυαλό.
Από τις περιπτώσεις που ακούστηκαν, θεωρώ πιό λογικές, του Βουκόγεβιτς, του Κβιστ και του Κάτσαρ.
Ο Γιαταμπαρέ, δεν με πολυσυναρπάζει, γιατί, δεν το πολυέχει με την άμυνα - αλλά όχι πως υπάρχει και 8άρι της προκοπής για να πεις πως περισσεύει.
Αυτός ο Τζιμπούρ ήταν τόσο μεγάλος παίκτης, που έφτασε να ενδιαφέρεται γι αυτόν η υπερομάδα της Έλτσε...
*όσο για τον τιτάνα Φέισα: Σύντομα θα κλαίει τα λεφτά της, όποια ομάδα τον πάρει... Χαρακτηριστικό παράδειγμα
πρώη σακκάτη, άνευρου, αργού και μέτριου παίκτη, που έχει την τύχη με το μέρος του... Μακάρι να δείξει
κάτι στη νέα του ομάδα. Δεν έχω τίποτα με το παιδί... Απλά με νάρκωνε και με ξενέρωνε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimace : 24-08-13 στις 08:37
Τους Βορειοαφρικανούς, από μπάλα, ποτέ δεν τους φοβήθηκα και από μυαλό, ποτέ δεν τους εμπιστεύτηκα (στερεότυπο, μεν, αλλά και αλάνθαστο δε).
Άσχετο με μεταγραφές Ολυμπιακού, αλλά σχετικό με Αφρικανούς του Βορρά. Αυτός ο Σαλάχ, της Βασιλείας, πολύ περίπτωση είναι...
Μην τυχόν γελαστείτε και κάνετε προμήθειες για τον Χειμώνα, φέρνουν λέει τον Τραορέ. Παίκτης (ο Θεός να τον κάνει), ικανός να καλύψει τις χειμωνιάτικες ανάγκες ΟΛΩΝ μας.Τρώει το κράξιμο της αρκούδας από τους Μιλανέζους. Βοήθεια στην οικονομική μας κρίση και την λιτότητα.
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
Bookmarks