Σελίδα 227 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 27127177187197207217223224225226227228229230231237247257267277327 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 4.521 έως 4.540 από 7226

Θέμα: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Thanks
    69
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 119 φορές σε 73 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

και μενα η διαισθηση μου απο τα λίγα που εχω δει ειναι οτι ο καμπελ ειναι πιο φορατος παιχτης... μου αρεσε πολυ το πως κινηθηκε στην καρδια της αμυνας της καλονης σε μια μπαλια του τσορι... πρεπει να ηταν 10-15 μετρα πισω απο τα στοπερ της καλλονης και καταφερε να τους ξεπερασει αλλα δυστυχως γι αυτον το πλασε το εκανε οταν ειχε ερθει πολυ κοντα ο τερματοφυλακας...

ο ολαιταν μπορει να παιξει σε πολλες θεσεις... απο 8αρι μεχρι φορ... επειδη περσι τον ειδα με την βεροια και ηταν πολυ χασογκολης δεν θα τον εβαζα φορ και επισης επειδη δεν εχει γλυκια σεντρα δεν θα τον εβαζα ουτε στα ακρα... πιστευω οτι η καλυτερη του θεση ειναι ειτε πισω απο το φορ ειτε σαν οχταρι εξαιτιας του οτι μπορει να τρεξει τη μπαλα με καλο διασκελισμο και μπορει με τα πλουσια σωματικα του προσοντα να πιεσει τα αντιπαλα αμ.χαφ και σεντερ μπακ αποτελεσματικα....

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.683
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.920 φορές σε 2.489 μηνύματα
    Ignore User

Μηπως τελικα ρισκαραμε υπερβολικα στις επιλογες των εξτρεμ? Οχι πως περυσι ειχαμε τιποτα σουπερ εξτρεμ δηλαδη, αλλα φετος αναμεναμε να διορθωθει το προβλημα. Πηραμε δυο νεαρους οι οποιοι δεν εδειξαν κατι το σουπερ σε καποια ομαδα μεχρι σημερα και οι οποιοι δεν φαινεται να σκοραρουν ευκολα. Δηλαδη εκει που παλια παιρναμε πολλα γκολ απο τα ακρα οπου ειχαμε παιχταραδες οπως ο Τζολε και ο Μιραλας, φετος ξεκινουμε με δυο παιχτες υψηλου ρισκου, χωρις μαλιστα να υπαρχει μαζι με αυτους καποια αξιοπιστη εναλλακτικη επιλογη. Μακαρι ο Βαις και ο Καμπελ να μας βγουν λιρα εκατο, απλα ανησυχω οτι οι νεαροι πιθανον να μην τραβηξουν το κουπι και τοτε η ομαδα θα εχει σοβαρο προβλημα μπροστα.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jonk Εμφάνιση μηνυμάτων
    τριχες κατσαρ λεω εγω , Βαγγελα μετα την πωληση φεσα με 5 μιρια εχεις το απολυτο respect μου , κανονικα πρεπει να σε κανουν πρωθυπουργο μονο εσυ μπορεις να σωσεις τον τοπο
    Α και αν σου βάλει τον Σάββα, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, μην σε ακούσω να μιλάς για πραξικόπημα...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Διαμαντάκος, κατά την εξεφτελιστικά ταπεινή μου γνώμη, δεν κάνει ούτε για τις ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους. Πέρσι στον Αρη ήταν χειρότερος κι από τον Αγγελούδη και τον Τριανταφυλλάκο.
    ...και σαν αγόρι δεν λέει και πολλά πράματα. Λος πούλος!

5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (23-08-13), voskos_7 (23-08-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από titika Εμφάνιση μηνυμάτων
    και μενα η διαισθηση μου απο τα λίγα που εχω δει ειναι οτι ο καμπελ ειναι πιο φορατος παιχτης... μου αρεσε πολυ το πως κινηθηκε στην καρδια της αμυνας της καλονης σε μια μπαλια του τσορι... πρεπει να ηταν 10-15 μετρα πισω απο τα στοπερ της καλλονης και καταφερε να τους ξεπερασει αλλα δυστυχως γι αυτον το πλασε το εκανε οταν ειχε ερθει πολυ κοντα ο τερματοφυλακας...

ο ολαιταν μπορει να παιξει σε πολλες θεσεις... απο 8αρι μεχρι φορ... επειδη περσι τον ειδα με την βεροια και ηταν πολυ χασογκολης δεν θα τον εβαζα φορ και επισης επειδη δεν εχει γλυκια σεντρα δεν θα τον εβαζα ουτε στα ακρα... πιστευω οτι η καλυτερη του θεση ειναι ειτε πισω απο το φορ ειτε σαν οχταρι εξαιτιας του οτι μπορει να τρεξει τη μπαλα με καλο διασκελισμο και μπορει με τα πλουσια σωματικα του προσοντα να πιεσει τα αντιπαλα αμ.χαφ και σεντερ μπακ αποτελεσματικα....
    Βοσκός!!!!!!!!!

7. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (23-08-13), voskos_7 (23-08-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά, αυτόν τον είχε εξασφαλισμένο, one way or another. Εργατικό παιδί, φιλότιμο, προσπαθεί και βλέπεις αυτό το αποτέλεσμα στις εμφανίσεις του: Τον στέλνεις, για να μην αρχίζεις τα καντήλια που ο Θεός δίνει την εργατικότητα στα εντελώς λάθος άτομα, που τα ξέχασε τελείως όταν μοίραζε ταλέντο.

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (23-08-13), sirkostas (23-08-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά, αυτόν τον είχε εξασφαλισμένο, one way or another. Εργατικό παιδί, φιλότιμο, προσπαθεί και βλέπεις αυτό το αποτέλεσμα στις εμφανίσεις του: Τον στέλνεις, για να μην αρχίζεις τα καντήλια που ο Θεός δίνει την εργατικότητα στα εντελώς λάθος άτομα, που τα ξέχασε τελείως όταν μοίραζε ταλέντο.
    Λολίτα ο μικρός, ε? Καλά τον είχα κόψει... Έχουμε την πίκρα μας με τον Μπονγκ, μην προσθέσουμε κι άλλη...

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (23-08-13)

Thanks
    69
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 119 φορές σε 73 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iakov7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μηπως τελικα ρισκαραμε υπερβολικα στις επιλογες των εξτρεμ? Οχι πως περυσι ειχαμε τιποτα σουπερ εξτρεμ δηλαδη, αλλα φετος αναμεναμε να διορθωθει το προβλημα. Πηραμε δυο νεαρους οι οποιοι δεν εδειξαν κατι το σουπερ σε καποια ομαδα μεχρι σημερα και οι οποιοι δεν φαινεται να σκοραρουν ευκολα. Δηλαδη εκει που παλια παιρναμε πολλα γκολ απο τα ακρα οπου ειχαμε παιχταραδες οπως ο Τζολε και ο Μιραλας, φετος ξεκινουμε με δυο παιχτες υψηλου ρισκου, χωρις μαλιστα να υπαρχει μαζι με αυτους καποια αξιοπιστη εναλλακτικη επιλογη. Μακαρι ο Βαις και ο Καμπελ να μας βγουν λιρα εκατο, απλα ανησυχω οτι οι νεαροι πιθανον να μην τραβηξουν το κουπι και τοτε η ομαδα θα εχει σοβαρο προβλημα μπροστα.
    παντοτε ετσι ειναι... και ο μιραλας και ο τζορτζεβιτσ και ο γιαννακοπουλος ηρθανε σε μικρη ηλικια για κανεναν δεν ειμασταν σιγουρη οτι θα σκοραρει ασταματητα και θα δημιουργει ρηγματα στις αντιπαλες αμυνες... ο μιραλας ηταν στα αζητητα μετα το μπαμ του με την λιλ και δεν ειχε σκοραρει καθολου την προηγουμενη χρονια πριν ερθει σε εμας... ο τζολε και ο γιαννα εκαναν παπαδες στα πανηλειακο, αλλα αλλο ολυμπιακος και αλλο πανηλειακος...

ο μονος που ηταν φτασμενος και σε καλη ηλικια ηταν ο γκαλετι... μεγαλη επιτυχια του ιβιτσ να κλεισει στα 2,5 μυρια αυτον το παιχτη σε ηλικια 27 ετων απο την ατλεντικο...

ο βαις ανηκει στην πρωτη κατηγορια... πολυ σωστη μεταγραφη τωρα αν σκοραρει σαν τον αμπντουν ή τον μιραλας θα το δειξει το μελλον... παντος κατε εμε χρησιμος θα ειναι...

τον καμπελ δεν τον ξερω....

13. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον titika για αυτό το μήνυμα:

dimace (23-08-13), iakov7 (23-08-13)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Oντως. Σαν κάτι ρώσους πιτσιρικάδες από σοβιετικές τσόντες του συρμού μοιάζει.

Εδώ έχουμε τον Θεό της 7ης τέχνης και των οργασμών, τον Μπονγκ! Ποιος Διαμαντάκος τώρα?

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

dimace (23-08-13), voskos_7 (23-08-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

παντοτε ετσι ειναι... και ο μιραλας και ο τζορτζεβιτσ και ο γιαννακοπουλος ηρθανε σε μικρη ηλικια για κανεναν δεν ειμασταν σιγουρη οτι θα σκοραρει ασταματητα και θα δημιουργει ρηγματα στις αντιπαλες αμυνες... ο μιραλας ηταν στα αζητητα μετα το μπαμ του με την λιλ και δεν ειχε σκοραρει καθολου την προηγουμενη χρονια πριν ερθει σε εμας... ο τζολε και ο γιαννα εκαναν παπαδες στα πανηλειακο, αλλα αλλο ολυμπιακος και αλλο πανηλειακος...

ο μονος που ηταν φτασμενος και σε καλη ηλικια ηταν ο γκαλετι... μεγαλη επιτυχια του ιβιτσ να κλεισει στα 2,5 μυρια αυτον το παιχτη σε ηλικια 27 ετων απο την ατλεντικο...

ο βαις ανηκει στην πρωτη κατηγορια... πολυ σωστη μεταγραφη τωρα αν σκοραρει σαν τον αμπντουν ή τον μιραλας θα το δειξει το μελλον... παντος κατε εμε χρησιμος θα ειναι...

Και κατά τη δική μου γνώμη ο Σλοβένος είναι καλό ταλέντο με προοπτική. Το θέμα είναι να δουλέψει το ταλέντο του και να βρει επαρκή υποστήριξη
    από τα μπακ τα όποία, κατά τη γνώμη μου< "φτιάχνουν" ή "εξαφανίζουν" τους εξτρέμ.

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.683
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.920 φορές σε 2.489 μηνύματα
    Ignore User

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι θα βασιστουμε σε δυο νεες επιλογες, δηλαδη δεν υπαρχει στην ομαδα μας εξτρεμ απο περυσι που αποδεδειγμενα να μπορει να κανει την διαφορα. Ο προβληματισμος γινεται πιο μεγαλος επειδη ειναι και οι δυο νεαροι παιχτες οι οποιοι δεν εχουν ιδιαιτερες διακρισεις σε αλλες ομαδες. Επισης, δεν υπαρχουν αλλες επιλογες στην ομαδα εκτος απο αυτους. Ας ελπισουμε να μας βγουν γιατι θα εχουμε σοβαρο προβλημα στα ακρα.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Μπορεί να μου φταίει το βίωμα από τη Λίβερπουλ, αλλά το επίθετο και μόνο "Τραορέ" μου φέρνει μία δυσθυμία. Αν προσθέσουμε, σε όλο αυτό, ότι είναι από την πατρίδα του Ντιακιτέ, με ζώνουνε και τα φίδια.

Thanks
    230
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.080 φορές σε 652 μηνύματα
    Ignore User

ο τσορι σαν κρυφος κυνηγος δεν μας συστηθηκε?? Αν θυμαμαι καλα λεγανε για παιχτη που παιζει πισω απο βαρυ φορ σαν 2ρος κυνηγος η σαν 10ρι ψηλα. Τωρα εμεις τον βαζουμε να παιζει αρκετα πισω και να οργανωνει παιχνιδι. Εχει καλη πασα και ξερει μπαλα, αλλα μεχρις στιγμης δεν με πειθει οτι μπορει να ανταπεξελθει στην θεση. Του ζητανε να κανει παραπαπνω πραγματα απο οτι μπορει στην ηλικια του και στο τελος της καριερας του. Να γινει χαφ ουσιαστικα. Ο ιμπαγα ειναι 10 κιλα ποιο αρχιδατος παιχτης και οσω ηταν υγιης τον επαιζε καλα τον ρολο. Ο τσορι δεν βγαζει κεφι, μαρκαρισματα, αντοχες και γρηγοραδα. Αλλα ποιο μπροστα με λιγοτερη δουλεια και ποιο επιθετικο ρολο, ισως μπορει να προσφερει.

Αλλα παμε παλι στα τυφλα με αβεβαιες επιλογες και θεσεις λαχεια. Καθαρος επιθετικος ειναι μονο ο μητρωγλου και ο σαβιολα περιφεριακος επιθετικος. Ολαιταν και τσορι ειναι οι μονοι αλλοι που μπορουν να παιξουν επιθεση αλλα δεν ξερουμε που ακριβως να τους βαλουμε.

Και σιγα σιγα αποψιλωνετε και τελειος το κεντρο. Διοτι αν ο τσορι χρειαστει να παιζει ποιο ψηλα, ο φεισα εφυγε, ο ντε βινσεντι δανεικος, ο τατος δανεικος, ο σαμαρης δεν επιλεγεται συχνα, ο μασαντο ισως πουληθει, ο σιωπης δανεικος.......Ε στο τελος θα παιζει ο μανιατης και τις 3 θεσεις στο κεντρο! Διοτι αντε να παρουμε ενα παιχτη, παραπανω δεν το βλεπω (για κεντρο). Το θεμα ειναι ομως οτι πριν φυγει ο φεισα θελαμε 1 με 2 χαφ, τωρα λοιπον θελουμε 2 με 3 χαφ! Και αν φυγει ο μασαντο 3 με 4 χαφ (διαφορων ρολων). Αλλα θα παρουμε τα @@δια μας.

Δεν υπαρχει αλλη ομαδα να πουλαει τοσους παιχτες 2-5 μιλια τον καθενα, να βγαζει 25 μιλια απο τσου λου και οτι αλλο βγαζει και να διαπραγματευεται επι μηνες για παιχτες που δεν στοιχιζουν πανω απο 2 μιλια. Και ειδικα οταν ειναι τοσο στα συν (μισθους, πωλησεις, εσοδα) και οταν πιεζει τοσο πολυ ο χρονος.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Μεγάλη δουλειά πάντως να καταφέρεις να κάνεις κονόμα από ποδοσφαιρική ομάδα.
    ΚΑΝΕΝΑΣ πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν κατάφερε κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα...
    *τέσσαρα για το γίδι εκ Σερβίας και μετά να λες πως 3 για τον Βουκόγιεβιτς είναι πολλά... ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ!

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Θα ξαναρώταγα τώρα γιατί αυτοί οι άσχετοι της Μπενφίκα δεν πάνε να πάρουν αυτόν τον Βουκόσεβιτς και προτιμάνε τον Φέισα, αλλά θα βγει ο άλλος της Ακαδημίας Αθηνών να μου λέει για τον Ζιοβάνι ξανά.

22. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

dimace (23-08-13), voskos_7 (23-08-13)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.289
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.508 φορές σε 20.759 μηνύματα
    Ignore User

Το επόμενο Σάββατο τελειώνει η μεταγραφική περίοδος πάντως, οπότε ότι είναι να γίνει θα γίνει μέσα στη βδομάδα που έρχεται...

ΧΟ ΧΟ ΧΟ Το avatar του χρήστη 8PYLOS

Thanks
    2.202
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.549 φορές σε 1.565 μηνύματα
    Ignore User

Μεγάλη δουλειά πάντως να καταφέρεις να κάνεις κονόμα από ποδοσφαιρική ομάδα.
    ΚΑΝΕΝΑΣ πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν κατάφερε κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα...
    *τέσσαρα για το γίδι εκ Σερβίας και μετά να λες πως 3 για τον Βουκόγιεβιτς είναι πολλά... ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ!
    Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι? Δεν το λέω ειδικά για σένα, για όλους μας το λέω. Και για μένα, αν θες.
    Γιατί ξέρουμε εμείς που είμαστε φίλαθλοι ότι ο Φέισα είναι "γίδι" και "άχρηστος" και οι ποδοσφαιράνθρωποι της Μπενφίκα έδωσαν 4,5εκ να τον πάρουν?
    Μήπως το ότι ΒΛΕΠΟΥΜΕ ποδόσφαιρο δε σημαίνει κιόλας ότι ΞΕΡΟΥΜΕ ποδόσφαιρο?
    ...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...

25. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον 8PYLOS για αυτό το μήνυμα:

consigliere (23-08-13), Du3lisT (23-08-13), kouzoulo (23-08-13), kwtsios (26-08-13), sirkostas (23-08-13)

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μαύρα μεσάνυχτα γενικά το λέω...
    ... there's no such thing as "too much"...

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα ξαναρώταγα τώρα γιατί αυτοί οι άσχετοι της Μπενφίκα δεν πάνε να πάρουν αυτόν τον Βουκόσεβιτς και προτιμάνε τον Φέισα, αλλά θα βγει ο άλλος της Ακαδημίας Αθηνών να μου λέει για τον Ζιοβάνι ξανά.
    Εδώ είμαι νέε μου! Πώς μπορώ να σε βοηθήσω? (με το αζημίωτο...)

28. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (23-08-13)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Καλα τονδιαμαντακο τι τον δωσανε? δε μπορουσε να μεινει ως 3ος;;;; Τωρα εχουμε δυο επιθετικους μονο

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Σελίδα 227 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 27127177187197207217223224225226227228229230231237247257267277327 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές