Σελίδα 225 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 25125175185195205215221222223224225226227228229235245255265275325 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 4.481 έως 4.500 από 7226

Θέμα: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κενά έχει κι η Αρσεναλ και μάλιστα πολύ μεγάλα. Αλλά απόψε έκανε πάρτυ απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ακόμα κι ομάδες οπως η Ρεάλ ή η Μαν. Γιουνάιτεντ έχουν κενά. Και δε θα έχει ο ΠΑΟΚ? Αλλά δεν είδα να μουτζοκλαίνε. Και το αποψινό θα το χρεωθεί ο Στέφενς, αλλά άδικα (εν μέρει) κατά τη γνώμη μου. Με εξαίρεση το περσινό ματς με τη Ραπίντ ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις εκτός έδρας, ακόμα και με τον Χάβο στο πάγκο. Εχει υιοθετήσει πιστά το παλιό στυλ του Παναθηναικού κι αυτό αποδίδει καρπούς. Με Σάλκε, με Φενέρ, με Αγιαξ, με ΤΣΣΚΑ Μόσχας κλπ.

Εμείς λέμε το κλασσικό "πρόεδρε χώσε".
    Μιά οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή ομάδα σήμερα, με αυτήν τη Σάλκε θα έκανε φεστιβάλ. Απλά, ο Παοκ, στο β ξεπέρασε το ελληνικό - επαρχιώτικο (κάτσε να μην φάμε πολλά - το οποίο εμφανίζουμε σχεδόν πάντα και εμείς) αν και στο πρώτο ημίχρονο, είχε καλύτερες προϋποθέσεις να απειλήσει. Προέβλεψα ότι όλα τα προβλήματα για την Σάλκε θα ξεκινήσουν από την συνύπαρξη του Στοχ με τον Ιάπωνα στο δεξί άκρο της άμυνας - όπως και έγινε.
    Πιστεύω ότι όταν σταματήσουμε κάθε καλοκαίρι να χτίζουμε μία νέα ομάδα, κάτι τέτοιες ευκαιρίες, δεν θα τις χάνουμε.
    Κάποια στιγμή επίσης, ελπίζω να κλείσουνε τα μεγάλα διαστήματα που υπάρχουν ανάμεσα από τους παίκτες όταν η ομάδα επιτίθεται με αποτέλεσμα ειδικά τα εξτρέμ να μοιάζουνε με κατάσκοποι σε εχθρική περιοχή.
    Και μην ξεχνιώμαστε: Αυτό που είδες σήμερα, κάλλιστα του χρόνου, από την μέση και μπροστά μπορεί να είναι αλλαγμένο κατά τα 4/6 (γιατί όλοι είναι δανεικοί).
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Derr7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε sir, εσύ δεν είπες στο άλλο topic ότι δεν είχες την ευκαιρία να δεις τον αγώνα απόψε;
    Ελα ρε συ, φαντασία θέλει για να καταλάβω πως έπαιξε ο ΠΑΟΚ? Με το κλασσικό στυλ που έπαιζε με Σάντος και με Χάβο θα έπαιζε. Μαλάκας ήταν ο Στέφενς να το αλλάξει και να πάει σαν τον Προτασόφ στο Τορίνο?

3. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

consigliere (22-08-13), Du3lisT (22-08-13), kwtsios (22-08-13), sabar77 (22-08-13)

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιά οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή ομάδα σήμερα, με αυτήν τη Σάλκε θα έκανε φεστιβάλ. Απλά, ο Παοκ, στο β ξεπέρασε το ελληνικό - επαρχιώτικο (κάτσε να μην φάμε πολλά - το οποίο εμφανίζουμε σχεδόν πάντα και εμείς) αν και στο πρώτο ημίχρονο, είχε καλύτερες προϋποθέσεις να απειλήσει. Προέβλεψα ότι όλα τα προβλήματα για την Σάλκε θα ξεκινήσουν από την συνύπαρξη του Στοχ με τον Ιάπωνα στο δεξί άκρο της άμυνας - όπως και έγινε.
    Πιστεύω ότι όταν σταματήσουμε κάθε καλοκαίρι να χτίζουμε μία νέα ομάδα, κάτι τέτοιες ευκαιρίες, δεν θα τις χάνουμε.
    Κάποια στιγμή επίσης, ελπίζω να κλείσουνε τα μεγάλα διαστήματα που υπάρχουν ανάμεσα από τους παίκτες όταν η ομάδα επιτίθεται με αποτέλεσμα ειδικά τα εξτρέμ να μοιάζουνε με κατάσκοποι σε εχθρική περιοχή.
    Και μην ξεχνιώμαστε: Αυτό που είδες σήμερα, κάλλιστα του χρόνου, από την μέση και μπροστά μπορεί να είναι αλλαγμένο κατά τα 4/6 (γιατί όλοι είναι δανεικοί).
    Το μαθαν το ποιημα και στη Σαλλλλονικη...

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Πιστεύεις ότι ο Σαββίδης θα λυπηθεί τα φράγκα για την οψιόν του Στοχ? Ειδικά αν περάσουν στους ομίλους θα έχει γίνει από τώρα η απόσβεση. Θα φύγει ο Νέσιντ, αλλά σιγά μη δε βρουν άλλο.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Πιστεύεις ότι ο Σαββίδης θα λυπηθεί τα φράγκα για την οψιόν του Στοχ? Ειδικά αν περάσουν στους ομίλους θα έχει γίνει από τώρα η απόσβεση. Θα φύγει ο Νέσιντ, αλλά σιγά μη δε βρουν άλλο.
    Πιστεύεις ότι ο Στοχ αν περάσει στους ομίλους και υπάρχει ακόμα ο Σαββίδης, δεν θα ψάξει για καλύτερα;

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Ignore User

Κωστα εχω την εντυπωση πως ο Σαβιδης ειναι περαστικος.
    Μακαρι να μην ειναι ετσι και να αναβαθμηστει λιγο το πρωταθλημα.
    Μακαρι να ειναι ο πρωτος που θα πει στον προπονητη ξερεις μιστερ δεν εχω πολλα φραγκα να δωσω.
    Παρε αυτα και κανε οτι καλυτερο μπορεις σε λογικα πλαισια παντα.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (22-08-13)

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Ignore User

Πιστεύεις ότι ο Στοχ αν περάσει στους ομίλους και υπάρχει ακόμα ο Σαββίδης, δεν θα ψάξει για καλύτερα;
    Οχι Νικο δεν θα ψαξει.
    Αν τα φραγκα ειναι καλα και η δουλεια καλη δεν...
    Αλλα ο Σαββιδης δεν ξερω αν ηρθε για να μεινει, η' μενει μεχρι που να φυγει.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Το τρέχον συμβόλαιό του, με την μπάλα που δείχνει να παίζει, το πιάνει στη Ρωσία Χ 3. Και δεν μοιάζει να είναι και από τα πιό αγαπησιάρικα και αισθηματικά αγόρια: Αν κάνει σούπερ χρονιά, χαιρέτα τον.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Καλύτερα από Θεσσαλονίκη και με 1,300 το χρόνο στο παντελόνι δεν υπάρχει πουθενά στο κόσμο.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kwtsios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κωστα εχω την εντυπωση πως ο Σαβιδης ειναι περαστικος.
    Μακαρι να μην ειναι ετσι και να αναβαθμηστει λιγο το πρωταθλημα.
    Μακαρι να ειναι ο πρωτος που θα πει στον προπονητη ξερεις μιστερ δεν εχω πολλα φραγκα να δωσω.
    Παρε αυτα και κανε οτι καλυτερο μπορεις σε λογικα πλαισια παντα.
    Αν ήταν περαστικός δε θα πλήρωνε παλιά χρέη ούτε θα έκανε κινήσεις για προπονητήριο ιδιόκτητο. Θα έπαιρνε μόνο κανα δυο φιρμάτους παίχτες έτσι για να γίνει ντόρος και μέχρις εκεί.

13. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

consigliere (22-08-13), kwtsios (22-08-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Αν ήταν περαστικός δε θα πλήρωνε παλιά χρέη ούτε θα έκανε κινήσεις για προπονητήριο ιδιόκτητο. Θα έπαιρνε μόνο κανα δυο φιρμάτους παίχτες έτσι για να γίνει ντόρος και μέχρις εκεί.
    Συμφωνώ: Πέρα από τα αποδυτήρια της Τούμπας, δεν έκανε τίποτε απολύτως, ή τουλάχιστον τίποτε περισσότερο από αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς - φιλολογική συζήτηση.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Συμφωνώ: Πέρα από τα αποδυτήρια της Τούμπας, δεν έκανε τίποτε απολύτως, ή τουλάχιστον τίποτε περισσότερο από αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς - φιλολογική συζήτηση.
    Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται σε μια βδομάδα, ούτε καν σ' ένα χρόνο. Ο Κόκκαλης ήταν στη ΠΑΕ από το 1991. Πότε έγιναν το Ρέντη και το Καραισκάκη?

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται σε μια βδομάδα, ούτε καν σ' ένα χρόνο. Ο Κόκκαλης ήταν στη ΠΑΕ από το 1991. Πότε έγιναν το Ρέντη και το Καραισκάκη?
    Κώστα: Άλλο να φτιάξεις το Ρέντη και το Καραϊσκάκη (ειδικά το δεύτερο) στο λεκανοπέδιο και άλλο να αγοράσεις την έκταση για το προπονητήριο στο νομό θεσσαλονίκης - αλλιώς θα σου θυμίσω πότε βρήκε και έφτιαξε ο Ζαγοράκης την Σουρωτή - ή ο Άρης το Νέο Ρύσιο. Και χρέη ο Παοκ, δεν έχει αποπληρώσει, ακόμα ούτε στο ελάχιστο - 1 χρόνο παζαρεύουν τις προσαυξήσεις.

Τα κεφάλια μέσα τώρα Το avatar του χρήστη papdoux

Περιοχή
    Πειραιάς, Καμίνια
    Thanks
    1.366
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.318 φορές σε 1.444 μηνύματα
    Ignore User

Θυμάμαι ότι είχε κάνει θέμα αποπληρωμής των χρεών χωρίς τις προσαυξήσεις και ότι ήταν τι θα πει η τρόικα.
    Τελικά τις γλύτωσε ή ισχύουν κανονικά;
    Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από papdoux Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θυμάμαι ότι είχε κάνει θέμα αποπληρωμής των χρεών χωρίς τις προσαυξήσεις και ότι ήταν τι θα πει η τρόικα.
    Τελικά τις γλύτωσε ή ισχύουν κανονικά;
    Όσο του δίνουν δικαιολογία να μην πληρώνει, δεν προβλέπεται και αυτός να τους ενοχλήσει...

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

Παύω να ασχολούμαι με τις μεταγραφές. Ας πουλήσουν όποιον θέλουν, από Φέισα μέχρι Μήτρογλου, ας φέρουν όποιον γουστάρουν, από Μπιορν Μποργκ μέχρι Για-τον-πουτσο-μπαρέ. Από δω και πέρα μετράνε μόνο οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα και αυτά θα σχολιάζω.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (23-08-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Τελικά, μέχρι σήμερα, έχουμε πάρει δεκαπέντε παίκτες! και παρόλα αυτά τα κενά στον άξονα παραμένουν.
    Αποτέλεσμα: Πολλοί λένε πως δεν έχουμε πλάνο. ΔΙΑΦΩΝΩ!

Πλάνο έχουμε, λεφτά για τις ακριβές αυτές θέσεις δεν διαθέτουμε.

Καλός αμυντικός μέσος και καλός επιτελικός κοστίζουν ΠΟΛΥ! Είναι τυχαίο νομίζεται πως κάποιος Ρομέλο στην
    Μόσχα κοστίζει 15 χαρτιά, κάποιος Φερνάντο στην Παλμέιρας 10, ο Πόγκμπα ΧΧΧ, ο Τουρέ ΧΧΧΧΧ κλπ?

Δεν είναι το ίδιο να δίνεις ΨΙΧΟΥΛΑ για μπακάκια και ίδιο να παίζεις με σοβαρά λεφτά, που
    αλλάζουν το στάτους της ομάδας.

Άρα: Πλάνο υπάρχει και μαζί του ΜΕΓΑΛΗ τσιγκουνιά.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.289
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.508 φορές σε 20.759 μηνύματα
    Ignore User

Βαγγέλα αν αληθεύουν τα 3,5εκ για Φέισα ελπίζω να φέρεις 6άρι επιπέδου. Όλα καλά μας πάνε, βρες το και φέρ' το...

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

talos (22-08-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά, μέχρι σήμερα, έχουμε πάρει δεκαπέντε παίκτες! και παρόλα αυτά τα κενά στον άξονα παραμένουν.
    Αποτέλεσμα: Πολλοί λένε πως δεν έχουμε πλάνο. ΔΙΑΦΩΝΩ!

Πλάνο έχουμε, λεφτά για τις ακριβές αυτές θέσεις δεν διαθέτουμε.

Καλός αμυντικός μέσος και καλός επιτελικός κοστίζουν ΠΟΛΥ! Είναι τυχαίο νομίζεται πως κάποιος Ρομέλο στην
    Μόσχα κοστίζει 15 χαρτιά, κάποιος Φερνάντο στην Παλμέιρας 10, ο Πόγκμπα ΧΧΧ, ο Τουρέ ΧΧΧΧΧ κλπ?

Δεν είναι το ίδιο να δίνεις ΨΙΧΟΥΛΑ για μπακάκια και ίδιο να παίζεις με σοβαρά λεφτά, που
    αλλάζουν το στάτους της ομάδας.

Άρα: Πλάνο υπάρχει και μαζί του ΜΕΓΑΛΗ τσιγκουνιά.
    Ούτε πλάνο υπάρχει (αλλιώς δεν θα λεγόταν αυτή η λεβεντιά για τις τιμές και τις ευκαιρίες του τέλους Αυγούστου). Οι 15 παίκτες, είναι κλασσικό παράδειγμα "Πάρε για να μην ξεμείνουμε".
    Συμφωνώ με την παραχώρηση του Φέισα (Σάμαρη, ετοιμάσου), ανησυχώ σαφώς που μένει στον πάτο ο Μασάντο με τον Μανιάτη και αμφιβάλλω βάσιμα, ακόμα και τώρα, αν έχουν υπ'όψιν τους τι ψάχνουν. (6άρι; 8άρι; 12ετών; Τριπλής απόσταξης;;;)
    Ο μαύρος της Λεβάντε, δεν μου φαίνεται σόι (ούτε ο άλλος μαύρος απο εκεί που πάει να προκύψει πλαγίως), καθώς από το μεταξύ μας, δεν μου φάνηκε να πολυκόβει η γκλάβα του (παραλίγο να αποβληθεί από μαλακία).

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (22-08-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Ούτε πλάνο υπάρχει (αλλιώς δεν θα λεγόταν αυτή η λεβεντιά για τις τιμές και τις ευκαιρίες του τέλους Αυγούστου). Οι 15 παίκτες, είναι κλασσικό παράδειγμα "Πάρε για να μην ξεμείνουμε".
    Συμφωνώ με την παραχώρηση του Φέισα (Σάμαρη, ετοιμάσου), ανησυχώ σαφώς που μένει στον πάτο ο Μασάντο με τον Μανιάτη και αμφιβάλλω βάσιμα, ακόμα και τώρα, αν έχουν υπ'όψιν τους τι ψάχνουν. (6άρι; 8άρι; 12ετών; Τριπλής απόσταξης;;;)
    Ο μαύρος της Λεβάντε, δεν μου φαίνεται σόι (ούτε ο άλλος μαύρος απο εκεί που πάει να προκύψει πλαγίως), καθώς από το μεταξύ μας, δεν μου φάνηκε να πολυκόβει η γκλάβα του (παραλίγο να αποβληθεί από μαλακία).
    Επιδημία, Βοσκέ μου! Περονόσπορος!

Πώς και τι περιμέναμε τον Μπονγκ και μας βγήκε τρανς... Τώρα φυσάμε και το γιαούρτι. Δύσκολοι καιροί για "καλλιτέχνες" του είδους μας
    αλλά πού θα πάει. Θα έρθουν και οι "σωστοί" αράπακλες, οι 30άρηδες και θα την βρούμε μια χαρά στο "πλατό"...

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (22-08-13)

Σελίδα 225 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 25125175185195205215221222223224225226227228229235245255265275325 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές