kwtsios (19-08-13)
Ας πει κάποιος στον Μπόνγκ ότι ο Βαγγέλης θα του ρίξει τρελό άκυρο!
Τι γίνεται ρε; Εξαφανίστηκε απ' τις ειδήσεις, σαν να μην ήρθε ποτέ. Τους ξέφυγε;![]()
Στα γραφεία ο Μπόνγκ είπε ο Γαβαλάς για να υπογράψει...
Βασικα τωρα ειναι στο οακα
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Οχι το ειπανε και στη νοβα, οτι ηταν στα γραφεια νωριτερα!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μήπως ο Bong είναι τελικά ο ... αμυντικός χαφ ?
.
Απαραιτήτως 10'αρι και φορ. Τα υπόλοιπα γίνονται αλλά χωρίς σοβαρό φορ και οργανωτή δεν μπορείς να κάνεις βήμα
Εκτος απο αμυντικο μεσο,θελουμε οπωσδηποτε 10αρι.
Δεν υπαρχει παικτης να ανεβασει την ομαδα και να βγαλει μια σωστη καθετη...
Παιδιά η απάντηση σε αυτό που βλέπουμε και θα βλέπουμε για καιρό ακόμα στην ομάδα, εκτός από τον Μίτσελ που κι εγώ τον θεωρώ λίγο, είναι ...αυτό το topic:
προσέξατε πόσες σελίδες έχει;;; 221!!!
Δηλαδή το θέμα είναι ότι κάναμε πάρα πολλές μεταγραφές και τώρα θα αργήσουμε να κάνουμε ομάδα...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Νίκο, θα μου επιτρέψεις να σημειώσω ότι οι σελίδες του θέματος και ο αριθμός των απαντήσεων δεν λένε και πολλά. Αν παίρναμε τους μισούς από αυτούς που έχει ακτινογραφήσει ο Τεο, εξαιρώντας τις "προτάσεις" όλων των υπολοίπων, ο Ολυμπιακός θα ήθελε το Μαρακανά για να χωρέσουν μόνο οι προσκλήσεις στους στενούς συγγενείς των παικτών. Οι μεταγραφές, είναι όντως πολλές, αλλά ομάδα δεν είχαμε έτσι κι αλλιώς, οπότε, το μοντάρισμα τέτοια εποχή, ήταν μία διαδικασία που δεν την γλυτώναμε, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο δυναμικό ήθελε ουσιαστικές προσθήκες και όχι προσθήκες "πολυτελείας".
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ολυμπιακός για Ντιόπ
Σενάρια στην Ισπανία κάνουν λόγο για προχωρημένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον μεσοαμυντικό της Λεβάντε, Παπέ Ντιόπ.
Και ξαφνικά… Παπέ Ντιόπ. Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Σενεγαλέζος (με γαλλικό διαβατήριο) μεσοαμυντικός της Λεβάντε είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και μάλιστα το ενδιαφέρον δεν είναι απλά… φιλολογικό.
Ο 27χρονος άσος, που έχει συμβόλαιο ως το 2015, είχε την περασμένη σεζόν 41 συμμετοχές και 1 γκολ σε πρωτάθλημα και Europa League. Μάλιστα είχε αγωνιστεί στο πρώτο ματς με τους «ερυθρόλευκους» για τους «32» του Europa League.
Σημειώνεται πως η Λεβάντε απέκτησε τον Ρεμί Γκομίς από τη Βαλενσιέν, έναν παίκτη που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Ντιόπ κι έχει παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά.
2006/07-Τουρ: 19 συμμετοχές-3 γκολ
2007/08-Ταραγόνα: 12-0
2008/09-Ταραγόνα: 30-4
2009/10-Ράσινγκ Σανταντέρ: 29-2
2010/11-Ράσινγκ Σανταντέρ: 20-0
2011/12-Ράσινγκ Σανταντέρ: 36-1
2012/13-Λεβάντε: 41-1
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Bλέπω τη 18δα της Λεβάντε που αγωνίστηκε προχθές με τη Μπαρτσελόνα και δε βλέπω ούτε τον ένα, ούτε τον άλλο. Δηλαδή πάμε να πάρουμε τον αναπληρωματικό του αναπληρωματικού του Βύντρα?
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εγω θα ελεγα να κοιταζαμε απο την λεβαντε τον προπονητη της.
Εδω δεν καναμε κινηση για τον καλυτερο προπονητη της γενιας του,τον Μανθανο,θα παμε στον Καπαρος
που εχει να παιξει ποδοσφαιρο σε ομαδα με στοχους μια 10ετια?
Ο μονος απο την Λεβαντε που μπορει και να εκανε διαφορα στο παρων ροστερ μας ειναι ο Πεδρο Ριος,ο εξτρεμ
που περυσι κερδισε το πεναλτι και την κοκκινη απο τον Αμπντουν
Bookmarks