Φτου! Μέσα από τα χέρια μας τους άρπαξαν οι Μοσχοβίτες
Να σας παγώσει το πετρέλαιο και να μη μπορείτε να ζεσταθείτε ρε![]()
Καταπληκτικες μεταγραφες απο την Ντιναμο Μοσχας,παρολο που ενδεχεται να ειναι ενα μεγαλο ξεπλυμα.
Καταλαβαν πλεον οι Ρωσοι οτι τα "βραζιλιανικα φυντανια" τους χρησιμοποιουν σαν σκαλοπατι για αλλες ομαδες.
![]()
Φτου! Μέσα από τα χέρια μας τους άρπαξαν οι Μοσχοβίτες
Να σας παγώσει το πετρέλαιο και να μη μπορείτε να ζεσταθείτε ρε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ρε κανα ψιλο για τον Μασαδο δε δινουν,τοσα εδωσαν ας δωσουν και λιγα να το παρουν και αυτον μπας και ησυχασουμε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sadi (16-08-13)
Καλημερα σε ολους..
Δημητρη ριξε μια ματια στο συστημα εκει στην Γερμανια και ενημερωσε για Μπονγκ και Γιαταμπαρε.
Ειδικα για τον δευτερο δεν εχω βρει απολυτως τιποτα,παρα τα πολυ κολακευτικα σχολια των Ζινταν και Καντονα
οταν "αποφοιτησε" απο την Clairefontaine.
Τον παρουσιαζουν ΠΑΝΤΟΥ σαν 10αρι και οχι σαν ανασταλτικο μεσο και ετσι θα ειναι. Για την ακριβεια λενε οτι εχει
καλο "κατεβασμα" της μπαλας απο το κεντρο στην επιθεση.
Τεο, να σου πω το σκεπτικό: Βασικά, σε κάποιον από εκεί, σφηνώθηκε η ιδέα να κάνουν μεταγραφή για "νέο Τουρέ". Δεκάρι δεν είναι, καθώς με 1 γκολ και μία ασσίστ την χρονιά (στα δύο τελευταία χρόνια) και να είσαι, δεν το λες. Οι συχνές κάρτες του (1 ανά 2,5 παιχνίδια στην 'Α Εθνική, σε συνδυασμό με τις δύο αποβολές), δείχνουν μάλλον παίκτη που έχει πιό πολύ αμυντικό προσανατολισμό από επιθετικό.
BONG?
WHAT IS BONG?
voskos_7 (17-08-13)
Ο Γιαταμπαρέ μου φαίνεται θα είναι ένας ακόμα Μασάντο. Θα παίζει κέντρο που θα κάνει λίγο απ' όλα αλλά και τίποτα μαζί μιας και δε θα είναι ο παίχτης που θα "μαζεύει" τον χώρο του κέντρου.
Σίγουρα πλέον στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τα πολυσύνθετα χαφ που κάνουν πάνω από μια δουλειά,αλλά έχουμε γεμίσει από μέτρια έως χάλια τέτοια.
Ας ελπίζουμε να μας βγει τουλάχιστον αυτός... τι να πω....
gre470 (17-08-13)
Οντως,παντως ειδατε αυτο που λεμε τι εστι Αγγλικο ποδοσφαιρο,χανει με 0-2 η Σουονσι και ωρες ωρες παιζει την United για πλακα.
Χαζεψα λιγο εκει τον Γιαταμπαρε στο ματς της Μπαστια με την Βαλανσιεν..
Τιποτα το ιδιαιτερο σε ενα ματς που ηταν τραγικο απο πλευρας θεαματος. Δεν μου γεμισε το ματι σε καμια περιπτωση.
Και γω το είδα το ματς. Δεξί χαφ έπαιζε ο Γιαταμπαρέ που υποτίθεται δεν είναι η κανονική του θέση οπότε δεν περίμενα πολλά. Η ασσίστ στο 2ο γκολ ήταν δική του μετά από ωραία ενέργεια πάντως.
ΥΓ. Τον έτερο μεταγραφικό μας στόχο τον Ντοσεβί την Βαλενσιέν τον έσβησε ο Ντιακιτέ. Μικρός που είναι ο κόσμος![]()
Bookmarks