"...Ο δε Γιαταμπαρέ, που αυτή την ώρα φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός και πως θα αποκτηθεί, με τις ευλογίες κι αυτός του Ισά, όπως ο Μπονγκ,
την μετράει 190 εκατοστά!"
Κ.Νικολακοπουλος,GAZETTA
"...Ο δε Γιαταμπαρέ, που αυτή την ώρα φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός και πως θα αποκτηθεί, με τις ευλογίες κι αυτός του Ισά, όπως ο Μπονγκ,
την μετράει 190 εκατοστά!"
Κ.Νικολακοπουλος,GAZETTA
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η Ανζι ξεκινησε πριν απο 3-4 μερες να ξεπουλαει καθως αλλαζει δραματικα μεταγραφικη πολιτικη
και μειωνει το μπατζετ της στο 10% απο το υπαρχον.
Θα ειχε ενδιαφερον να ασχοληθουμε σοβαρα με 2-3 περιπτωσεις παιχτων,δεν μιλαω φυσικα για τα μεγαλα
της αστερια,που δεν αμειβονται με τρελους μισθους.
Κανέναν Ντούντου, θα τονε τσιμπήσουμε...
Μιας και κλείνει σήμερα όπως λέει ο Γαβρος, αυτός ο Μπονγκ τι παίκτης ειναι ? Τεό, Δημήτρης (ή κάποιος άλλος) έχουν εικόνα?
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ο Σάκης θα είχε αρκεστει στο ότι είναι μαύρος.
Δική μου άποψη: Καλός και καθαρός αμυντικός - δεν νομίζω να έχει αποβληθει ποτέ, άντε μία φορά - και με πολλά παιχνίδια κάθε χρονιά. Επιθετικά, είναι κομμάτι ανύπαρκτος σκοράρει πολύ σπάνια (3-4 γκολ να έχει στην καριέρα του και άντε να βγάζει και μία ασσίστ στην χρονιά). Γούστα είναι αυτά.
VALVERDES_7 (15-08-13)
![]()
![]()
Κάποιος τον μελεταγε χθες εδώ μεσα και σήμερα ο γαύρος γράφει για καλστρομ
Κλαίω λέμε![]()
![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
papdoux (15-08-13)
voskos_7 (15-08-13)
Στις φυλλαδες παρουσιαζουν τον Μπονγκ και τον Γιαταμπαρε παιχταραδες,αμφιβαλλο αν και οι ιδιοι γνωριζουν τι παικτες ειναι αυτοι.
Προσωπικα δε τους ξερω αλλα με βαση αυτα που εχω δει τοσα χρονια και παικτες αγνωστους να μη πιανουν ποτε στον ολυμπιακο εχω της αμφιβολιες μου.
Ποιοι είναι και τι κάνουν δεν ξέρω. Στο σύστημα εμφανίζονται αξιοπρεπείς στα στατιστικά τους, άρα για μικρά πρωταθλήματα είναι μάλλον καλοί.
Αυτό που με διαολίζει είναι πως ο παίκτης που εδώ και τριετία προτείνω σποραδικά ως άριστο για τη θέση, ο Καμπορέ, έκλεισε στην Τόττεναμ...
(ναι το όνομά του ακουγόταν και για μας... κάποτε)
Για τους δύο μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού μίλησε με θερμά λόγια ο Ζαν Μακούν. Ο Καμερουνέζος που είχε περάσει για μία σεζόν από τον Πειραιά δήλωσε στον "Πρωταθλητή" ότι... "ο Γιαταμπαρέ είναι πολύ δυνατός και γρήγορος, ιδανικός στο να καταστρέφει το παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας, ενώ ο Μπονγκ είναι μεγάλος μαχητής, έχει εξαιρετικό αριστερό πόδι, ξέρει πολύ καλά τη θέση και είναι πολύ καλός τόσο στα ανασταλτικά όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα".
VALVERDES_7 (15-08-13)
Τον Μπονγκ δεν τον ηξερα καθολου,οπως παρουσιαζεται απο τα ΜΜΕ ειναι ενας παιχτης "εργατης" χωρις τεχνικη αλλα
με τσαμπουκα.
Για τον Γιαταμπαρε τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Πρωτον και κυριοτερον δεν ειναι αμυντικο χαφ.Ειναι πολυθεσιτης του κεντρου.
Σε Μπαστια και Μονακο επαιξε σαν οργανωτης. Ειναι πολυ ψηλος με καλη τεχνικη και δυνατα ποδια.
Προσωπικη αποψη δεν εχω για κανεναν απο τους δυο εντος γηπεδου.
Αλλα τι να πεις,για τον Γκρεκο που ειχα αποψη απο την Ρομα,εβλεπα εναν παιχτη στο Καμπιονατο που εμπαινε δυνατα σε ολες
τις φασεις και "τρελαινοταν" ποδοσφαιρικα,καμια σχεση δηλαδη με αυτο που ειδαμε. Ειναι και τι σου βγαζει το club που παιζεις.
VALVERDES_7 (15-08-13)
dimace (15-08-13)
Μία φορά να δω ένα δημοσίευμα έστω και αυτής της μορφής:...Απέφυγε να τοποθετηθεί για τους δύο μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού ο Ζαν Μακούν. Ο Καμερουνέζος που είχε περάσει για μία σεζόν από τον Πειραιά δήλωσε στον "Πρωταθλητή" ότι... "Δεν έχω προσωπική άποψη για κάποιον από τους δύο, καθώς δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο στον ελεύθερο χρόνο μου, ενώ και ο τύπος της Γαλλίας, έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να τον απασχολήσουν, ώστε να αναφερθεί ειδικά σε έναν από τους δύο συγκεκριμένους. Έγω, στη θέση του Ολυμπιακού, θα εμπιστευόμουνα μόνο την άποψη αυτού που τους έχει παρακολουθήσει...".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τι νομίζεις Ηλία;; Εμείς τους τα βγάζουμε τα ρεπορτάζ για να πουλάνε τις φυλλάδες τους![]()
voskos_7 (15-08-13)
Bookmarks