VALVERDES_7 (09-08-13)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (09-08-13)
voskos_7 (09-08-13)
Ελα μωρε τωρα... 7.8εκ... Δωστον εκει δανεικο με οψιον αγορας 2εκ στον Μαρινακη...
![]()
Κατι ασχετο και λιγο..σχετικο :
Παρακολουθησε κανενας περυσι στην NOVA την Σπορτινγκ Λισαβωνας στο Πορτογαλικο πρωταθλημα?
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Φρεντυ Μοντερο και Εβαλντο μεγαλες κινησεις,μαζι και ο Ελιας που θεωρειται απο τους καλυτερους παιχτες
του Μπραζιλειραο εδω και λιγα χρονια.
Ρωτησα για να δω σε τι κατασταση βρισκεται ο Ντανιελ Πρανζιτς που κοιταει και ο Βαζελος.
Σε φουλ ρυθμους ο Κροατης θα ηταν δεκα σκαλες πανω απο τον Χολεμπας.
Reds (09-08-13)
Παντως απο συμμετοχες δεν εκανε απολυτως τιποτα,ασχετως εαν μετακινηθηκε δανεικος
στην Θελτα τον Γεναρη..
επισης αρκετοι μικροτραυματισμοι..
Οπως και να χει,το παιρνω πισω.
Τώρα καταλαβαίνω γιατί καταδέχτηκε έστω να κουβεντιάσει με τον Νούλη. Ο τύπος θυμίζει τρακαρισμένο Γιούγκο.
voskos_7 (09-08-13)
Δική μου άποψη, αν είναι να φύγει ο Χολέμπας (που ακόμα δεν έχει έρθει πρόταση - μην ξεχνιόμαστε) να έρθει κάποιος που κυρίως αμύνεται, γιατί δεν είναι εικόνα ομάδας να αποβάλλεται το εξτρέμ σε φάση που κανονικά θα έπρεπε να καλύπτεται από το μπακ, ή, σε σχεδόν στατική φάση, να γυρνάει ο εξτρέμ και να πιέζει τον αντίπαλο επιθετικό αποτρέποντας τελική προσπάθεια.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Απο ικανους και προσιτους μπακ-χαφ η αγορα "σφιζει"..
Ολοι οι παρακατω ειναι ειτε για πωληση ειτε για δανεισμο απο τις ομαδες τους..
Τους τοποθετω με σειρα προτιμησης :
Σεμπαστιεν Ποκονιολι , 26 - Καταπληκτικη περιπτωση.Διεθνης,καλη ηλικια και παραχωρειται απο το Αμβουργο
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Αρμαν Τραορε , 23 - Ο "αθλητης" απο τους 4 που γραφω. Ακουραστος αλλα μετριος αμυντικα.
Ρετο Ζιελερ, 26 - Διεθνης,λιγο γυρολογος αλλα σταθερος μπακ με καλες προωθησεις
Φαμπιο , 23 - Αν και οπαδος της Γιουναιτεντ,δεν εχω σε μεγαλη εκτιμηση τον Φαμπιο σε σχεση με τον Ραφαελ.
Γρηγορος,εξυπνες αποφασεις και γενικα "μη-βραζιλιανος". Η πορεια του θα δειξει ομως.
sirkostas (09-08-13)
Bookmarks