Ελα ρε μιγκελ!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ελα ρε μιγκελ!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αν ισχυουν τα 2.5 απο μπεσικτας για χολεμπας δωστε τον χθες!!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ρε σεις σαν τον Μαρτακη ειναι αυτος ο Τορες.
*****8.23*****
Ηρθε ο τορες καλοριζικος!
SOLID (08-08-13)
Ηρθε ο Τορες,πιστεύω να μπαλωσει καμμια τρύπα πίσω,και να μην βλεπουμε και τα δυο άκρα μας αεροδιαδρομους.
Αντε να παρουμε και το αμυντικό χαφ να τελειώνουμε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
iakov7 (08-08-13)
Τόρες Καλορίζικος.
Ελληνας μεσοαμυντικός με έφεση στην αμυντική λειτουργία του επιθετικού 3-4-4 σε καιρό πολέμου άνω των 32 βαθμών της κλίμακας Σαβαρακατρανέμια.
Πολλά υποσχόμενος παίκτης, έρχεται ως ελεύθερος με οψιόν αγοράς απο τον ίδιο.
Μπορεί πέρα από τις θέσεις που παίζει να παίξει και σε άλλες.
Παίζει και μαντολίνο ενώ κάνει και πασαρέλα για μαγιώ. Κάνει το μαγιώ.
Μη με παρεξηγείτε. Ξεκίνησα την τεκίλα από νωρίς. Από τις 12 το μεσημέρι. Χθες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη The Dude : 08-08-13 στις 17:35
There is a Dude in town
consigliere (08-08-13), Du3lisT (08-08-13), gre470 (08-08-13), kwtsios (08-08-13), SOLID (08-08-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (08-08-13)
Έκλεισε λοιπόν και το θέμα του αρ. μπακ, με την έλευση του Τόρρες.
Τώρα υπάρχουν οι εξής επιλογές:
1. Κρατάμε τον Χολέμπας για μπακ απ του Ισπανού. (άρα για τα παιχνίδια στην Ελλάδα
όπου οι επιθετικές ικανότητες κερδίζουν και οι αμυντικές αδυναμίες του Γερμανού δεν
πληγώνουν)
2. Πουλάμε τον Χολέμπας και μένουμε με μπακ απ του Ισπανού τον Λυκογιάννη, που έχει
κάνει κάποια πρόοδο ως ποδοσφαιριστής.
Αν είναι να πάρουμε πάνω από 2 εκ. λέω να πουλήσουμε τον Χολέμπας και τα λεφτά από την
μεταγραφή να πέσουν για αμ. χαφ (τι περίεργο... Ο παικταράς Τόρρες ήρθε με 500 χιλιάρικα
και οι Τούρκοι πληρώνουν σχεδόν 2 εκ. για τον άμπαλο Χολέμπας...)
Βλέπω την μεταγραφή Τόρρες ως ψήφο εμπιστοσύνης στον Μίτσελ. Μακάρι να ανταποδώσει την
εμπιστοσύνη της διοίκησης στο γήπεδο.
consigliere (08-08-13), iakov7 (08-08-13), The Dude (08-08-13)
Ο Τορρες ειναι δεξιος μπακ και μερικες φορες εχει παιξει κεντρικος αμυντικος.
Δεν προκυπτει απο πουθενα οτι ειναι αριστερος μπακ. Μακαρι να διαψευσθω.
Πηραμε δηλαδη ενα παιχτη σε στυλ Μαρκανο
consigliere (08-08-13)
ΟΕΟΕΟΕ...
Φερτε τον παλι στο λιμανι...
Σακη η αποψη σου για τον "italian stallion"?
Βάλε και ένα σενάριο πώλησης του Χοσέ και απόκτησης κανενός ελεύθερου Τζαβέλα και τα κάλυψες τα ενδεχόμενα.
Εμένα η μεταγραφή Τόρρες μου φαίνεται κίνηση με δύο παράμετρους:
1) Θέλαμε παίκτη, αλλά δεν βρίσκαμε άλλον και να βρήκαμε, δηλαδή, δεν ξέρουμε τι είναι...
2) Πάρε αυτόν που σου λέει ο καριόλης για να μην το έχει στις δικαιολογίες μετά και σου λέει "δεν μου έκανες αυτό και το'να - τ'άλλο"...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
kwtsios (08-08-13)
ασχετο και οφ τοπικ αυτο το αφριδι τον σκατοβλαχο τον κουλη τον ειδατε που φωτογραφιζεται με φανελακι μπαουκ , αει στο διαολο το μουλικο που εγινε και παικτης
The Dude (08-08-13)
Ποιος ειναι αυτος, ο Κουλης;
Ο μούλος ο σβετλάνας γιός που μαγάρισε την ερυθρόλευκη, ο Παπαδόπουλος. Αυτός που επειδή έπαιρνε πολλές πίπες έχουν κοκκινίσει τα μαγουλά του.
There is a Dude in town
Bookmarks