dimace (26-06-13)
dimace (26-06-13)
Εντάξει, καλός φαίνεται, καρπερός.
Σαν τον Ριμπερί στο πιο όμορφο είναι ο ζουμπάς.
Ασε που δείχνει να ίναι έξυπνος. Ο αλλος ο 28 έχει πάει με ανοιχτά πόδια μπροστά στους σκούρους και τουρλώνεται. Είδες χαρά από πίσω ο συμπαικτας;
Ενώ ο τύπος μας, από μακριά και αγαπημένα, πού να μπλέκεις με τα κρεατόσπαθα;
There is a Dude in town
Εγώ, για κάποιον μυστήριο λόγο, έχω να θυμάμαι καλύτερα πράγματα από τον εαυτό μου, από την εποχή που δεν είχα να φάω (γιατί προτιμούσα να τρώει άλλο άτομο). Όταν είχα λεφτά, με είχε φάει η ανωμαλία... Στη μικρή ζωή μου, μέχρι τώρα, σημαντικότερο όλων είναι να μπορεί να κοιμάται κανείς γνωρίζοντας ότι έκανε το καλύτερο που μπορούσε σε κάθε περίπτωση.
Έτσι όπως έχουν γίνει και τα δύο φύλλα τώρα, κομμάτι ζόρικο να το συνειδητοποιήσει κανείς αυτό. Έχουν χαθεί οι ρόλλοι, έχουμε μπλέξει τις ανάγκες μας, τις δικές μας επιθυμίες με των υπολοίπων για εμάς, την αποστολή και την θέση μας μέσα στην κοινωνία. Όλα έχουνε μπει στο χωνευτήρι και προσπαθούνε να μας πείσουνε ότι είμαστε όλοι ίδιοι και ίσοι και να μην την ψάχνουμε και πολύ γιατί θα "μπλέξουμε".
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (27-06-13), nikoskarki (30-06-13)
Λυπάμαι αλλά μάλλον του χρόνου πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η περίοδος της απόλυτης αυτοκρατορίας θα τελειώσει. Με τα έως τώρα δεδομένα και την παντελή έλλειψη προγραμματισμού, ο ΠΑΟΚ για του χρόνου είναι μάλλον το φαβορί για το Πρωτάθλημα. Εχουν ενισχυθεί, έχουν περισσότερο δίψα για διακρίσεις, η Διοίκηση του ΠΑΟΚ δείχνει να έχει στόχους, ενώ από την άλλη η ομάδα μας αποδυναμώνεται συνεχώς και έχει μια διοίκηση η οποία κοιμάται τον Υπνο του Δικαίου. Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή πρέπει να είναι παγκοσμίως η μοναδική ομάδα που έχει μόνο κάτι γελοία, άτεχνα και μπλαζέ παρτάλια(αντε να βγάλω απέξω το Μανιάτη) στον άξονα, ενώ ουσιαστικά παίζουμε και χωρίς δεξί μπακ και Τέρμα (Ο Κάρολ τραυματίζεται τακτικά, ενώ ο Μέγιερι είναι γνωστός γκαφατζής).Και χωρίς εναλλακτικές λύσεις σε επίθεση, ακραίους, αριστερό μπακ κτλ.Φυσικά τεράστια η ευθύνη και του Μίτσελ που εκθέτει την ομάδα και τον ίδιο τον εαυτό του.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
differance (27-06-13)
Ο Μουσλέρα, ο πορτιέρο της Ουρουγουάης (τον έχουμε συζητήσει τα τα τελευταία χρόνια εδώ)
θα ήταν ΑΡΙΣΤΗ λύση για το τέρμα μας. Θαυμάσιος στο να κατευθύνει την άμυνα, και με ωραία
ρεφλέξ και τοποθετήσεις. Χθες με την Βραζιλία ήταν και πάλι καλός.
Συμφωνώ με τον Καναδό, πως στο τέρμα έχουμε πρόβλημα...
nikoskarki (30-06-13)
Το βράδυ, πριν κοιμηθώ, έπεσε το μάτι μου στο χθεσινό πρωτοσέλιδο του Γαύρου, όπου
αναφέρεται το όνομα του Πάμπλο Πιάτι, ως μεταγραφικού μας στόχου...
Αυτός είναι καλός παίκτης αλλά έχει δυο μεγάλα μείον:
1. Είναι από άποψη δύναμης χειρότερος από κορίτσι και, συνεπεία αυτού...
2. Είναι κάργα στους τραυματισμούς.
Από τέτοια και μόνο δημοσιεύματα, καταλαβαίνει κάποιος πως η αθλητική δημοσιογραφία
στην Ελλάδα δεν κάνει ρεπορτάζ αλλά σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
differance (27-06-13), nikoskarki (30-06-13)
Διαφωνώ με τον Μέγερι (ο μικρός έχει τεράστιες ικανότητες, εμπειρία του λείπει αλλά φυσικά πού να τη βρει?), συμφωνώ με όλα τα άλλα. Α, και μη βγάζεις απέξω τον Μανιάτη. Επίσης πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που δεν έχει παίχτες αλλά έχει strategic advisor, technical manager, strategic manager, sports director, director manager, football manager κλπ κλπ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
captain-cook (27-06-13), consigliere (27-06-13), dimace (27-06-13), kwtsios (27-06-13), VALVERDES_7 (27-06-13)
Καλημερα σε ολους.
Βλεπω εχετε ανοιξει το θεμα "τερματοφυλακας".
Η αποψη μου για τον τερματοφυλακα μεγαλου κλαμπ ειναι η εξης :
Οι τερματοφυλακες στις μεγαλες ομαδες δουλευουν με 3αδες. Αυτος που σε "αφορα" πιο πολυ απο τους 3
ειναι φυσικα ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ τερματοφυλακων και κανεις αλλος.
Εαν εχεις προπονητη τερματοφυλακων "top class" ΔΕΝ σε αφορα να ξανασχοληθεις σαν διοικηση/προπονητης
με την θεση αυτη.
Τρανα παραδειγματα ειναι :
1)Η ελλειψη ΑΓΓΛΩΝ προπονητων τερματοφυλακων που εχει δημιουργησει ενα τεραστιο
κενο μεταξυ της νεας γενιας και της παλαιοτερης στα δοκαρια των λιονταριων.
2)Οι τεραστιες ακαδημιες τερματοφυλακων με 5 προπονητες η καθεμια στην Ιταλια.
και εαν θελετε απο "ζωντανα παραδειγματα" δειτε την πορεια του Φαν Ντεα Σαρ που στα 34 του
που ηρθε στην Γιουναιτεντ,επαιζε σαν 25χρονος υπο τις οδηγιες του Ρενε Μαουλστιν που φυσικα
πιστωνεται μεταξυ αλλων και την τεραστια εξελιξη του καλυτερου "reflexer keeper" του Ντε Χεα,
και ηταν αυτος που εκοψε ΣΤΕΓΝΑ τον Καρολ,ανοιγοντας μια μεγαλη διαμαχη για την εξωγηπεδικη
ζωη του και το πως αφορα την ομαδα.
Για αυτο λοιπον,οταν εχεις καλο προπονητη τερματοφυλακων θα σου βγαλει ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ.Δεν θα περιμενεις
10 μερες πριν την προετοιμασια να ανανεωσεις τον 36χρονο αλκοολικο για να βγαλεις την χρονια.
Πας και κλεινεις τον Goalkeeper Trainer της Γκλαντμπαχ που εβγαλε τον Τερ Στεγκεν ή της Σαλκε που εβγαλε τους
Ουνερσταλ και Νοϊερ ή της Μπολονια που εβγαλε τον Μαρκετι και σε 5 χρονια θα ΠΟΥΛΑΣ τερματοφυλακες.
Το χαρακτηριστικο παραδειγμα παιχτη που απο "νεος Αγκουερο" κατεληξε Φετφατζιδης της Αργεντινης.
Μεγαλα βηματα απο Αργεντινη,Αλμερια και μετα Βαλενθια οπου του πηρε την θεση σε ενα βραδυ ο
"τακτικα αψογος" Αντρες Γκουαρδαδο.
Τιποτα το ιδιαιτερο Δημητρη,απο μπαλα κανταρια και απο ποδοσφαιρο πατζαρια.
nikoskarki (30-06-13)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
differance (27-06-13), nikoskarki (30-06-13)
Μυστήρια θέση το τέρμα... Κάθε λάθος μετράει σε χρυσάφι.
Είσαι επιθετικός και χάνεις 5 άχαστες ευκαιρίες. Βάζεις μία μετά, γίνεσαι ήρωας.
Είσαι τέρμα. Έχεις φάει 1 χαζό. Και 10 άχαστα να σώσεις μετά, στιγματίστηκες.
Γι αυτό η εμπειρία στο τέρμα είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ και οι πορτιέρο αποδίδουν καλύτερα μετά τα 30.
differance (27-06-13), nikoskarki (30-06-13), VALVERDES_7 (27-06-13)
Εγώ, διαφωνώ περισσότερο στα υπόλοιπα: Δεν έχει ενισχυθεί ακόμα ο ΠΑΟΚ... Μπορεί να μην είναι άμεσα αντιληπτό, αλλά μόνο προπονητή πήρε - για πρωταθλητισμό και έχει πολλές ελλείψεις. Όχι για να την πούμε δικαίως στους δικούς μας να δείχνουμε λάθος παραδείγματα, γιατί χάνουμε το δίκιο μας και κάνουμε τους υπόλοιπους να φαίνονται σωστοί, χωρίς να είναι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
SOLID καλά τα λες όμως δυστυχώς το παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει τεράστια έλλειψη πολύ ικανών τερματοφυλάκων.
Είχε συζητηθεί μάλιστα πέρυσι, σ ένα φόρουμ προπονητών που έκανε η ΟΥΕΦΑ.
Όπως και να έχει αυτή την στιγμή λόγω κι αυτής της έλλειψης οι τιμές των τερματοφυλάκων που ξεχωρίζουν έχουν εκτιναχθεί στα ύψη.
Τρελά λεφτά δίνουν οι μεγάλες ομάδες για 20χρονους ικανούς και ελπιδοφόρους.
Τώρα εμείς που θα τους βρούμε να τους γυμνάσουμε είναι θέμα.
Απ τους Έλληνες ελπιδοφόρους μ αρέσει ο Καπίνο κρίνοντας όχι από τις εμφανίσεις του με την εθνική στο τρέχον μουντιάλ όπου δείχνει μουδιασμένος και διστακτικός λόγω αποχής φαντάζομαι
αλλά από το διάστημα που ήταν βασικός στον βάζελο
Κατά την γνώμη μου (παρότι υπήρχε ευκαιρία για την απόκτησή του που μας ξέφυγε) πρέπει να είναι μεταγραφικός στόχος είτε του παρόντος είτε του μέλλοντος
SOLID (27-06-13)
Φέτος στα παιχνίδια της Μπάγερν είχα την εντύπωση πως το τέρμα της ήταν μικρότερο...
Αυτό εξαιτίας του Νόιερ.
Πριν λίγα χρόνια, σε αρκετά παιχνίδια, εξαιτίας του Αντώνη, είχα την ίδια ψευδαίσθηση.
Μεγάλο πράγμα για την ομάδα και τον οπαδό το τέρμα. Νιώθεις αλλιώς όταν κάτω από
τα δοκάρια σου έχεις έναν Νικοπολίδη και αλλιώς όταν έχεις τον Κοστάντζο.
Προσθήκη.
*στο θρεντ μου "Ματιες στο Μέλλον" έχω βάλει το προφίλ του Τζακ Μπατλαντ.
Τέτοιον πιτσιρίκο θα τον εμπιστευόμουν ακόμη και για τον Ολυμπιακό... αν είχαμε
προπονητές για να συνεχίσει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται.
differance (27-06-13), dsd (27-06-13), dtakis80 (27-06-13), nikoskarki (30-06-13), sabar77 (27-06-13), SOLID (27-06-13)
dimace (27-06-13)
kwtsios (27-06-13)
Bookmarks