nikoskarki (30-06-13)
Λογικά Σαλίνο ΚΑΙ Τόρρες ΔΕΝ παίζουν. Το ότι συζητάμε με τον Τόρρες ίσως σημαίνει πως
δεν είμαστε 100% σίγουροι για τον Σαλίνο. (που είναι καλύτερος παίκτης) Το αριστερό μπακ
με εξιτάρει και καθώς το συμβόλαιο του Τζαβέλλα τελειώνει του χρόνου (κοίτα το...) ίσως
να δούμε καμιά καλή κινηση σε μια θέση που οι καλοί παίκτες σπανίζουν.
nikoskarki (30-06-13)
Δεν φαινεται Δημητρη οτι ο προπονητης θα ζητησει αριστερο μπακ "καθαρο"
Η περιπτωση του Τορες συζητηθηκε γιατι ειναι "πολυθεσιτης" ενω στην ουσια ΔΕΝ ειναι!
Ενα πουλεν του Μιτσελ απο την Ρεαλ Β,τον πηγε στην Χεταφε με 3εκ(!!!) και τον θελει τωρα στον Ολυμπιακο.
Ο Τζαβελας φευγει απο την Μονακο με περιπου 500χιλ αποζημιωση. Ποσο μη απαγορευτικο μεν,αλλα με τον Χολεμπας
και ισως τον Λυκογιαννη στο ροστερ δεν φαινεται οτι θα παμε για κατι τετοιο.
Να μια άριστη μεταγραφή αν φυσικά ισχύει το δημοσίευμα και αν υπάρχει ενδιαφέρον και αν προχωρήσει και αν...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
captain-cook (25-06-13), dimace (25-06-13), nikoskarki (30-06-13)
differance (25-06-13), nikoskarki (30-06-13), SOLID (27-06-13)
Α ναι? Χμμμ, καλός είναι και ο Φέισα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
nikoskarki (30-06-13)
ποιος μπεν αρφα ρε μητσε..???δεν σε εχω για κουτο αγορινα...ποιος πιστεψε οτι κινηθηκαν εστω κ φιλολογικα για αρφα?νταλαβερι των φυλλαδων ηταν με εντολες ανωθεν να περναει ο καιρος για να ασχολουνται τα μπεεεεεε...καπως ετσι θα παει κ η φαση με τον Γαλλο...ακτος αν...ο θεος ειναι μεγαλος κ θαυματα γινονται...
nikoskarki (30-06-13)
Ο Γιώργος είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ παίκτης και το απέδειξε στην περιπέτεις της ομάδας του στην Β Γαλλίας.
Στην άμυνα θέλεις ΣΟΒΑΡΟΥΣ παίκτες, εργατικούς και όχι καραγκιόζηδες. Είναι ΜΑΣΤ μεταγραφή για μένα
αυτή. Ο καλύτερος Αρ. Μπακ της Ελλάδος, με αρκετά, ας πούμε, επιθετικά χαρίσματα (ξέρει τόπι, έχει
πασούλα και ανεκτή σέντρα, είναι αρκετά γρήγορος, σταθερός κλπ) και πολύ μέλλον στη θέση (μπορεί να
γίνει καλύτερος παίκτης με το σωστό προπονητή)
nikoskarki (30-06-13)
Φυσικά! Είμαι πανέξυπνος, στα όρια την ιδιοφυίας, πολλοί λένε πως έχω τον Αινστάιν για πρωινό κλπ...
Σε ευχαριστώ Τάκαρε. Εσύ και ο Βοσκός είστε οι μόνοι που αναγνωρίζετε το πνεύμα μου. Σας οφείλω
τόσα πολλά... Κλαψ, λιγμ κλπ. Φώτα! And the Oscar goes to.................................DIMACE!!!!!!!!! !!!
dtakis80 (25-06-13), nikoskarki (30-06-13)
dimace (25-06-13), nikoskarki (30-06-13)
dtakis80 (25-06-13)
Για να μας βρει αυτός το λόγο...
4 είπαμε ε; Άψογος, παικταράς, ανυπέρβλητος.
Στο τέλος, εντός της παρενθέσεως, τα είπες όλα...
Δεν είσαι στα όρια της ιδιοφυίας, είσαι αυτός που δίδαξε την ιδιοφυία να μην έχει κανένα όριο...
...και μετά το χάος μόνο ο Δημήτρης.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (25-06-13), dtakis80 (25-06-13), nikoskarki (30-06-13)
nikoskarki (30-06-13)
nikoskarki (30-06-13)
Καλός ακούγεται ο Αμαλφιτανό... Μένει να δούμε τι θα γίνει γιατί μπορεί να γράφεται ότι μας έδωσε το οκ η Μαρσέιγ, αλλά παίζει μέχρι το απόγευμα να έχουμε καμιά καραπαπάδεια διάψευση αφότου έχουμε φάει τη χυλόπιτα.
Μήπως να κοιτούσαν οι δικοί μας και κατά κύπελλο συνομοσπονδιών μεριά; Το Μεξικό πάντα μου άρεσε σαν ομάδα και έχει αρκετά καλά παικτάκια...
Ο Γιοάν Μολό συζητά με ομάδα τη μεταγραφή του, αναφέρει με ανακοίνωση της η Νανσί
Ο Ολυμπιακός έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον Μολό, καθώς ο Πιέρ Ισά έχει πει στους ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» ότι ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του λιμανιού. Ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε άλλωστε το τελευταίο διάστημα επαφές με τη Νανσί σε μια προσπάθεια να πείσει τη γαλλική ομάδα να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις, ενώ οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο παίκτης θέλει να φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών. Από πλευράς Ολυμπιακού πάντως τόνιζαν ότι όσα γράφονται στη Γαλλία για τον Μολό δεν αφορούν τους πρωταθλητές Ελλάδας.
ακομα μια επιτυχια διαψευσης για τον συλλογο μας...
Ο Αμαλφιτανό παίρνει 200 χιλιάρικα το μήνα. Ο Μολό είναι παικταράς, άρα δεν έρχεται..εδώ δεν ήρθε ο Βερδούς στα 30φεύγα! Σάμαρης, Ολαιτάν και Ντε Βινσέντι και τέλος οι μεταγραφές. Θα έχουμε και τίποτα εσωτερικές μεταγραφές όπως μας λένε κάθε χρόνο κι όλα κομπλέ!
Bookmarks