H πρωταπριλιά άργησε μια μέρα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
![]()
Οι πρόεδροι των ομάδων χαχαχα
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
H πρωταπριλιά άργησε μια μέρα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
πρόεδρε, ο τηλεκριτικός χρειάζεται παικταράδες, Ινιέστα, Μέσι, Τσάβι.
3 παικταράδες για να δείξει την αξία του γιατί τώρα την κρύβει ...
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
consigliere (02-04-13), voskos_7 (02-04-13)
H ομάδα έχει ένα τρομακτικό πρόβλημα να αναπτύξει παιχνίδι από τον άξονα. Περιμένουμε όλα από τον Αμπντούν, τον πιτσιρικά τον Βλαχοδήμο που ξαφνικά έγινε το βαρόμετρο και από τον απομονωμένο μπροστά Τζιμπούρ. Περιμένω 2,3 κεντρικά χαφ της προκοπής του χρόνου, διότι η ομάδα βαδίζει μονόπατα στο παιχνίδι της. Ο Ράγιος π.χ είναι παιχταράς, και ελπίζω να τον αποκτήσουμε.
Και ο Μίτσελ δεν φταίει σε τίποτα, τουλάχιστον αυτούς που μπορεί να βάλει τους βάζει. Ούτε εκτός αποστολής τους αφήνει, ούτε κατεβάζει περίεργες ενδεκάδες.
Προχθές τι πιο απλό, έκλεισε καλά τον Αμπντούν και τον Βλαχοδήμο ο Δώνης, και απο εκεί και πέρα δεν υπάρχει κανείς άλλος να απειλήσει και να τροφοδοτήσει τον Τζιμπούρ. Ο Μασάδο τρέχει, κάνει, ράνει, αλλα δημιουργικά είναι ανύπαρκτος. Παλι καλά που τουλάχιστον δεν συνεχίζουμε να βλέπουμε την επιλογή ανέκδοτο του Ζαρντίμ να αγωνίζεται αυτός ο παίκτης στα άκρα.
ο Μίτσελ κάνει ότι μπορεί, κοιμάται στον πάγκο όρθιος πάντα, δε θυμάμαι να τον είδα να κάθεται ποτέ. Μάλλον το κουστούμι δεν το βολεύει
Και αυτός αλλιώς ονειρεύεται τον Ολυμπιακό![]()
Εντεκάδες περίεργες δεν κατεβάζει, αλλά δεν θα του πούμε και μπράβο που δεν βάζει τον Παπάζογλου αριστερό εξτρέμ για να μαρκάρει ψηλά και όταν έχει μπάλα να συγκλίνει σουτάροντας ώστε να ανεβάζει πιό ψηλά την άμυνα του αντιπάλου...
Το ζήτημά μας είναι ο αγωνιστικός προσανατολισμός που μπορεί να περάσει στην ομάδα, που εκεί διαφένεται τεράστια σύγχυση: Αυτόν τον ΠΑΟΚ, δεν χρειαζόσουνα να έχεις Ιμπαγάσα - Γκαλλέτι -Τζόλε πίσω από το φορ και Καρεμπέ - Στολτίδη κόφτες. Αυτοί, αν ήξεραν την θέση τους μέσα στο γήπεδο από άποψης τακτικής, ήταν υπέραρκετοι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
pirateeeeeee (02-04-13)
Ο τηλεκριτικός δεν κάνει λάθη.
Η διάταξη, η ανάπτυξη, η επιμονή στο Βλαχοδήμο, το κλείσιμο του Αμπτούν, η απομόνωση του Τζιμπούρ, οι πτέρυγες που έκαναν τους δύο μαυρούκους να φαίνονται παικταράδες ... κανένα λάθος του τηλεκριτικού.
Απλά η ομάδα κατέβηκε για άλλη μία φορά ανύπαρκτη, χωρίς τρόπο ανάπτυξης, χωρίς πλάνο, χωρίς δυνατότητα δημιουργίας φάσης, ένα σκορποχώρι που ξεφούσκωσε γρήγορα ... κανένα λάθος του τηλεκριτικού.
Ούτε Φυσικά να πούμε για την επιμονή στις σέντρες που πήγαιναν στο γάμο του καραγκιόζη ... και εδώ κανένα λάθος του τηλεκριτικού.
Ας ξεκινήσουμε απ' τη γραβάτα. Ηταν επιλογή γραβάτας αυτή για να ταιριάξει με το συγκεκριμένο πουκάμισο? Επειδή ο Lakis Gavalas είναι πίσω απ' τα κάγκελα πρέπει να πεθάνει το στυλ κι η κομψότητα?
Αν ντύνεται έτσι ο Μίτσελ, από ποιον θα περιμένουμε να δείξει το κάτι παραπάνω στο προπονητικό ντύσιμο? Απ' τον Λίνεν που δεν του δίνουν δεύτερη φόρμα να φορέσει?
7DeadlySins (02-04-13), voskos_7 (02-04-13)
Καθόλου πρωταπριλιάτικο. Η λέξη "Μιραλλάς" είναι σε εισαγωγικά. Ητοι πάμε για νέους και παντελώς άγνωστους ξένους, ελπίζοντας πως θα ξαναπιάσουμε το Τζόκερ. Δηλαδή κάποιος θα βγει νέος Μιραλλάς και θα σκοράρει 50 γκολ σε δύο χρόνια και στο καπάκι θα φέρει και κάμποσα μιλιόνια στο ταμείο από μεταγραφή.
Κι αν σου κάτσει? Ετσι δεν έλεγε η παλιά διαφήμιση του Τζόκερ?
differance (02-04-13)
Αααααααα, sorry! Δεν είδα τα εισαγωγικά. Φυσικά διαφωνώ με αυτήν την τακτική αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα.
Mην φοβάσαι σ' αρέσει δεν σ' αρέσει τέτοια τακτική δεν θα ακολουθήσουμε.
Απλώς με τέτοια δημοσιεύματα δίνουμε την ελπίδα για να πάς να πάρεις εισιτήριο και διαρκείας κλπ... Ασχετα αν δεν υπάρχουν ούτε οι υποδομές, ούτε η προεργασία, ούτε η στρατηγική για να γίνει αυτό το πράγμα.
Οπως έκανε ο Παναθηναικός με τον Νίνη ότι είναι ο νέος Μαραντόνα ή πέρυσι με τον Ντελ Πιέρο που τελευταία στιγμή η ερασιτεχνική ομάδα της Αυστραλίας (που το ποδόσφαιρό δεν είναι καν στα πρώτα αθλήματα σε δημοτικότητα εκεί) μας τον άρπαξε μέσα από τα χέρια!!!
Τέτοιον όμιλο πανεύκολο στο CL όπως φέτος δεν θα μας ξανατύχει. Και όμως ξεφτιλιστίκαμε. Και μετά θα λέμε ότι μας φταίνε χιλιαδυο πράγματα. Θα χάνουμε 3-0 και θα λέμε αν δεν είχε γίνει εκείνο το κόρνερ θα είχαμε κερδίσει και τέτοιες μπαρούφες που ακούμε κάθε χρόνο...
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις μεταγραφές. Αλλωστε οι μεταγραφές είναι κάτι κακό για εμένα. Οσες λιγότερες τόσο το καλύτερο. Εχω πρόβλημα στο ότι δεν υπάρχει σχέδιο...
differance (02-04-13)
(1) Πιστεύεις πραγματικά ότι έγινε κάτι τέτοιο (εννοώ να εξέτασε ο παίκτης σοβαρά αυτήν την προοπτική);;;
(2) Λογικό: Άμα συνεχίσουν έτσι, θα μαζευόμαστε όλοι στο αεροδρόμιο και στα γραφεία της ΠΑΕ, για να διώχνουμε όσους έρχονται...
Ιδέα: Μερικά σενάρια να μπαίνουν στο ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ... Ξεκινάω εγώ.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 02-04-13 στις 14:22 Αιτία: Τώρα, που το είδα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Du3lisT (02-04-13)
Από την 5η αγωνιστική αποκλεισμένοι και πρέπει να πανηγυρίζουμε?
Πετύχαμε το ρεαλιστικό που ήταν η πρόκριση στο Γιουρόπα. Υπάρχει κανένας που να διαφωνεί σ' αυτό? Αφήσαμε 4η και καταϊδρωμένη την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Μη πω και για ομάδες που αποκλείστηκαν και είχαν πολλαπλάσιο μπάτζετ απ' τον Ολυμπιακό (Σίτυ, Τσέλσι κλπ).
Η ξεφτίλα δεν ήταν το Δεκέμβρη αλλά τον Φλεβάρη, τότε που παίξαμε σύγχρονο ισπανικό ποδόσφαιρο και δεν βάλαμε ούτε γκολ σε 180 λεπτά στο Φιόρο του Λεβάντε.
Du3lisT (02-04-13)
sirkostas (02-04-13)
Λεφτα δεν υπαρχουν,διαθεση δεν υπαρχει,ο κοσμος ειναι
ξενερωμενος και δεν φαινεται να υπαρχει καν στο λεξιλογιο
η λεξη προγραμματισμος.
Με αυτα ως ΔΕΔΟΜΕΝΑ της διοικησης Μαρινακη,μπαλα
δεν προκειται να δουμε για χρονια ακομα.
Κατσε φιλε μου για να καταλαβω. Πριν απο 2 μηνες ελεγες οτ πρεπει να παρει
ο Βλαχοδημος συνεχομενα ματς για να κριθει. Ε λοιπον τα πηρε και αρχιζει
τωρα να κρινεται.
Τι σημαινει "να ειναι βαρομετρο"? Φυσικα και θα ειναι βαρομετρο οταν παιζει στα "φτερα" σε μια
ομαδα που περιμενει απο 2 παιχτες να φτιαξουν παιχνιδι.
Στον πρωταθλητισμο του Ολυμπιακου μπαινεις μεσα και εισαι βαρομετρο ή καθεσαι στον παγκο του Κομποτη
και μοιρολογας γιατι δεν ησουν βαρομετρο οταν χρειαστηκε. Ετσι ειναι στην Ελλαδα τα πραγματα,
δεν υπαρχουν γκριζες ζωνες.
sirkostas (02-04-13)
Bookmarks