voskos_7 (26-03-13)
voskos_7 (26-03-13)
Είμαι αντικομφορμιστής και στην τέχνη... Δίνω έμφαση στην ιδιότητα, όταν ασχολούμαι για να μου έρθει αυτόματα και ο ρόλος - κάτι έχω δει...
Σε Ρώσο πάντως, δεν μου αρέσει να τον γράφω για ποδοσφαιριστή, τους έχω πιό προς το καλλιτεχνικο-επιστημονικό: Ακόμα και στην βιογραφία του Μοστοβόι, να φανταστείς, του έγραψα ρόλο χορευτή στο ξεκίνημα του...
Πιστεύω ότι θα μείνει ενθουσιασμένος ο Αλεξάντερ αν το διαβάσει...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 26-03-13 στις 22:32
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (26-03-13)
Το ωραίος παίκτης το λέγαμε κάποτε για τον Ντιογκο, σιγά σιγά έγινε ωραίο αγόρι.![]()
Reds (27-03-13)
Αυτος ο Μποατενγκ θα παιξει μπαλα φετος η παμε για του χρονου?
Του χρόνου και βλέπουμε. Θα είναι η μεταγραφάρα() του καλοκαιριού.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και στο πνεύμα του μεταγραφικού μας σχεδιασμού: Νέος, εξελίξιμος, με μεταπωλητική αξία...
voskos_7 (28-03-13)
Red&White-Nick-7 (28-03-13)
οι μεταγραφές για τα επόμενα χρόνια είναι ένα πολυ σημαντικό θέμα .Είναι γεγονός οτι το μπατζετ θα μειωθεί και άλλο , άρα σημαίνει ότι πρέπει την διαφορά αυτή θα πρέπει να την καλύψουμε με σωστές κινήσεις.
Το θέμα είναι αν έχουμε τις ικανότητες , δηλαδή θα πρέπει να αξιολογήσουμε το υπάρχον ρόστερ , και να ξεφορτώσουμε ότι δεν μας κάνει πραγματικά , όχι ομως με κινήσεις τρόικας , δηλαδή κάθετες και οριζόντιες , πρέπει να διώξουμε αυτούς που δεν μας κάνουν , και όσοι κοστίζουν περισσότερο από την απόδοση στο γήπεδο .Πρέπει να αποκτηθούν παίκτες σε θεσεις που δεν έχουμε ικανούς , και κατά την προτίμησή μου , πρέπει να είναι ταλαντούχοι Ελληνες , δεν πρέπει να γίνουν μαζικές κινήσεις , αλλά με βάση μια προκαθορισμένη ποσόστοση , ώστε να μην πέσει κάθετα , το αποκτηθέν ειδικό βάρος της ομάδος , το οποίο εύκολα χάνεται , και δύσκολα αποκτιέται .Είναι καιρός να φύγουμε από την πεπατημένη , και να σταματήσουμε να είμαστε το αγαπημένο κλάμπ των μανατζαρέων και των παπαρογράφων .
Επιπλέον ο σύλογος πρέπει να καθαρίσει και από τα ρουσφέτια , τους φίλους τους παλαιμάχους και τα αρπακτικά , δηλαδή οι μικροί ανεξάρτητα αν είναι ταλέντα η οχι θα πρέπει να μάθουν ποδόσφαιρο .Να μαθουν συνεργασια την παρουσια και την ομαδικότητα , μέσα σε μία ομάδα όπου όλοι αγωνίζονται για το ίδιο αποτέλεσμα και όλοι προσφέρουν σε αυτό . Αρα όλοι αυτοί οι δήθεν που δεκαετίες έρχονται και ασχολούνται με τα παιδιά πρέπει να είναι δικαιοι , και ασχοληθούν με τα παιδιά σοβαρά .Δεν πρέπει αυτες οι θέσεις να μένουν ανεξέλεγκτες από τον σύλλογο , ώστε οι εκάστοτε λαμόγιοι να κάνουν ότι θελουν όπως θέλουν .
pirateeeeeee (30-03-13)
Το ζητημα στον Ολυμπιακο δεν ειναι οτι δεν παιρνουμε παιχτες.
Ειμαστε απο τα λιγα κλαμπ στην Ευρωπη που παιρνουμε περιπου μια
καινουρια 11αδα καθε χρονο,εστω και αν οι 9 πανε δανεικοι ή σταματανε
την μπαλα στου Ρεντη.
Το μεγαλο προβλημα ειναι να ερθουν ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
που να βαζουν το χερι τους στην φωτια για αυτους που ψωνιζουν.
Κανεις μια επενδυση,δεν σου βγαινει,κανεις και μια δευτερη,δεν σου βγαινει,
τοτε κυριε απολυθηκες. Δεν κανεις για αυο το επιπεδο αρα δεν χρειαζεται να
φυτοζωεις εις βαρος της πρωτης ομαδας.
4-5 ικανους σκαουτερ πρωτης ομαδας,2-3 για την Κ21 και με πλανο 3ετιας
εχεις αποτελεσματα.
Τοσο βλακες ειναι οι ξενοι δηλαδη που το κανουν αυτο επι δεκαετιες?
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (30-03-13)
ξέρεις Σόλιντ έχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι διάφοροι που πέρασαν κατά καιρούς από τον Ρέντη δεν είναι και τόσο άσχετοι , διεφθαρμένοι ναι , αλλά όλοι άσχετοι οχι ,και μιλω για τις μικρές ηλικίες
Φιλε μου δεν ξερω το ονομα σου, με λενε Τεο,χαρηκα.
Η αποψη μου για τον Ολυμπιακο απο το 1994 που τον παρακολουθω ανελλειπως ειναι
οτι παντα ειχε "μια την αλλη".
Καποτε δεν ειχαμε διοικηση,μετα αποκτησαμε.Οταν ειχαμε διοικηση ειχαμε προπονητη
που μπορουσε να δωσει το κατι παραπανω,αλλα φαγωθηκε γρηγορα λογω της ιδιας της
διοικησης.Μετα για καιρο δεν ειχαμε προπονητη.Σε ολα αυτα τα χρονια κανεις δεν ασχοληθηκε
με τα φυτωρια του Ολυμπιακου και την δευτερη ομαδα. Ξαφνου το 2013 καταλαβανε οτι
με σωστη δουλεια καποια παιδια μπορουν να βοηθησουν στο ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ επιπεδου
Ελληνικο πρωταθλημα και να προερχονται απο τις ακαδημιες.
Τοσα χρονια απο τις ακαδημιες μας εκαναν ΠΑΡΕΛΑΣΗ 10αδες αγνωμονες οχι του ποδοσφαιρου
αλλα της προπονητικης διαχειρησης και της ικανοτητας να ετοιμασουν αμουστακα παιδια για τον
βωμο του πρωταθλητισμου με τα "τσικο" και να τους μεταδωσουν την φλογα της νικης που καλως
ή κακως εχει η Α Ομαδα εδω και 20 περιπου χρονια.
Απο τον Γκογκιτς ως τον Αλεξανδρη και τον Αμανατιδη και τον Χριστοπουλο ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεσε τοσα
χρονια να προβιβασει ΕΝΑΝ μετριο παιχτη με μετρια τεχνικη,μετρια φυσικη κατασταση και μετρια τακτικη
γνωση στην Α Ομαδα.
Εμενα αυτο μου λεει πολλα.
Το πρωτο σεναριο ειναι οτι ολοι αυτοι οι ανθρωποι να κανανε εισηγησεις καθημερινα στον εκαστοτε προπονητη
της Α ομαδας και να τρωγανε ΑΜΕΣΗ "πορτα" στον βωμο του πρωταθλητισμου με φοβο την γιουχα στο γηπεδο.
Το αλλο σεναριο,το πολυ πιθανοτερο,ειναι φυσικα αυτοι οι ανθρωποι να ειναι ΜΕΤΡΙΟΙ στην δουλεια τους και να
μην μπορουν να επομιστουν αυτο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ βαρος που εχουν οι ακαδημιες.
Θεωρω οτι στο συγχρονο ποδοσφαιρο οι υπευθυνοι ακαδημιων (στην Γιουναιτεντ για παραδειγμα ειναι 12!) τρεχουν
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απο τους αντιστοιχους της Α Ομαδας. Ειναι το Α και το Ω της δομης της λειτουργιας του κλαμπ
και οταν ενας ποδοσφαιριστης ηλικιας 8 ετων περναει το κατωφλι της ακαδημιας ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΣΤΑ
ΕΦΟΔΙΑ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και το θεμα να πετυχει ειναι μονο στον εαυτο το και στην αφοσιωση που θα δειξει.
Red&White-Nick-7 (31-03-13)
Η Γιουνάιτεντ δεν έχει Πύρινο λαό όπως ο Ολυμπιακός.
Οταν η Αρσεναλ σάρωνε μένοντας αήττητη για 49 ματς κι όταν η Τσέλσι φάνταζε ανίκητη τη πρώτη διετία του Μουρίνιο οι "φλώροι" οπαδοί της Γιουνάιτεντ δεν φώναζαν στο γήπεδο κατά προπονητή και παιχτών, αλλά στήριζαν τις επιλογές της ομάδας και τα νέα (τότε) παιδιά και περίμεναν να δρέψουν καρπούς τα επόμενα χρόνια. Κάτι παπαριές τύπου "βγάλτε τη φανέλα και φύγετε από δω" δεν τα ξέρουν οι ξενέρωτοι εκεί πάνω.
Γι' αυτό έχουν ποδόσφαιρο εκεί. Κι όχι γιατί έχουν...σκάουτερ!
pirateeeeeee (31-03-13)
Δεν υπάρχει ποδοσφαιρική παιδεία στην Ελλάδα, ούτε υποδομές ούτε τίποτα.
pirateeeeeee (31-03-13), sabar77 (31-03-13), sirkostas (31-03-13)
είσαι αλήτηςαλλά έχεις δίκιο
χτες είχα ακριβώς αυτή την κουβέντα,
λέγαμε χτες τι θα γινόταν στην Ελλαδάρα αν η προεδράρα δεν έφερνε το χαμερ αλλά ξεκίναγες με βασικό σέντερ μπακ τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ,
αν η ομαδάρα έδιωχνε τον Ανρι για να παίζει βασικό ο (ταλεντάρας) αλλά πιτσιρικάς από την ακαδημία
η βασική αιτία που δεν έχουμε ομάδες είναι η εξέδρα και οι άμπαλοι που κάθονται εκεί !!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
pirateeeeeee (31-03-13), sirkostas (31-03-13)
dimace (31-03-13)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (31-03-13)
Bookmarks