dimace (21-12-13)
dimace (21-12-13)
Όχι μόνο της Μαργαρίτας. Άμα έρθει ο Γκορκίφ θα γυρίσουν πίσω όλες οι κοπέλες του φόρουμ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (23-12-13)
Ναι, παλιά είχε πολύ περισσότερες. Αλλά την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια (σου λέει τι να διαβάζουμε εδώ μέσα για μαύρους και αδερφές)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδος , και η απόδοση των παικτών , εμένα με κάνουν αισιόδοξο. Μϊα ομάδα που άλλαξε , στο 85% το ρόστερ , και είχε την τύχη? την ικανότητα ?να φέρει γενικά καλούς παίκτες. Από εκεί και πέρα , 1η επιλογή τι θα γίνει με τον τέρμα , αν τον χάσω κατεβαίνω όχι σκαλιά , αλλά σκάλες δηλαδή ορόφους , και δεύτερη τι θα γίνει στην θέση 6 αμ. χαφ , και στην θέση 4 η 5 , εννοώ ότι μπορεί να αγοραστεί ένας νέος Μέλμπεργκ?
Τα υπόλοιπα νομίζω ότι θα τα βρούμε , πχ Μήτρογλου , εμένα δεν με έχει πείσει ο παίκτης , ότι θα συνεχίσει αυτές τις τρελές εμφανίσεις.
Μακάρι και προς το δικό του συμφέρον είναι να γίνει σούπερ , ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ , αν το βγάλει αυτό στο γήπεδο τότε η τιμή του θα πάει μακρυά .Τώρα για τα χαφ τους επιθετικούς η τους αμυντικούς , και για τον στόχο που λέγεται Ευρώπη , στόχος μας είναι έρθουν παίκτες εργαλεία , δηλαδή παίκτες οι οποίοι θεωρούν μέρος της εργασίας τους, να τρέξουν πολύ μέσα στο γήπεδο , που θα καταναλώσουν τις δυνάμεις τους , και θα έχουν στην κουλτούρα τους , την προσφορά στην ΟΜΑΔΑ του Μίτσελ ....
Δεν με νοιάζουν τα 6άρια, οι κόφτες, τα"εργαλεία", οι "πολυσύνθετοι μέσοι", οι "γρήγοροι" και όλες οι υποκατηγορίες του συνηθισμένου.
Ένα καλό 10άρι μπορείς να φέρεις Πρόεδρε; Ν'ανοίξουν τα ματάκια μας;
Μπαίνει ο Ιμπαγάσα στα βαθειά του γηρατειά και ψάχνεσαι να δεις αν άλλαξε κανάλι και βλέπεις άλλο άθλημα ξαφνικά.
Κάνε μια προσπάθεια....
Κι αν όχι τώρα, ψάξ'το καλά για το καλοκαίρι.
[10άρι όμως, έτσι; Με έμφαση στη δημιουργία. Όχι τάχαμου Μπελούτσηδες και τέτοιους...]
... there's no such thing as "too much"...
captain-cook (24-12-13), differance (23-12-13), Du3lisT (23-12-13)
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
... there's no such thing as "too much"...
differance (23-12-13)
consigliere (23-12-13)
Εμένα με καίνε όμως τα πολυσύνθετα χαφ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Eνα δεκάρι τύπου σεστιτς για να πέσουν και τα τσιμεντα.![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
8PYLOS να μαντέψω οτι δραστηριοποιείσαι στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης;
8PYLOS (24-12-13)
Nistisimos (25-12-13)
Τι μαλακιες κανουμε παλι, μαζευουμε τη σαρα και τη μερα για να τους στελνουμε δανεικους μετα.
Ο,τι να ναι, κινησεις χωρις λογικη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Για 3.5 χρόνια στον Θρύλο ο Πελέ
| Δημοσίευση:Τρίτη 24, Δεκέμβριος 2013 09:06
Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ο Πελέ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3.5 ετών, με τις συνολικές του αποδοχές να ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ. Θα είναι στο Ρέντη στις 30/12.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Σας παρακαλώ. Θέλω την βοήθεια σας...
Τι αυτοπεποίθηση είχε ο Ιβάν για να κάνει προσφορά για τον Πελέ 100.000+μια βραδιά στο ξενοδοχείο για τον πρόεδρο του Εργοτέλη. Τι γυναικάρες πρέπει να του πήγε για να τον πείσει?
Bookmarks