Δεν έχω εμπιστοσύνη στον Νικολακόπουλο, αλλά το Καμπιονάτο θα ήταν ταμάμ για τον Μήτρογλου.
Τσάμπιονς Λιγκ και φούτσες μπλε.
Δε λέω ότι θέλω να φύγει, αλλά για τον παίχτη θα ήταν τέλεια να πάει στην Ιταλία.
Το promotion σε αλλο επιπεδο.
Μιση ωρα μετα την παρουσιαση του Bale στην Ρεαλ Μαδριτης η γνωστη εταιρεια EA SPORTS που βγαζει τα francises
του FIFA εβγαλε το παρακατω video :
Το ποδοσφαιρο στην σφαιρα της φαντασιας για τους ξενους.
Δεν έχω εμπιστοσύνη στον Νικολακόπουλο, αλλά το Καμπιονάτο θα ήταν ταμάμ για τον Μήτρογλου.
Τσάμπιονς Λιγκ και φούτσες μπλε.
Δε λέω ότι θέλω να φύγει, αλλά για τον παίχτη θα ήταν τέλεια να πάει στην Ιταλία.
Πουλάς Μήτρογλα με 5m, με ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση που πέσει η Σασουτετοια - που θα πέσει - και του χρόνου ο Βαγγέλας τον ξανακλείνει ελεύθερο. Πόρτο και @#$%&![]()
voskos_7 (02-09-13)
Ανοιχτοί λογαριασμοί έως τα μεσάνυχτα
Η Τζένοα επανέρχεται για Φετφατζίδη, ο Ολυμπιακός ψάχνει να δώσει τον Τζεμπούρ, ιταλικές σειρήνες για Μήτρογλου και η προοπτική παραχώρησης του Μασάντο, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η θερινή μεταγραφική περίοδος αλλά και η διορία της UEFA για την λίστα των αγώνων του Champions League.
Τελευταία ημέρα των μεταγραφών και στον Ολυμπιακό έπεσε ξαφνικά μπόλικη δουλειά! Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο ερυθρόλευκο ρόστερ που είναι στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις ώρες πριν το φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου.
Ο Ολυμπιακός έχει απορρίψει την αρχική προσφορά της Τζένοα για τον Γιάννη Φετφατζίδη, ωστόσο σύσσωμος ο ιταλικός Τύπος επιμένει πως ο σύλλογος της Γένοβας θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση προκειμένου να αποκτήσει τον 23χρονο Έλληνα άσο. Υπάρχουν δημοσιεύματα που εικάζουν πως η Τζένοα θα καταθέσει πρόταση λίγο πάνω από τα 4 εκ. ευρώ για το 75% των δικαιωμάτων του παίκτη, με τον Ολυμπιακό να κρατά το υπόλοιπο 25%.
Ιταλικές σειρήνες ακούγονται και για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος αποτελεί στόχο της νεοφώτιστης στο Καμπιονάτο, Σασουόλο. Η προσφορά της για τον "πιστολέρο" δεν έχει αποσαφηνιστεί, όμως ούτως ή άλλως οι Πειραιώτες σε πρώτη φάση δεν δείχνουν να συγκινούνται. Τώρα αν η Σασουόλο επιστρέψει με κάποια πολύ μεγάλη πρόταση, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι μπορεί να συμβεί.
Ο Πάουλο Μασάντο είναι μια ακόμη περίπτωση παίκτη από το ρόστερ των Πειραιωτών, ο οποίος απασχολεί ομάδες του εξωτερικού και κυρίως της Ρωσίας. Ο Πορτογάλος μέσος δεν έχει αγωνιστεί δευτερόλεπτο στα τρία πρώτα επίσημα της σεζόν και πλέον καταλαβαίνει πως με αυτό τον τρόπο δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας για το Μουντιάλ του 2014 στην Βραζιλία. Επομένως το πλέον πιθανό θα ήταν να συμφωνήσει στην παραχώρηση του, εφόσον βεβαίως προκύψει μια ικανοποιητική πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού.
Η "καυτή πατάτα", που ακούει στο όνομα Ράφικ Τζεμπούρ, καίει ακόμη στα χέρια του Ολυμπιακού. Μετά την απόκτηση και του Μάρκο Στσέποβιτς, ο Αλγερινός έχει πλέον μηδαμινές πιθανότητες να επιστρέψει στο ρόστερ της ομάδας και οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν έστω και την ύστατη στιγμή να τον παραχωρήσουν σε άλλον σύλλογο.
Όσον αφορά τον Χοσέ Χολέμπας, σας γράψαμε νωρίτερα πως οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι φτάνει αντιπροσωπεία της Μπεσίκτας στον Πειραιά για να μιλήσει με τον Ολυμπιακό και να επιτευχθεί συμφωνία για την παραχώρηση του παίκτη. Να υπενθυμίσουμε πως η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία "κλείνει' στις 6 Σεπτεμβρίου.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (2/9), οι ομάδες που παίζουν στο Champions League πρέπει να στείλουν στην UEFA την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση. Και η λίστα του Ολυμπιακού θα διαμορφωθεί, όπως είναι λογικό, ανάλογα με τις εξελίξεις.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Στα γραφεια ο σερβος υπογραφει.
Κατα τ αλλα κλειστο 4τες στον μπαοκ ο τζαβελλας τελικα. Μαλακια μας
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γιατί? Χρειαζόμαστε τον Τζαβέλα?
Κι όπως είπε και κάποιο άλλο παιδί για τον Στοχ, δε γίνεται να πάρουμε εμείς όλους τους παίχτες που υπάρχουν.
Δυο αριστερα μπακ χρειαζομαστε, επρεπε να χε ερθει στη θεση του Χολερα, τον οποιο απ την πρωτη στιγμη επρεπε να τον στειλουν με κουριερ. Χρειαζομαστε κ καναν Ελληνα στην ομαδα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Τορες ειναι καθαρο δεξι μπακ, κατ αναγκη και στοπερ. Ασε γι αριστερα το βγαλανε οι αρδ , επειδη χρησιμοποιει και τα δυο ποδια. Νομιζω το χουν γραψει κ εδω τα παιδια αρκετες φορες.
Ε δε μπορω να βλεπω το μαναρι στ ασπρομαυρα κ εμεις να μαστε με τον χολερα και τη τρελοκοτσιδπυ, ουτε ο Θεος δε το θελει! Χαχχαχαχαχ! :p
Χαχχα! Κλασσικος αντρας, μη δειτε εναν ωραιο, καποιο κουσουρι θα του βγαλετε, αν οχι αδερφη! :p
Μεταξυ του Τζαβελα και του αγνωστου Μπονγκ,θα διαλεγα τον Μπονγκ.
Μου εδειξε ο Τζαβελας ποσο σοβαρα παιρνει το ποδοσφαιρο οταν του ειπε ο Ρανιερι οτι δεν υπολογιζεται και
σκεφτοταν να παει στο CAS για να παρει τα δεδουλευμενα και να κατσει πανω στο συμβολαιο.
Μεταξυ του Στοχ και του Βαις παλι θα επαιρνα τον Βαις. Ο Στοχ ειναι μια κλαση πανω αλλα τα μυαλα του
δεν κανουν για πρωταθλητισμο. Πολλες δηλωσεις,φανφαρες και πολυ διαφημιση "της τρελας του" σε
social media κτλ.
Μεταξυ οποιασδηποτε φετινης μεταγραφης του ΠΑΟΚ πλην του Λουκας που θα ειναι ο MVP του φετος,θα διαλεγα
οποιαδηποτε μεταγραφη του Ολυμπιακου τα τελευταια 3 χρονια.
Παιχτες οπως ο Τζιολης,ο Κατσουρανης,ο Σπυροπουλος,ο Βιτορ δεν τους φοβαται ουτε ο μεσος οπαδος της Βεροιας.
Χαλαρωστε και απολαυστε το,ο Ολυμπιακος φετος ειναι ικανος για το καλυτερο και το χειροτερο. Αποκτηθηκαν προιοντα
σκαουτινγκ,χωρις μεγαλα ονοματα και διαφημισεις. Εγω ασχολουμαι καιρο με την μπαλα και τους περισσοτερους δεν τους
ειχα ξανακουσει. Αυτο μπορει να σημαινει πολλα για την ΠΑΕ που φαινεται να αλλαζει μυαλα στον σχεδιασμο.
Ειναι ενα μεταγραφικο πειραμα που θα φανει στην πορεια της ομαδας.
dimace (02-09-13)
Kαι γω δηλώνω ευχαριστημένος από το φετινό σχεδιασμό , και την ποικιλία των μεταγραφών .
Αυτό που με προβληματίζει μόνο , είναι η σωστή διαχείρηση όλων αυτών των παικτών .
Εύχομαι και ο προπονητής να κάνει την υπέρβαση του και να δείξει εικόνα σοβαρού manager , και να μην χρειαστεί μέσα της χρονιάς να έρθει νέος και φτου από την αρχή .
Αναλυτικά οι μεταγραφές του Ολυμπιακού: Μάρκο Σκέποβιτς, Σαμπού Γιαταμπαρέ, Ντέλβιν Ντίνγκα, Γκαετάν Μπονγκ, Μιγκέλ Τόρες, Δημήτρης Κολοβός, Τζόελ Κάμπελ, Ρομπέρτο Χιμένεθ, Καρλ Μεντζανί, Χαβιέ Σαβιόλα, "Τσόρι" Ντομίνγκες, Βλάντιμιρ Βάις, Λεάντρο Σαλινό, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Τζανακάκης, Μάικλ Ολαϊτάν, Τόμας Ντε Βιντσέντι, Ανδρέας Σάμαρης
*με έντονο οι μεταγραφές από συμβόλαια, με συνολικό κόστος 10 εκ.
*οι υπόλοιποι ήταν ελεύθεροι αλλά τα συμβόλαια του Σαβιόλα, του Βάις ή και του Τσόρι μόνο φτηνα δεν είναι. (τουλάχιστον άλλα 6 εκ)
Πολύ ικανοποιητικές κινήσεις, μακάρι να βγουν και στο γήπεδο!
*Ντίνγκά, Σαβιόλα, Μπονγκ, για μένα, οι καλύτερες κινήσεις...
SOLID (02-09-13)
Bookmarks