Du3lisT (01-09-13)
Du3lisT (01-09-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
3,5 εκ. είναι πολλά λεφτά για έναν άγνωστο παίκτη. Ελπίζω να βγει λίρα εκατό και να αναπληρώσει αρκετά από τα γκολ του Τζιμπούρ.
(τα στατιστικά του είναι πάντως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, έστω αν αγωνίζεται σε ανύπαρκτο πρωτάθλημα)
Να θυμίσω εδώ ότι πήγανε προπέρυσι να πάρουν κάποιον Μρτζα που είχε φλομώσει στο γκολ τον κόσμο με την φανέλα της Βοϊβοντίνα και ο παίκτης αυτός, ποδοσφαιρικά, εξαφανίστηκε στην Ελβετία... Τα στατιστικά, δεν λένε κάτι και το ποσό, όπως και το ιστορικό μυρίζει πολύ Φέισα, σε σημείο που μας τονε δώσανε γιατί υποψιάζονται, ότι μόνο εμείς μπορούμε να τονε πουλήσουμε με ποσό της προκοπής...
Τι ειναι αυτο παλι;
Τον πηραμε;
Μιλαμε για μακραν το πιο πληρες ροστερ,τουλαχιστον στα χαρτια!
Για να δουμε...!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
consigliere (02-09-13), Du3lisT (01-09-13)
Απλα το μονο ερωτηματικο ειναι εαν το "deal" με τον Φεισα εγκυμονουσε κατι "τετοιο" συμφωνημενο
κατω απο το τραπεζι.
voskos_7 (01-09-13)
Αυτό που έγινε φέτος απαιτεί υπομονή. Ας την κάνουμε επιτέλους κάποια στιγμή. Μιλάμε για 18 μεταγραφές, δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο ξήλωμα στο ρόστερ! Πρέπει να δώσουμε χρόνο να δέσει η ομάδα...
sabar77 (01-09-13)
SOLID (01-09-13)
18 μεταγραφές.
Τσιφούτη Μαρινάκη, πούλα και φύγε!
Να του ανοιξουμε τοπικ?? Λενε οτι η παε επιβεβαιωνει τη μεταγραφη ειναι αθηνα κ υπογραφει αυριο!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
kouzoulo (01-09-13)
Ετσι κ με προλαβει αλλος θα σας γκρινιαζω ολη τη σεζον![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (01-09-13)
Faithful (01-09-13)
Στο βαζελετα λένε οτι πέρασε και τα ιατρικά και υπογράφει για 4 χρόνια.
Τσιγγουνιές ο πρόεδρος
Πρώτη φορά στα χρόνια που παρακολουθώ ποδόσφαιρο κάνουμε σωστές και μελετημένες κινήσεις, ενώ δεν άφησαν και κενά στο ρόστερ! Μπράβο στην ΠΑΕ, που έμαθε από τα λάθη των περασμένων ετών. Μακάρι να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε επίπεδο σε θέματα οργάνωσης!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks