SOLID (06-08-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
SOLID (06-08-13)
Είναι γεγονός πως η Νάπολή με τον Καβάνι κονόμησε τρελά λεφτά...
Αυτό βλέποντας τα πράγματα απ' έξω. Τι έγινε όμως πραγματικά?
(για να δούμε αν έχουμε μόνο εμείς το προνόμιο, να μας ...αγαπά ο πρόεδρός μας)
Η Νάπολή λοιπόν πήρε πριν 3 εβδομάδες 65 εκ. για τον Καβάνι. Τι έκανε ο Ντε Λαουρέντις
αυτές τις 3 βδομάδες με τα λεφτά που έβαλε στο ταμείο του?
1. Ιγκουαίν από την Ρεάλ για 37 εκ.
2. Μερτενς απο την ΠΣΒ για 13 εκ.
3. Ραουλ Αλμπιόλ από Ρεάλ 12 εκ.
Σύνολο 62 εκατομμύρια!
Βλέπετε λοιπόν πώς η αγάπη κάποιοων εξαντλείται στο να μη γίνει η ομάδα τους
ΑΕΚ της Γ Εθνικής και κάποιων άλλων στο πώς αυτή να γίνει πρωταγωνίστρια??
εχχμμμ σημερα διαβασα αρθρακι οτι ο μιτσελ με το τιμ του εχει ορο στο συμβολαιο 3 μιλιονια αποζημιωση, εαν απολυθει μεσα στο 2013. Οποτε παιδες , συνηθηστε τον!!
Αλλα τα νουμερα Δημητρη που παιζουν στους Ναπολιτανους τα τελευταια 4 χρονια.
Μην ξεχνας οτι ο Καβανι αποκτηθηκε με 18εκ απο το Παλερμο το 2010 και ο Ινλερ
με 15εκ απο την Ουντινεζε το 2011.
Γενικα ο Ντε Λαουρεντις ΧΩΝΕΙ λεφτα και δεν ειναι μακρια η μερα που θα σηκωσει το Καμπεονατο
με ομαδα καλυτερη απο την αρμαδα του Μαραντονα καποτε.
Να απαριθμήσουμε μόνο τις φετινές επιτυχίες της συγκεκριμένης στήλης;;;
γνωστον οτι το σαιτ ειναι κατινιαρικο και γραφει αερολογιες μπας και ποιασει τιποτα σωστο κατα λαθος. Αλλα και παλι, μεχρι να βγει καποιος να το διαψευσει, το μονο που μπορουμε να θεωρησουμε, ειναι οτι καποια ερυενα εχουν κανει και γραφουν το αρθρο. Δεν μπορω να ξερω ουτε αν ισχυει, ουτε αν οχι. Απλα μεταδιδω ειδηση απο αθλητικο σαιτ.
Σύμφωνα με τον ίδιο ιστοχώρο, ο Τζιμπούρ ήταν ελεύθερος.
Απλά, το γράφουν όλοι στα τσάκια τους και καλό θα είναι να κάνουμε και εμείς το ίδιο, μέχρι να σοβαρευτεί, ή να ψοφήσει.
Μεταγραφές εδώ ρε, που να μετακινήσει άνθρωπος 3 σελίδες τώρα....
Ξουτ, ξουτ, όλοι στο θρεντ του προπονητή![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μια ιστοριούλα που θα έλυνε πολλά προβλήματα:
1. Ο Τζεμπούρ στη Μάλαγγα ΤΣΑΜΠΑ!
3. Ο Ελιζέου (παικταράς παίδες) σε μας ΤΣΑΜΠΑ για αρ. μπακ. (ανταλλαγή δλδ)
4. Ο Χολέμπας στην Τουρκιά για 1 χαρτί.
...κάτι σαν όνειρο (ή ονείρωξη) ένα πράμα αλλά μην γυρίσετε ακόμα πλευρό...
voskos_7 (06-08-13)
#Τεό σε έχω ρωτήσει και πιο πίσω, αλλά έλειπες και μάλλον δεν το είδες. Σάνι και Ντούντκα (αμυντικά χαφ)
παραμένουν χωρίς ομάδα. Έχεις κάποια ενημέρωση τι γίνεται με την πάρτη τους; Και ποια είναι η γνώμη σου για τους παίκτες...
Αν θέλεις να μην ξυπνήσουμε πέφτοντας, μπορούμε να κάνουμε μία μίξη και να υποθέσουμε ότι ΑΝ περάσει ο Τζιμπούρ τα ιατρικά, που δεν είναι και Νεϋμάρ να μην προσέξουν την αναιμία, τότε θα ανταλλαχθεί με τον Ελισσέου και ένα ποσό που θα προκύψει από την παραχώρηση του Χολέμπας (όχι ολόκληρο), η οποία θα αποφέρει πάνω από 1,5 εκ. έχω την αίσθηση.
Και έτσι!
Γλυτώνουμε από τον Γερμανό που μας πέθανε περυσι, και παίρνουμε αρ. μπακ ποιότητας χωρίς
αδυναμίες στα αμυντικά του καθήκοντα και αρκετά καλό και στον επιθετικό του ρόλο.
*ο Νευμάρ έβγαλε μάτια τον ΚΟΝΚΑ. Τι αηδίες είναι αυτά για αναιμίες? Φοβούνται μη φάει
τα πρωτία από τον Μέσι? Θα τα φάει έτσι κι αλλιώς...
O Ελισέου είναι ένας Χολέμπας 2 σκαλιά πάνω. Δηλαδή αριστερό χαφ με ολίγη από άμυνα. Πάλι τρύπιοι θα είμαστε...
Μας άφησεο Τεο για λίγο και μας παρέλαβε ο Ζουπάνος... Ρε! Μυαλό πας να μας βάλεις;Είδες πουθενά να σχολιάζουμε το πόσο καλός αμυντικός δεν είναι; (Εγώ, να φανταστείς, δεν τον είχα καν για μπακ - και δεν πιστεύω ότι ισχύει και το σενάριο, ή ότι τα δύο σενάρια συσχετίζονται με κάποιον τρόπο...)
dimace (06-08-13)
voskos_7 (06-08-13)
Ο Ντουντκα πριν παει στην Οσερ θεωρουνταν κατι σε Σβαινσταιγκερ στα Πολωνικα ΜΜΕ.
Το θυμαμαι σαν τωρα οτι τον κυνηγουσανε μεγαλα Ευρωπαικα κλαμπς και αυτος ηθελε να παιξει βασικος.
Τιποτα το ιδιαιτερο πλεον,με μεγαλους τραυματισμους και καριερα σε πτωση. Δεν πιστευω οτι θα κανει την
διαφορα που χρειαζεται. Το μονο θετικο ειναι οτι καλυπτει πολλα χιλιομετρα σε καθε ματς και ειναι σχετικα
ακουραστος στο παιχνιδι του.
Ο Σανι οταν αποκτηθηκε απο την Βαλενθια θυμαμαι και παλι τους σχετικους διθυραμβους των Ισπανικων αυτη την
φορα ΜΜΕ οτι αποκτηθηκε ο νεος Εσσιεν. Η πορεια του στα γηπεδα της Γ` Ισπανιας αλλα και για λιγο στην Οσασουνα
μαρτυραει οτι και εδω δεν προκειται για ποδοσφαιριστη που μπορει να κανει πρωταθλητισμο.
Μετριες λυσεις που θα καταληξουν σε ομαδες χωρις στοχους αμφοτεροι.
Δημητρη δεν συμφωνω με κανενα απο τα 3 περιεργως.
Εαν ο Ολυμπιακος εχει συμβολαιο με τον Ραφικ πρεπει να βγαλει καποια λεφτα απο την περιπτωση του
και να τα ριξει αμεσως εκει που χρειαζεται. 20 γκολ και MVP του τελικου κυπελλου δεν αφηνεις παιχτη
τσαμπα,ουτε στην Τανζανια εαν αγωνιζεσαι.
Ο Ελισεου ειναι ενας ΚΑΚΟΣ αριστερος μπακ,ενας μετριος χαφ και ενας επισης μετριος εξτρεμ.
Παιχτης εκρηκτικος με σχετικα καλη ντριμπλα αλλα με "limited" στοιχεια στο παιχνιδι του,που τον κανουν
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ προβλεψιμο.
Οι Κουμπα και Πιζτσεκ περυσι στους "4" του CL τον εξαφανισαν μαζι με την αριστερη πλευρα της Μαλαγα
και στα δυο ματς.
Ο Χολεμπας ναι μεν να αποχωρησει αλλα εαν ειναι να ερθει ο κανενας,καλυτερα να μεινει. Και οταν λεω
ο κανενας εννοω καναν Τζαβελλα χωρις προετοιμασια 2 χρονιες με ομαδα,θυμιζω οτι ουτε περυσι ουτε φετος
εκανε προετοιμασια με τον Ρανιερι στην Μονακο, ή κανενας αλλος Ισπανος απιθανος.
Οποτε ετσι οπως τα εκανε η ΠΑΕ να ψαχνει ΚΑΙΡΙΕΣ θεσεις στο συγχρονο ποδοσφαιρο μεσα στον Αυγουστο
μαρτυραει το χασμα προγραμματισμου που μας βασανιζει τοσα χρονια.
dimace (06-08-13)
Αν δω τα περυσινά νούμερα του Γερμανού (τα φετινά από Δευτέρα, μετά την κλήρωση του ΤΛ) και τα νούμερα
του Ελισέου τα 3 τελευταία χρόνια λέω πως είναι ΤΡΕΙΣ φορές ο Χολέμπας. Αλλά μάτι ΔΕΝ τον έχω πάρει τελευταία
και δεν τον κρίνω απέναντι στη Ντόρτμουντ, όπου αμυντικα ΟΛΗ η Μάλαγα ξεφτιλήστηκε... Στο πρώτο πάντως
παιχνίδι ΔΕΝ θυμάμαι τι έκανε (όταν τα πράγματα ήταν μαζεμένα) Εμάς νομίζω πως θα μας ανεβάσει πολύ. (δεν
λέω πως είναι Εβρά ο άνθρωπος αλλά σαν όνομα τον προτιμώ από τον Τόρρες...) Πάντως είναι ένας παίκτης που
αξίζει 4, 5 εκ. (φυσικά λόγω του πρωταθλήματος που παίζει) και δεν θα είναι κακή τράμπα με τον Αλγερινό.
Αυτου του τυπου οι μεταγραφες θελουν "δυνατους" μεσαζοντες και φυσικα τυχη.
Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ο Ολυμπιακος μπορει να προσεγγισει βασικο εξτρεμ της Πριμερα
και να τον κλεισει με ανταλλαγμα τον Τζεμπουρ.Οσο κακη και να ειναι η οικονομικη κατασταση
της Μαλαγα,η μεταγραφη αυτη θα ηταν "ταβανι" και στα καλα μας χρονια.
voskos_7 (07-08-13)
Bookmarks