differance (26-07-13)
Κάποιοι του είπανε να χ€στ€ι και αυτος ξ€κωλιάστηκ€ μου φαίνεται.....Είπαμε ρε Βαγγέλη...σιγα! Να είχαμε και προπονητή καλά θα ήταν!
differance (26-07-13)
Ο Ρομπέρτο στα γραφεία! Με το Miguel Torres τι γίνεται? Ξέρουμε?
Τους πολλούς τύπους μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, δεν προλαβαίνουμε να τους χωνέψουμε. Θα τους βλέπουμε στην ενδεκάδα και θα σκουντάμε ο ένας τον άλλον να μας πει ποιός είναι ποιός.
There is a Dude in town
Ολα δείχνουν οτι θα φύγει και πολύ πράγμα, θα γίνει χοντρό ξεσκαρτάρισμα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Oι Ισπανοί λένε οτι έχει κλείσει και ότι με το που επιστρέψει η Χετάφε από την Ολλανδία που κάνει προετοιμασία θα έρθει και εκείνος Eλλάδα!
«Θέλει τον Μασάντο η ΤΣΣΚΑ»
Η Ρωσία βλέπει Μασάντο, μιας και μετά τις Ρούμπιν Καζάν, Λοκομοτίβ Μόσχας και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέρεται να έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον Πάολο Μασάντο. Μάλιστα, αυτό επιβεβαιώνεται και από επίσημα χείλη, από τον Ρασίντ Ταϊμούντ, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του μάνατζέρ του Πορτογάλου «Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά δεν υπήρξε καμία επίσημη πρόταση. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες ομάδες, όπως και πολλές πιθανότητες να συνεχίσει στον Ολυμπιακό».
gazzetta.gr
Δε γίνεται να τον πουλήσουμε και στις τρεις; Για όλους υπάρχει αρκετός Μασάδος. Να μας δώσει η καθεμιά από 3-5 μύρια και τον τεμαχίζουμε στη λαδόκολλα.
There is a Dude in town
jonk (25-07-13)
τον καμπελ δεν τον ξερω αλλα ακομα και τα σκατα του αρσεν εχουν αξια
ο μολος ειναι παλιοφουστας και περιεργος , δεν νομιζω οτι θελουμε νεο ντατολο
ο ρομπερτο ειναι παικτης των 8 μιριων αστε την μιρλα ,
ειναι σαν να μου δινει ο φιλος μου ο κριστιανος την ιρινα για ενα χρονο να την ξεπατωσω και εγω να προτιμω την σουλα την κουτση απο το βολο για να την εχω for ever , ειναι τρομακτικη η διαφορα στα μεγεθη , μιλαμε για τερματζη επιπεδου
consigliere (25-07-13), SOLID (25-07-13)
Γίνονται, λοιπόν οι πολυαναμενόμενες μεταγραφές και η ομάδα σε ένα μήνα θα είναι
ΠΟΛΥ διαφορετική από πέρυσι σε σύνθεση.
Ταλέντο υπάρχει πλέον πολύ, κάποια καλά ονόματα είναι πια παρόντα, και οι προσδοκίες,
αναμενόμενο, ΠΟΛΥ μεγαλύτερες.
Σε μια λοιπόν multi Kulti ομάδα όπως η δική μας, με μεγάλες ηλικιακές διακυμάνσεις, πολυγλωσσία,
διαφορετικές εμπειρίες κλπ, ο ρόλος του προπονητή είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σοβαρός.
Το να κάνεις ομάδα, όλους αυτούς τους νεους, ταλαντούχους, άγνωστους μεταξύ τους παίκτες,
απαιτεί ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ, ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΕ ΕΠΑΡΚΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ
ΠΛΑΝΟ και ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Τα παραπάνω, αυτόματα, παραπέμπουν τους γνώστες του ποδοσφαίρου σε κάποιους συγκεκριμένους
τύπους προπονητών, κυρίως (ιστορικά) βόρειας προέλευσης και νοοτροπίας.
Θέλω να πιστεύω πως ο Μίτσελ (σπουδαίος παίκτης στα νιάτα του) θα αρθεί των περιστάσεων και
θα κάνει αυτό το ωραίο "παιδομάζωμα" ΟΜΑΔΑ. Μπορεί το προφίλ του να ΜΗΝ ανταποκρίνεται στα
όσα ξέρουμε, αλλά είναι στο χέρι του να μας κλείσει το στόμα και η ομάδα να μετατρέψει το ταλέντο
σε peroformance στον αγωνιστικό χώρο.
Καλή τύχη.
differance (26-07-13), gre470 (26-07-13), SOLID (26-07-13), voskos_7 (26-07-13)
Η μεγαλύτερη υπηρεσία που προσέφερε αυτό το διήμερο στην ομάδα, υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνει και αυτό το οποίο έχει προγραμματιστεί, είναι ότι τράβηξε ξανά την προσοχή του κόσμου μακριά από την διοίκηση - Κατάσταση η οποία προσελκύει κακόπιστους "θεατές" στο γήπεδο, έτοιμους να ξεσπάσουν κατά δικαίων και αδίκων, με πρώτο θύμα τους παίκτες - ειδικά τους νέους - οι οποίοι θα αργούσαν πολύ να καταλάβουν τι συμβαίνει, με ορατό το ενδεχόμενο να ξενερώναν πριν της ώρας τους με την πάρτη μας. Τώρα, που, οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, ξέρουν ότι ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο για να τους δει και όχι για να ξεσπάσει, διαμορφώνονται πιό ευνοϊκές συνθήκες εργασίας για αυτούς, αυξάνοντας σημαντικά τις πιθανότητες να δούμε κάτι καλό.
Επιπλέον, αυτές τις ημέρες, δεν θα ήθελα να ήμουν ειδικά ο Σαββίδης, στον οποίο η πίεση έχει ήδη αυξηθεί, αφού εκ των προτέρων έθεσε εαυτόν σε ευθύ ανταγωνισμό με τον πρωταθλητή και αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, η χρονιά αναμένεται να είναι απρόσμενα δύσκολη για όλους εκεί.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (26-07-13), SOLID (26-07-13), somekindofgrinder (26-07-13)
O saviola αρχισε δηλωσεις του στυλ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Μολις δεις το γηπεδο της καλονης να δεις τι μεγαλος θα αισθανεσαι
Πολυ με τσαντιζουν τετοιες δηλωσεις ρε πουστη μου
jonk (27-07-13)
Bookmarks