Δεν τον είχα προσέξει αυτον, νομιζα οτι ητανε κανα σεντερμπακι που κυνηγάγαμε....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ωραιος ο Ταρλατς.![]()
ο φεμερλιγκ τι παλτουδια ηταν ο ~~~~~~~
jonk (23-07-13)
Σε 15 λεπτα ανακοινωνεται μεταγραφη που θα προκαλεσει αισθηση. Το ποσταρε πριν λιγο ο τετοιος στο αυτο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αίσθηση δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει αλλά σίγουρα θα είναι ΘΕΤΙΚΟ να αποκτηθεί ένα αμ. χαφ
Μια τέτοια μεταγραφή θα κάνει χαρούμενο τον κόσμο.
*ίσως συμπτωματικά σήμερα παίζει το όνομα του Κουστόδιο στα γαυροσάιτ, ο οποίος είναι αμ.χαφ
και μας είχε απασχολήσει επί Ζαρτνιμ. Για να δούμε.
voskos_7 (23-07-13)
Στα επόμενα 20 παγωμένα καπρίς θα ανακοινωθούν 7 μεταγραφές.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
somekindofgrinder (23-07-13), VALVERDES_7 (23-07-13), voskos_7 (23-07-13)
Έσκασε! Ο Ιγκουαΐν πήγε στη Νάπολι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (23-07-13)
Τι εγινε; Ποιον φεραμε σημερα; Κατι ακουστηκε οτι ο Μιτσελ εκοψε τρεις μεταγραφες του Ισα. Βρηκαν το εξιλαστηριο θυμα για να μην κανουν και επισημα μεταγραφες. ΟΛΕ!
jonk (23-07-13)
Μην απογοητεύεσαι: Είναι μεγάλο σόι και κυκλοφορούν κάμποσα και καλής ποιότητας... Καμία σχέση από αυτά που συμπεθερεύουν με τα δικά μας. Όρεξη να έχεις να απευθυνθείς στο σωστό μαγαζί.
Όταν γίνουν πιό συγκεκριμένοι, το συζητάμε: Αλλιώς τους κάνω από μόνος μου 5. (Έτσι, για να δείξω περισσότερο εγώ, ότι οι "καινούργιοι" δεν κάθονται σαν κάτι άλλους, λίγο παλαιότερους και έναν πιό σύγχρονο...)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Προταση 2.5εκ για Αμπντουν,1.5εκ για Τζεμπουρ και εως 4εκ για Μασαδο.
Τα μισα να ισχυουν ειναι ικανα να με "πεταξουν απο τα συννεφα".
Απιστευτα νουμερα για παιχτες που παιζουν στην Ελλαδα.
Μπραβο Βαγγελα,οι καλυτερες μεταγραφες σου μπορει να ειναι ο Ισα και ο Κριστιαν.
Ευγε,χαιρομαι σαν οπαδος που εισαι σταθερος οικονομικα και δεν κινδυνευει
η Ολυμπιακαρα μας να πεσει στην μοιρα της ΑΕΚ και του ΠΑΟ.
Eπόμενη μεταγραφική αποδέσμευση: Κώστας Μανωλάς
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
differance (23-07-13)
Και ακολουθούν Αβραάμ, Μήτρογλου και Χολέμπας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Αρκεί μια ματιά στο σημερινό πρωτοσέλιδο του Γαύρου για να καταλάβει κανείς πόσο μπουρδέλο είναι το μεταγραφικό μας "πλάνο", αν φυσικά υποθέσουμε ότι υπάρχει τέτοιο.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Έρχονται Μολό και Μαρβό, σε προχωρημένες επαφές! Χτυπάμε Αρανθούμπια κι έχουμε έτοιμο τον Ρομπέρτο!! Ανοιχτή γραμμή με Χετάφε για Αγκιλάρ, την στιγμή που κλείσαμε κόφτη, έναν εκ των Ραμπιού, Μαντούρο, Ντιαρά ή Σισοκό!!! Περιμένουμε απάντηση από Ελμάντερ, ενώ οι Πορτογάλοι λένε για Ούγκο Βιέρα!!!! Επαφή και για Μίγκελ Τόρες με κίνηση ματ για Μουκαντζό!!!!!
ΠΩΠΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!
Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον Τοτό και τ' αστέρια "καλά της π..τάνας γίνεται!!"
differance (23-07-13), dtakis80 (23-07-13), voskos_7 (23-07-13)
Bookmarks