Φρέσκα κοστίζουν περισσότερο από τις μούρες που θα πετύχουν...
Χαχαχαχαχα..Για παλια μιλας και μου τρεχουν τα σαλια?
Ε τοτε σιγουρα θα πιασουν τοπο εκει που θες να τα στειλεις...![]()
Φρέσκα κοστίζουν περισσότερο από τις μούρες που θα πετύχουν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Reds (10-04-13)
voskos_7 (10-04-13)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Θα φτασουμε σε σημειο να παρακαλαμε να παιρνουμε ΕΝΑΝ παιχτη ανα μεταγραφικη
και να ειμαστε ευχαριστημενοι παρα να ερχοναι οι καραβιες που γραφουν οι ΑΡΔ
εδω και λιγες μερες
από τον Πανιώνιο ανακοινώθηκε ακούω στο ράδιο ότι ο παίκτης Σαμαρης αποκτήθηκε από τον οσφπ
ουαου γιαννη.χτυπαμε τσ.λ. του χρονου δηλαδη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
με πολύ περισσότερα πάλι δεν θα χτυπούσαμε τον τίτλο . Ψυχραιμία και διαύγεια . Αν γίνουν σωστές κινήσεις τότε θα πάμε καλά .
ΑΣ #22
πλαισιωνει τον ΡΤ #10 και τον ΚΜ#11 και βουρ για playoffs με τον Ατρομητο του χρονου
loipon 2 kala paixtakia pou exw mpanisei, figeroa zeca,dn xerw an tous exete upopsin,8a anevasoun to 8rylo 2,2 skalia toulaiston,proedre des to 8ema se parakalw,vevaia einai ligo tsouxteroi alla o proedras 8a to valei to xeri sth tseph gia to 8rylo
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Βαγγελη μου, σου υπενθυμιζω οτι ειμαι τζαμπα
Σε περιπτωση που αυτο δεν αρκει, σου φερνω και δωρο καμια ντουζινα ισπανικα Τσοριθο
Reds (15-04-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καλα ο Σαμαρης δεν ειναι κλεισμενος απο το 2012?ο Πανιωνιος τωρα το θυμηθηκε..
χειροτρος απο το γκρεκο δεν θα'ναι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
SOLID (15-04-13)
Κατά την ταπεινή -και μετριοπαθή- μου άποψη, χρειαζόμαστε επειγόντως τουλάχιστον 15 μεταγραφές, εκ των οποίων τουλάχιστον 10 πρωτοκλασάτες, με μπάτζετ τουλάχιστον 20μύρια (που τα παντελονιάζεις από το Τσ.Λ. ..... ...). ΤΩΡΑ.
Γιατί ο Πέτρος Μίχος έχει Ισπανικό Όραμα και δεν μπορεί να το δείξει χωρίς μια ντουζίνα πρωτοκλασάτους παίχτες. Πώς να ασχοληθεί με δευτεράτζες; Πώς να κάνει προετοιμασία; Τί ομάδα να στήσει; ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ?
Μεταγραφές τώρα.
... there's no such thing as "too much"...
ουτε και θελω να σκεφτω ποσοι πρεπει να φυγουν και ποσοι πρεπει να
αποκτηθουν γιατι με πιανει καταθλιψη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Η γνώμη μου πως ελάχιστοι πρέπει να φύγουν.
Οι περισσότεροι παίχτες αξίζουν και με άλλον προπονητή μπορούν να δείξουν πολύ διαφορετικά πράγματα.
Γνώμη μου, επαναλαμβάνω.
SOLID (16-04-13)
Έτσι είναι.
Νομίζω χρειαζόμαστε έναν καλό οργανωτή, ένα εξτρέμ που να έχει το γκολ και δεξί μπακ. Τα άλλα βλέποντας.
... there's no such thing as "too much"...
Bookmarks