Σελίδα 112 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 1262728292102108109110111112113114115116122132142152162212312 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.221 έως 2.240 από 7226

Θέμα: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια χαρά είναι ο Μανωλάς. Νέος και πολύ καλός με αρκετές εμπειρίες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Δύσκολα βρίσκεις τέτοιο αμυντικό σε αυτή την ηλικία. Άλλο ένα σέντερ μπακ χρειάζεται όμως, γιατί με Παπάζογλου, Κοντρέρας δεν πάμε πουθενά. Εκτός κι αν προωθηθεί κανένας πιτσιρικάς.
    υπαρχει και ο σιοβας. για μενα κι ο λεαντρο εχει θεση στην 25αδα. δεν χωραει και αλλος στοπερ εκτος αν αποχωρησουν τουλαχιστον 2 αμυντικοι.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    υπαρχει και ο σιοβας. για μενα κι ο λεαντρο εχει θεση στην 25αδα. δεν χωραει και αλλος στοπερ εκτος αν αποχωρησουν τουλαχιστον 2 αμυντικοι.
    Ο Σιοβας δυστυχως-γιατι εχει καλα στοιχεια σωματοδομικα και τεχνικα-δεν μπορει να ανταπεξελθει σε
    διαρκεια.

Ο Λεαντρο που γραφεις νομιζω δεν εχει κοινοτικο διαβατηριο πραγμα που τον περιοριζει αφανταστα να κανει
    καριερα στον Ολυμπιακο.

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (30-06-13)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.343 φορές σε 18.978 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SOLID Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Σιοβας δυστυχως-γιατι εχει καλα στοιχεια σωματοδομικα και τεχνικα-δεν μπορει να ανταπεξελθει σε
    διαρκεια.

Ο Λεαντρο που γραφεις νομιζω δεν εχει κοινοτικο διαβατηριο πραγμα που τον περιοριζει αφανταστα να κανει
    καριερα στον Ολυμπιακο.
    Ο Λεάντρο πρέπει εφέτος να παίξει σε μία ομάδα (π.χ. Γιάννενα) με σαφή προσανατολισμό και όχι σαν την περυσινή Δόξα, για να φανεί από τι είναι φτιαγμένος. Και να έχει την ανάλογη συνέχεια: Αλλιώς, ας τον πουλήσουν από τώρα, για να είναι όλες οι πλευρές ικανοποιημένες.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Λεάντρο πρέπει εφέτος να παίξει σε μία ομάδα (π.χ. Γιάννενα) με σαφή προσανατολισμό και όχι σαν την περυσινή Δόξα, για να φανεί από τι είναι φτιαγμένος. Και να έχει την ανάλογη συνέχεια: Αλλιώς, ας τον πουλήσουν από τώρα, για να είναι όλες οι πλευρές ικανοποιημένες.
    Εαν δεν υπηρχε το project της Next Gen με παιχτες κατω των 21,θα ειχε ηδη αποχωρησει.

Μονο ο Στορκ εχει καλη αποψη για τον παιχτη,οσοι περασανε απο την ακαδημια τα περασμενα
    χρονια,δεν τον προωθησε κανεις,για αυτο και εφυγε και δανεικος για ενα φεγγαρι.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SOLID Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εαν δεν υπηρχε το project της Next Gen με παιχτες κατω των 21,θα ειχε ηδη αποχωρησει.

Μονο ο Στορκ εχει καλη αποψη για τον παιχτη,οσοι περασανε απο την ακαδημια τα περασμενα
    χρονια,δεν τον προωθησε κανεις,για αυτο και εφυγε και δανεικος για ενα φεγγαρι.
    Δεν θα συμφωνήσω, καθώς έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια άπαντες, σε βαθμό που δεν μου έγινε ποτέ καταννοητός. Πριν από δύο χρόνια, είχε κάνει το ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο και δεν χρειάστηκε βοήθεια, τα κατάφερε μία χαρά ούτε μποτιλιάρισμα στις διασταυρώσεις, ούτε δυσφορία στους οδηγούς...
    Στην Δόξα έδειξε και μία άλλη πτυχή του ταλέντου του, τον παίκτη που κάνει το απρόσμενο: Ακόμα προσπαθεί ο Καλά, τότε της ΑΕΚ, να καταλάβει την αναγκαιότητα να κάνει ο αμυνόμενος τάκλιν, την στιγμή που η μπάλα είναι διεκδικήσιμη με μόνο με το κεφάλι...

Είμαστε πλήρεις... Το avatar του χρήστη Red&White-Nick-7

Thanks
    4.150
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.331 φορές σε 2.000 μηνύματα
    Ignore User

Για τον επιθετικό της Ναντ,Fillip Djordjevic,που είναι στόχος μας και θα κινηθούμε γι' αυτόν εάν αποχωρήσει ο Djebour,έχει κανείς καμία άποψη;
    Εγώ από τα βίντεο που έχω δει (σοβαρή άποψη δηλαδή... ) αυτό που κράτησα είναι οτι είναι τελείως ψύχραιμος στα τελειώματα.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red&White-Nick-7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τον επιθετικό της Ναντ,Fillip Djordjevic,που είναι στόχος μας και θα κινηθούμε γι' αυτόν εάν αποχωρήσει ο Djebour,έχει κανείς καμία άποψη;
    Εγώ από τα βίντεο που έχω δει (σοβαρή άποψη δηλαδή... ) αυτό που κράτησα είναι οτι είναι τελείως ψύχραιμος στα τελειώματα.
    Δεν πιστεύω ότι έχει ασχοληθεί κανείς σοβαρά με την περίπτωσή του και δεν νομίζω να είναι αυτός ο αντικαταστάτης του...
    Κατά βάση, είναι κομμάτι δύσκολο να βρει ο Τζιμπούρ καλή πρόταση τόσο νωρίς και είναι ακόμα δυσκολότερο να είναι "έτοιμος" ο αντικαταστάτης του, ειδικά τότε...

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Τελικά φαίνεται πως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να δωθεί ο Τζιμπούρ και να πάμε και
    για επιθετικό...

Θυμάμαι πριν δυο, τρία χρόνια τον Τεό να προτείνει τον Ντιαμάντι. (τότε έπαιζε σε κάποια
    μικρομεσαία Αγγλική ομάδα νομίζω...) Σήμερα στον αγώνα για την τρίτη θέση του ΚΟΝΚΑ έχει
    ήδη στάξει δυο τεμάχια και γενικά η παρουσία του στην διοργάνωση ήταν πού καλή. (ρισπέκτ
    στον γκουρου!)

Τελικά ως πλάκα ξεκίνησε αλλά εξελίσσεται σοβαρά. Όπως όλα δείχνουν ο Τσόρι Ροντρίγκες θα είναι
    κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα δύο χρόνια.

Χαρές και πανηγύρια για τη μισή ΣΛ. Θα φτιαχτεί πολύς κόσμος με δανεικούς από Ολυμπιακό. Φαίνεται
    πως όσες ευκαιρίες ήταν να δωθούν δώθηκαν και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για πειράματα.

Τεράστια, απίστευτη κλάση αυτός ο Καβάνι. Εξήντα εκατομμύρια λέει... Εκατόν εξήντα! Ο άνθρωπος είναι
    επιθετικός υψηλού επιπέδου και μέσα στην περιοχή φονιάς. Αλλά και στα στημμένα δεν πάει πίσω. Με αυτόν
    η Τσέλσι πάει για μεγάλα κόλπα.

10. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

differance (30-06-13), SOLID (30-06-13)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.097
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.950 φορές σε 14.465 μηνύματα
    Ignore User

Όχι ρε μπούστη, μας τον έφαγε η Τσέλσι? Φτου!

Βαγγέλαααααααααααααα...
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Ο μάνατζέρ του φταίει Κοσμά, τον δελέασε και του πήρε τα μυαλά.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (30-06-13)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.097
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.950 φορές σε 14.465 μηνύματα
    Ignore User

Ο Ραχμάνοβιτς είναι
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

dimace (30-06-13), sadi (30-06-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Ραχμάνοβιτς είναι
    Πλάκα στην πλάκα παίδες πάρτε μάτι εδώ (τρολιές ίσως, δεν ξέρω αλλά έχει πάρει έκταση
    του μάνατζερ)

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

*αυτο για το μπάσκετ είναι μάλλον αλλά το πέταξα εδώ...

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Ignore User

Παίζει, αλλά σε λίγο θα βγάζουμε τους παίκτες λάδι: Καλός - χρυσός, αλλά έπρεπε να απαντήσει... Το ίδιο και ακόμα περισσότερα ισχύουν για τους ποδοσφαιριστές: Όταν θέλουν να φύγουν, να το συζητούνε με την διοίκηση από μόνοι τους και να μην βάζουν άλλους ανάμεσα...

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (30-06-13), dtakis80 (30-06-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red&White-Nick-7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μόνο που ξέρω είναι πως είναι ή ήταν διεθνής. Άρα τόσο άχρηστος δεν μπορεί να είναι...
    (φυσικά η Σερβία είναι ομάδα για τον μπούλο, όπου έχει θέση ακόμη και ο Φέισα)

Θα πρότεινα μετά λόγου γνώσεως τον συμπαίκτη του Αμαλφιτανό τον Πιερ Ζινιάκ. Τον έχουμε
    σε μεγάλη (στατιστική) εκτίμηση, παρόλο που δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε μηχανή γκολ.

Ο Ζόλταν Κάντερ της Ζυρίχης θα ήταν επίσης μια καλή λύση (Ρουμάνος είναι αυτός)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παίζει, αλλά σε λίγο θα βγάζουμε τους παίκτες λάδι: Καλός - χρυσός, αλλά έπρεπε να απαντήσει... Το ίδιο και ακόμα περισσότερα ισχύουν για τους ποδοσφαιριστές: Όταν θέλουν να φύγουν, να το συζητούνε με την διοίκηση από μόνοι τους και να μην βάζουν άλλους ανάμεσα...
    Κοίτα... Οι ιστοριούλες πουλάνε φύλλα και μαζεύουν κλικ και μπορεί να είναι μούφες.
    Εγώ δεν θεωρώ τίποτα άχρηστο, αφού όπως λέμε "όπου καπνός και φωτιά" Ξέρεις
    πόσες "βλακίες" (έτσι φαινόνταν στην αρχή) είδα να επανληθεύονται στην Αμερική. (ειδικά
    στο ποδόσφαιρο) Κάτι "σφαλιάρες στο τάδε κλαμπ", κάτι "καταδιώξεις με ελικόπτερα από
    το πουθενά", κάτι "φτιαξίματα σε σκληρά και μαλακά" και την άλλη μέρα νάσου η "έκπληξη"
    και τρέχα πλήρωνε 3 όταν κανονικά (αν τα είχες πάρει σοβαρά) θα την έβγαζες με 1,7.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μόνο που ξέρω είναι πως είναι ή ήταν διεθνής. Άρα τόσο άχρηστος δεν μπορεί να είναι...
    (φυσικά η Σερβία είναι ομάδα για τον μπούλο, όπου έχει θέση ακόμη και ο Φέισα)

Θα πρότεινα μετά λόγου γνώσεως τον συμπαίκτη του Αμαλφιτανό τον Πιερ Ζινιάκ. Τον έχουμε
    σε μεγάλη (στατιστική) εκτίμηση, παρόλο που δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε μηχανή γκολ.

Ο Ζόλταν Κάντερ της Ζυρίχης θα ήταν επίσης μια καλή λύση (Ρουμάνος είναι αυτός)
    Και ο Χαριστέας, διεθνής ήταν.
    Ο Ζινιάκ είναι περιπτωσάρα και μέσα και έξω από το γήπεδο, αλλά στον Ολυμπιακό δεν τον βλέπουμε ούτε στα 40 του με πρόβλημα αλκοολισμού...

Κοίτα... Οι ιστοριούλες πουλάνε φύλλα και μαζεύουν κλικ και μπορεί να είναι μούφες.
    πόσες "βλακίες" (έτσι φαινόνταν στην αρχή) είδα να επανληθεύονται στην Αμερική. (ειδικά
    στο ποδόσφαιρο) Κάτι "σφαλιάρες στο τάδε κλαμπ", κάτι "καταδιώξεις με ελικόπτερα από
    το πουθενά", κάτι "φτιαξίματα σε σκληρά και μαλακά" και την άλλη μέρα νάσου η "έκπληξη"
    και τρέχα πλήρωνε 3 όταν κανονικά (αν τα είχες πάρει σοβαρά) θα την έβγαζες με 1,7.
    Πολλά γράφονται και από το κεφάλι κάποιου, δημοσιογράφου ή εκδότη, αλλά τίποτε, μα τίποτε, δεν ξεκινάει χωρίς κάποια στοιχεία - ή κάποιες βάσιμες ενδείξεις.

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

μητσε συμφωνω σε αυτο που λες αλλα εχουμε περασει κ πολλες φορες στο αλλο ακρο το βλεπεις παντου ακομα κ εδω μεσα ...
    ενα δημοσιευμα απο οποιοδηποτε σαιτ το οποιο δεν μας αρεσει το βγαζουμε μονιμα ΑΡΔΙΕΣ ...
    δεν λεω οτι δεν υπαρχουν,ναι ...αλλα στο χωριο μ λενε καπνος χωρις φωτια δεν βγαινει ...

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (30-06-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μητσε συμφωνω σε αυτο που λες αλλα εχουμε περασει κ πολλες φορες στο αλλο ακρο το βλεπεις παντου ακομα κ εδω μεσα ...
    ενα δημοσιευμα απο οποιοδηποτε σαιτ το οποιο δεν μας αρεσει το βγαζουμε μονιμα ΑΡΔΙΕΣ ...
    δεν λεω οτι δεν υπαρχουν,ναι ...αλλα στο χωριο μ λενε καπνος χωρις φωτια δεν βγαινει ...
    Λογικό είναι... Αγαπάς την ομάδα, δεν ξέρεις και πώς γίνονται τα κόλπα, βγάζεις την είδηση μαλακία.
    Αλλά στο "τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό" και όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα.

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Ο Μοχάμεντ Σισοκό της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένας από τους μεγάλους στόχους για το δίδυμο Καρεμπέ-Ισά. ο θηριώδης αμυντικός χαφ από το Μάλι είναι στη λίστα του Ολυμπιακού και γίνονται προσπάθειες για να έρθει η μεταγραφή στα... μέτρα των ερυθρολεύκων. Αν τα καταφέρουν και σε αυτό το "μέτωπο" οι ανθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδος, θα μιλάμε πλέον για πολύ μεγάλα πράγματα την επόμενη σεζόν...

*** Κάποιοι λένε ότι το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης για τον Δημήτρη Σιόβα, μπορεί να προκαλέσει... ντόμινο. Να έρθει δηλαδή παίκτης από τη Σταντάρ στον Θρύλο στα πλαίσια των ανταλλαγμάτων των Βέλγων προς τον Ολυμπιακό για τον Έλληνα διεθνή στόπερ. Μάλιστα, στην Ισπανία υποστηρίζουν κύκλοι μάνατζερ ότι ο Μίτσελ έχει στη λίστα του επιθετικό της βελγικής ομάδας...

*** Σαβιόλα και Πέτριτς είναι δυο από τις πλέον αγαπημένες... φιγούρες στα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων την τελευταία πενταετία - εξαετία. Κάθε χρόνο... έρχονται στον Ολυμπιακό αλλά ποτέ δεν έχουν φορέσει τα ερυθρόλευκα. Κάποιοι λένε ότι ούτε φέτος θα γίνει αυτό και μάλλον δεν έχουν άδικο...

μητσο ευσταθει τπτ απο αυτα?

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Μοχάμεντ Σισοκό της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένας από τους μεγάλους στόχους για το δίδυμο Καρεμπέ-Ισά. ο θηριώδης αμυντικός χαφ από το Μάλι είναι στη λίστα του Ολυμπιακού και γίνονται προσπάθειες για να έρθει η μεταγραφή στα... μέτρα των ερυθρολεύκων. Αν τα καταφέρουν και σε αυτό το "μέτωπο" οι ανθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδος, θα μιλάμε πλέον για πολύ μεγάλα πράγματα την επόμενη σεζόν...

*** Κάποιοι λένε ότι το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης για τον Δημήτρη Σιόβα, μπορεί να προκαλέσει... ντόμινο. Να έρθει δηλαδή παίκτης από τη Σταντάρ στον Θρύλο στα πλαίσια των ανταλλαγμάτων των Βέλγων προς τον Ολυμπιακό για τον Έλληνα διεθνή στόπερ. Μάλιστα, στην Ισπανία υποστηρίζουν κύκλοι μάνατζερ ότι ο Μίτσελ έχει στη λίστα του επιθετικό της βελγικής ομάδας...

*** Σαβιόλα και Πέτριτς είναι δυο από τις πλέον αγαπημένες... φιγούρες στα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων την τελευταία πενταετία - εξαετία. Κάθε χρόνο... έρχονται στον Ολυμπιακό αλλά ποτέ δεν έχουν φορέσει τα ερυθρόλευκα. Κάποιοι λένε ότι ούτε φέτος θα γίνει αυτό και μάλλον δεν έχουν άδικο...

μητσο ευσταθει τπτ απο αυτα?
    Ρε για ποιόν με πέρασες? Για τον μάντη Κάλχα!

Γεια σου Τάκαρε Τεράστιε με τις μεταγραφές σου!

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (30-06-13)

Σελίδα 112 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 1262728292102108109110111112113114115116122132142152162212312 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές