Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (30-06-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν θα συμφωνήσω, καθώς έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια άπαντες, σε βαθμό που δεν μου έγινε ποτέ καταννοητός. Πριν από δύο χρόνια, είχε κάνει το ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο και δεν χρειάστηκε βοήθεια, τα κατάφερε μία χαρά ούτε μποτιλιάρισμα στις διασταυρώσεις, ούτε δυσφορία στους οδηγούς...
Στην Δόξα έδειξε και μία άλλη πτυχή του ταλέντου του, τον παίκτη που κάνει το απρόσμενο: Ακόμα προσπαθεί ο Καλά, τότε της ΑΕΚ, να καταλάβει την αναγκαιότητα να κάνει ο αμυνόμενος τάκλιν, την στιγμή που η μπάλα είναι διεκδικήσιμη με μόνο με το κεφάλι...
Για τον επιθετικό της Ναντ,Fillip Djordjevic,που είναι στόχος μας και θα κινηθούμε γι' αυτόν εάν αποχωρήσει ο Djebour,έχει κανείς καμία άποψη;
Εγώ από τα βίντεο που έχω δει (σοβαρή άποψη δηλαδή...![]()
) αυτό που κράτησα είναι οτι είναι τελείως ψύχραιμος στα τελειώματα.
Δεν πιστεύω ότι έχει ασχοληθεί κανείς σοβαρά με την περίπτωσή του και δεν νομίζω να είναι αυτός ο αντικαταστάτης του...
Κατά βάση, είναι κομμάτι δύσκολο να βρει ο Τζιμπούρ καλή πρόταση τόσο νωρίς και είναι ακόμα δυσκολότερο να είναι "έτοιμος" ο αντικαταστάτης του, ειδικά τότε...
Τελικά φαίνεται πως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να δωθεί ο Τζιμπούρ και να πάμε και
για επιθετικό...
Θυμάμαι πριν δυο, τρία χρόνια τον Τεό να προτείνει τον Ντιαμάντι. (τότε έπαιζε σε κάποια
μικρομεσαία Αγγλική ομάδα νομίζω...) Σήμερα στον αγώνα για την τρίτη θέση του ΚΟΝΚΑ έχει
ήδη στάξει δυο τεμάχια και γενικά η παρουσία του στην διοργάνωση ήταν πού καλή. (ρισπέκτ
στον γκουρου!)
Τελικά ως πλάκα ξεκίνησε αλλά εξελίσσεται σοβαρά. Όπως όλα δείχνουν ο Τσόρι Ροντρίγκες θα είναι
κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα δύο χρόνια.
Χαρές και πανηγύρια για τη μισή ΣΛ. Θα φτιαχτεί πολύς κόσμος με δανεικούς από Ολυμπιακό. Φαίνεται
πως όσες ευκαιρίες ήταν να δωθούν δώθηκαν και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για πειράματα.
Τεράστια, απίστευτη κλάση αυτός ο Καβάνι. Εξήντα εκατομμύρια λέει... Εκατόν εξήντα! Ο άνθρωπος είναι
επιθετικός υψηλού επιπέδου και μέσα στην περιοχή φονιάς. Αλλά και στα στημμένα δεν πάει πίσω. Με αυτόν
η Τσέλσι πάει για μεγάλα κόλπα.
differance (30-06-13), SOLID (30-06-13)
Όχι ρε μπούστη, μας τον έφαγε η Τσέλσι? Φτου!
Βαγγέλαααααααααααααα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο μάνατζέρ του φταίει Κοσμά, τον δελέασε και του πήρε τα μυαλά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
differance (30-06-13)
Ο Ραχμάνοβιτς είναι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Παίζει, αλλά σε λίγο θα βγάζουμε τους παίκτες λάδι: Καλός - χρυσός, αλλά έπρεπε να απαντήσει... Το ίδιο και ακόμα περισσότερα ισχύουν για τους ποδοσφαιριστές: Όταν θέλουν να φύγουν, να το συζητούνε με την διοίκηση από μόνοι τους και να μην βάζουν άλλους ανάμεσα...
Το μόνο που ξέρω είναι πως είναι ή ήταν διεθνής. Άρα τόσο άχρηστος δεν μπορεί να είναι...
(φυσικά η Σερβία είναι ομάδα για τον μπούλο, όπου έχει θέση ακόμη και ο Φέισα)
Θα πρότεινα μετά λόγου γνώσεως τον συμπαίκτη του Αμαλφιτανό τον Πιερ Ζινιάκ. Τον έχουμε
σε μεγάλη (στατιστική) εκτίμηση, παρόλο που δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε μηχανή γκολ.
Ο Ζόλταν Κάντερ της Ζυρίχης θα ήταν επίσης μια καλή λύση (Ρουμάνος είναι αυτός)
Κοίτα... Οι ιστοριούλες πουλάνε φύλλα και μαζεύουν κλικ και μπορεί να είναι μούφες.
Εγώ δεν θεωρώ τίποτα άχρηστο, αφού όπως λέμε "όπου καπνός και φωτιά" Ξέρεις
πόσες "βλακίες" (έτσι φαινόνταν στην αρχή) είδα να επανληθεύονται στην Αμερική. (ειδικά
στο ποδόσφαιρο) Κάτι "σφαλιάρες στο τάδε κλαμπ", κάτι "καταδιώξεις με ελικόπτερα από
το πουθενά", κάτι "φτιαξίματα σε σκληρά και μαλακά" και την άλλη μέρα νάσου η "έκπληξη"
και τρέχα πλήρωνε 3 όταν κανονικά (αν τα είχες πάρει σοβαρά) θα την έβγαζες με 1,7.
Και ο Χαριστέας, διεθνής ήταν.
Ο Ζινιάκ είναι περιπτωσάρα και μέσα και έξω από το γήπεδο, αλλά στον Ολυμπιακό δεν τον βλέπουμε ούτε στα 40 του με πρόβλημα αλκοολισμού...
Πολλά γράφονται και από το κεφάλι κάποιου, δημοσιογράφου ή εκδότη, αλλά τίποτε, μα τίποτε, δεν ξεκινάει χωρίς κάποια στοιχεία - ή κάποιες βάσιμες ενδείξεις.
μητσε συμφωνω σε αυτο που λες αλλα εχουμε περασει κ πολλες φορες στο αλλο ακρο το βλεπεις παντου ακομα κ εδω μεσα ...
ενα δημοσιευμα απο οποιοδηποτε σαιτ το οποιο δεν μας αρεσει το βγαζουμε μονιμα ΑΡΔΙΕΣ ...
δεν λεω οτι δεν υπαρχουν,ναι ...αλλα στο χωριο μ λενε καπνος χωρις φωτια δεν βγαινει ...
dimace (30-06-13)
Ο Μοχάμεντ Σισοκό της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένας από τους μεγάλους στόχους για το δίδυμο Καρεμπέ-Ισά. ο θηριώδης αμυντικός χαφ από το Μάλι είναι στη λίστα του Ολυμπιακού και γίνονται προσπάθειες για να έρθει η μεταγραφή στα... μέτρα των ερυθρολεύκων. Αν τα καταφέρουν και σε αυτό το "μέτωπο" οι ανθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδος, θα μιλάμε πλέον για πολύ μεγάλα πράγματα την επόμενη σεζόν...
*** Κάποιοι λένε ότι το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης για τον Δημήτρη Σιόβα, μπορεί να προκαλέσει... ντόμινο. Να έρθει δηλαδή παίκτης από τη Σταντάρ στον Θρύλο στα πλαίσια των ανταλλαγμάτων των Βέλγων προς τον Ολυμπιακό για τον Έλληνα διεθνή στόπερ. Μάλιστα, στην Ισπανία υποστηρίζουν κύκλοι μάνατζερ ότι ο Μίτσελ έχει στη λίστα του επιθετικό της βελγικής ομάδας...
*** Σαβιόλα και Πέτριτς είναι δυο από τις πλέον αγαπημένες... φιγούρες στα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων την τελευταία πενταετία - εξαετία. Κάθε χρόνο... έρχονται στον Ολυμπιακό αλλά ποτέ δεν έχουν φορέσει τα ερυθρόλευκα. Κάποιοι λένε ότι ούτε φέτος θα γίνει αυτό και μάλλον δεν έχουν άδικο...
μητσο ευσταθει τπτ απο αυτα?
dtakis80 (30-06-13)
Bookmarks