Μούφα γκολ από τον αμυντικό που πρόδωσε τον γίγαντα Ερνέστο.Γλίστρησε σαν την λουλού και άρπαξε το γκολάκι η υπερηχητική Βαλένθια
Τώρα μπρος για το ιστορικό διπλό στο Παρίσι και με σκορ 2-0. Αφου βγει από την ενδεκάδα αυτός ο ανεκδιήγητος αμυντικός που ούτε ξέρω ποιος είναι![]()
Ας παρει τηλέφωνο τον Μίτσελ ο μύτος να μαθει πως καθαρίζουν οι τεράστιοι προπονητές. Κάτω από τη δυσπιστία του άμπαλου κόσμου, την έλλειψη παικτών, τον αντίπαλο - φόβητρο και τσουπ! Τσίμπα 4 γκολάκια , και ο Θρύλος επιτέλους ομάδα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εν τω μεταξύ, να φανταστείς, στην διαφωνία με τον dsd στο θρεντ του Χολέμπας, θα χρησιμοποιούσα σαν παράδειγμα αρ. μπακ που δεν κοστίζει πάρα πολλά (περιέργο γιατί) τον συγκεκριμένο που έκανε το λάθος στο '89, με το αιτιολογικό ότι η Βαλένθια τον έχει για αναπληρωματικό και κάθεται και εμείς καλά - καλά, δεν έχουμε βασικό...
Άγιο είχα!![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sadi (03-03-13)
Iωσηφ που είσαι ρε?Επαιξες διπλό την Βαλένθια με την Παρί?
Ναι. Και μετά έτρεξε στον ψυχίατρο για βοήθεια.![]()
VALVERDES_7 (06-03-13)
καληνύχτα σενιόρ ... πάλι κλασικός Βαλβέρδε![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
To μπούλο ο Βαλβίδας.
το πρωτο ματς δεν το ειχα δει αλλα σημερα ηταν ανταξια των περιστασεων η βαλενθια. αποκλειστηκε απο μια ομαδα με πολλους αστερες και με ενα προπονητη που εχει τεραστια εμπειρια απο τετοιες αναμετρησεις.
για τον βαλβερδε: με τη μεχρι στιγμης παρουσια του στη βαλενθια απεδειξε οτι ηδη γνωριζαμε γι'αυτον. ειναι πολυ καλος προπονητης για βραχυπροθεσμους στοχους. σε βαθος χρονου δεν ξερω τι μπορει να πετυχει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Du3lisT (07-03-13)
Τον πούλο πούστη Σολδάδο!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
www.f1rstlap.com
τον ηπιε ο βαλβιδας.ουτε νικη δεν εκανε στο τσ.λ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
E πότε να προλάβει. Δυο παιχνίδια έπαιξε όλο και όλο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Της πλάκας, της πλάκας.Διασώθηκε από διασυρμό η ομάδα του άχρηστου
Eκτός εάν χτυπήσει το τηλέφωνο από το Καμπ Νου.Την αισιοδοξία τους για παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Βαλένθια και τη επόμενη σεζόν, εξέφραζαν την Πέμπτη ισπανικά μέσα ενημέρωσης.
Την εκτίμηση ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο τιμόνι της Βαλένθια εξέφραζαν την Πέμπτη ισπανικά μέσα ενημέρωσης.
Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος λίγο έλειψε να πετύχει την μεγάλη ανατροπή το βράδυ της Τετάρτης και να οδηγήσει τις «νυχτερίδες» σε πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν, παρουσιάζεται πιο «ενισχυμένος» από ποτέ στον πάγκο της Βαλένθια.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Marca» οι ιθύνοντες των «νυχτερίδων» εμφανίζονται σίγουροι ότι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.
Το προηγούμενο διάστημα, είχε βγει στην επιφάνεια ότι ο Βαλβέρδε είχε πολλές αμφιβολίες για το αν θα ήταν σωστή επιλογή να μείνει στην Βαλένθια, λόγω κυρίως των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν.
Τις τελευταίες ημέρες τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί προς το καλύτερο, αφού υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία στην ομάδα και οι ασφαλιστικές δυκλείδες, που θα πείσουν τον Βάσκο τεχνικό να παραμείνει στο τιμόνι της Βαλένθια και την νέα σεζόν.
χαχαχαχα, ποια ανατροπή, περιοχή δεν πάτησε η Βαλένθια
ένα σουτ έκανε και αυτό μπήκε από τύχη από εκεί που πέρασε ...
η χθεσινή Βαλένθια κατέβηκε χθες για να μην χάσει, όχι για να κερδίσει και να προκριθεί,
κλασσικός Βαλπέντε ... μέτριος όπως πάντα
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Bookmarks