Σελίδα 70 από 220 ΠρώτηΠρώτη ... 20304050606667686970717273748090100110120170 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.381 έως 1.400 από 4392

Θέμα: Τεχνική ηγεσία: Jose Miguel Gonzalez Martin del Campo (2013- )

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Τεχνική ηγεσία: Jose Miguel Gonzalez Martin del Campo (2013- )

Οδηγός παραμένει η περσινή προετοιμασία του Ζαρντίμ
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (11-07-13)

Τα κεφάλια μέσα τώρα Το avatar του χρήστη papdoux

Περιοχή
    Πειραιάς, Καμίνια
    Thanks
    1.366
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.318 φορές σε 1.444 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Τεχνική ηγεσία: Jose Miguel Gonzalez Martin del Campo (2013- )

Διαβάζω ότι γίνεται και γαμώ τις προετοιμασίες εκεί πάνω... είναι και η γκόμενα στους χυμούς που δεν τους προλαβαίνει
    Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.051
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.480 φορές σε 19.077 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οδηγός παραμένει η περσινή προετοιμασία του Ζαρντίμ
    Αυτά, διαβάζουν οι προπονητές μας και ξενερώνουν από την προετοιμασία: Αρχίσατε το ξεφωνητό από την 3η μέρα των προπονήσεων... Πώς περιμένετε να δείτε μπάλα μετά; Αχάριστοι...
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από papdoux Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαβάζω ότι γίνεται και γαμώ τις προετοιμασίες εκεί πάνω... είναι και η γκόμενα στους χυμούς που δεν τους προλαβαίνει
    Παναγία μου!
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Διαβασα τις προάλλες εδώ μέσα ένα πολύ καλό άρθρο χρήστη, για την αναγκαιότητα ή μη αμυντικού χαφ
    στην ομάδα. Θέλω να προχωρήσω λίγο παρακάτω...

Σε οποιαδήποτε διάταξη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, είτε η μεσαία γραμμή παίζει με βάθος (άρα με 6)
    είτε παράλληλα (άρα με 8, 10) δεν έχω δει προπονητή και ομάδα (κάποιου μεγέθους) να μην έχει τουλάχιστον έναν μέσο
    που να μπορεί να μαρκάρει, να κόβει, να πασσάρει αξιοπρεπώς στα 5 μέτρα και, αν τα πλεμόνια του αντέχουν,
    να δίνει βοήθεια στο μπακ, που δέχεται μεγαλύτερη πίεση στον αγώνα.

Όταν πχ, ο Μουρίνιο, πήγε στην Ρεάλ, δεν ζήτησε να του φέρουν τον Α ή τον Β επιθετικό, ούτε κάποιον
    σούπερ αμυντικό αλλά τον Κεντίρα. Η πολύ καλή εθνική Ισπανίας, έχει τα τελευταία χρόνια χτίσει την
    άμυνά της στον εξαιρετικο Πικέ. Αν δεν ήταν αυτός, με το επιθετικό πνεύμα που τους διακατέχει, αμυντικά
    θα ήταν σκορποχώρι. Και πάει λέγοντας (να μην αναφέρω την συμβολή του Μέγιστου Πίρλο στις επιτυχίες
    της Εθνικής Ιταλίας...)

Πριν λοιπόν, και σωστά βάσει των πεπραγμένων, πούμε πως ο προπονητής μας ΔΕΝ θέλει κάποιο αμ. χαφ
    ποιότητας, ας σκεφτούμε, δεν είμαστε μόνοι στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, τι κάνουν άλλες πολύ μεγαλύτερες
    ομάδες. Το οτι ο προπονητής αγνοεί κάτι ΒΑΣΙΚΟ πλέον στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ΔΕΝ σημαίνει πως έχει
    αλάθητο, πολύ περισσότερο δίκιο, ώστε η διοίκηση, βασιζόμενη στην κρίση του, να μην φροντίσει με ΙΔΙΑ
    ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ (εαν είναι αναγκαίο) να καλύψει το κενό.

Πρέπει, τέλος, να τονιστεί, πως η μεσοεπιθετική μας γραμμή πολύ απέχει (με διεθνή στάνταρ) στο να θεωρηθεί
    το φόβητρο, που θα κρατήσει πίσω τον αντίπαλο, αποτρέποντάς τον από το να πιέσει την άμυνά μας, να βρει
    κενά (πέρυσι οι επιστροφές των μεσοεπιθετικών ήταν αργές και απρογραμμάτιστες) και γενικά να μας δημιουργήσει
    τα ΜΕΓΑΛΑ προβλήματα του παρελθόντος, που πολλές φορές κατέληξαν σε παταγώδεις αποτυχίες, με πιο
    πρόσφατη το περυσινό ισπανικό χουνέρι.

6. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

nikos7 (11-07-13), voskos_7 (11-07-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.051
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαβασα τις προάλλες εδώ μέσα ένα πολύ καλό άρθρο χρήστη, για την αναγκαιότητα ή μη αμυντικού χαφ

Σε οποιαδήποτε διάταξη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, είτε η μεσαία γραμμή παίζει με βάθος (άρα με 6)
    είτε παράλληλα (άρα με 8, 10) δεν έχω δει προπονητή και ομάδα (κάποιου μεγέθους) να μην έχει τουλάχιστον έναν μέσο
    που να μπορεί να μαρκάρει, να κόβει, να πασσάρει αξιοπρεπώς στα 5 μέτρα και, αν τα πλεμόνια του αντέχουν,

Όταν πχ, ο Μουρίνιο, πήγε στην Ρεάλ, δεν ζήτησε να του φέρουν τον Α ή τον Β επιθετικό, ούτε κάποιον
    σούπερ αμυντικό αλλά τον Κεντίρα. Η πολύ καλή εθνική Ισπανίας, έχει τα τελευταία χρόνια χτίσει την
    άμυνά της στον εξαιρετικο Πικέ. Αν δεν ήταν αυτός, με το επιθετικό πνεύμα που τους διακατέχει, αμυντικά
    θα ήταν σκορποχώρι. Και πάει λέγοντας (να μην αναφέρω την συμβολή του Μέγιστου Πίρλο στις επιτυχίες
    της Εθνικής Ιταλίας...)

Πριν λοιπόν, και σωστά βάσει των πεπραγμένων, πούμε πως ο προπονητής μας ΔΕΝ θέλει κάποιο αμ. χαφ
    ποιότητας, ας σκεφτούμε, δεν είμαστε μόνοι στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, τι κάνουν άλλες πολύ μεγαλύτερες
    ομάδες. Το οτι ο προπονητής αγνοεί κάτι ΒΑΣΙΚΟ πλέον στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ΔΕΝ σημαίνει πως έχει
    αλάθητο, πολύ περισσότερο δίκιο, ώστε η διοίκηση, βασιζόμενη στην κρίση του, να μην φροντίσει με ΙΔΙΑ

Πρέπει, τέλος, να τονιστεί, πως η μεσοεπιθετική μας γραμμή πολύ απέχει (με διεθνή στάνταρ) στο να θεωρηθεί
    το φόβητρο, που θα κρατήσει πίσω τον αντίπαλο, αποτρέποντάς τον από το να πιέσει την άμυνά μας, να βρει
    κενά (πέρυσι οι επιστροφές των μεσοεπιθετικών ήταν αργές και απρογραμμάτιστες) και γενικά να μας δημιουργήσει
    τα ΜΕΓΑΛΑ προβλήματα του παρελθόντος, που πολλές φορές κατέληξαν σε παταγώδεις αποτυχίες, με πιο
    Πιστεύω αυτό που λείπει, είναι το πλάνο. Δεν έχει να κάνει τόσο με το τι μου λείπει, όσο με το τι μπορώ να κάνω με αυτούς που έχω και που μπορώ να βρω κάτι συγκεκριμένο. Και αυτό είναι γενικότερα ζήτημα νοοτροπίας στην διαχείρηση του έμψυχου δυναμικού.
    -Προσλαμβάνουμε, σαν εργοδότες κάποιον που θα κάνει την δουλειά μας φθηνότερα, με τον τρόπο που θα του δείξουμε.
    -Δεν θέλουμε οι υφιστάμενοι να παίρνουν πρωτοβουλίες, ακόμα και σε περιπτώσεις στις οποίες, κατ' ουσίαν γι αυτό πληρώνονται.
    -Όταν όλοι έχουν έναν τρόπο να λειτουργούν, ο έλληνας θα σου βρει τρόπο να σου το κάνει πατέντα, απλά για να διαφέρει από τους υπόλοιπους.
    Μπόνους τρακ:
    -Όταν κάποιος εργαζόμενος ζητάει λεφτά για μία δουλειά που κάνει και μου τα βγάζει, του κάνω τη ζωή δύσκολη για να φύγει μόνος του και να του αποδείξω, ότι το μαγαζί, τρέχει και μόνο του άμα λάχει και ανάγκη έχει μόνο το αφεντικό - ούτε καν τους πελάτες.

8. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (11-07-13), nikos7 (11-07-13)

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων

της Εθνικής Ιταλίας...)

Ρε συ......να σου πω....Μηπως εισαι λιγο αναποδος?
    Αυτο το μια χαρουλα ποστ αντι να το ποσταρεις εδω ανετοτατα πας και το γραφεις στο οφ τοπικ...Ειναι λιγο σουρεαλ η ιστορια...
    Ρε σεις θα συννενοηθουμε επιτελους?
    Το παραπανω ειναι αυτοματοποιημενο μηνυμα, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.
    *****8.23*****

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.051
    Ignore User

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε συ......να σου πω....Μηπως εισαι λιγο αναποδος?
    Αυτο το μια χαρουλα ποστ αντι να το ποσταρεις εδω ανετοτατα πας και το γραφεις στο οφ τοπικ...Ειναι λιγο σουρεαλ η ιστορια...
    Ρε σεις θα συννενοηθουμε επιτελους?
    Το παραπανω ειναι αυτοματοποιημενο μηνυμα, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.
    Δεν κάνω πλάκα, Γιάννη, αλλά πραγματικά μπερδεύομαι...
    Για αυτό χάρηκα όταν ο πρόεδρος Σάκης μας είπε πως μπορούμε να χρησιμοποιούμε το οφφ τόπικ
    για ότι γουστάρουμε εκτός πολιτικών και χεσιματικών... Γράφω αυτό που θέλω (οφφ τόπικ δεν
    μπορώ να είμαι αφού είμαι σε οφφ τόπικ) και ξέρω που θα το βρω αύριο... Όποιος δε, θέλει να
    έχουμε κουβέντα, ξέρει που είμαι και, αν έρεθει η φάση, κάνουμε και την πλάκα μας σε κόσμια,
    όπως πάντα επίπεδα...

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (11-07-13)

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Υποφερει στις προετοιμασιες και δεν του αρεσουν λεει ο Μιτσελ.
    Ελα ρε μεγαλε,δεν καθοσουν σχολιαστης τι το θελες και ειπες να γινεις προπονητης να σε τρωνε τα βουνα και τα λαγκαδια...
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (12-07-13)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Βρε τον έρμο τί τραβά... σε καταλαβαίνω τύπε, κι εγώ υποφέρω όταν τρέχουν οι άλλοι, μου έρχεται η όρεξη για σουβλάκια.
    There is a Dude in town

17. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

Cobain_7 (12-07-13), sadi (11-07-13), voskos_7 (11-07-13)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.380
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.638 φορές σε 20.854 μηνύματα
    Ignore User

Πώς κυλούν οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας; Βλέπουμε ότι δίνετε έμφαση στη φυσική κατάσταση.

«Δεν μ' αρέσουν πολύ οι προετοιμασίες. Υποφέρω λίγο στις προετοιμασίες. Οταν ήμουν παίκτης αλλά και τώρα που είμαι προπονητής. Είναι μία περίοδος για να προετοιμαστούμε καλύτερα και να ετοιμάσουμε πράγματα ενόψει της νέας σεζόν. Καταλαβαίνω ότι είναι μία μεγάλη ομάδα και οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να σταματήσουν. Τους ζητάμε μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε να τους έχουμε έτοιμους όσο το δυνατόν γρηγορότερα».
    Είναι σοβαρή απάντηση προπονητή, αυτή τώρα; Ας τους γυρίσει πίσω ο Βαγγέλας τότε να πάνε για κανένα μπάνιο τα παιδιά και να παίξουν κατευθείαν στις 17 Αυγούστου...

19. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

Cobain_7 (12-07-13), kouzoulo (11-07-13), lefaman72 (11-07-13), Rena (11-07-13), sabar77 (11-07-13), The Dude (11-07-13)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Θα τους παει Ντισνειλαντ να μην υποφέρουν
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (11-07-13)

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Νομιζω πως θα ζησουμε μεγαλες στιγμες τον χειμωνα.
    *****8.23*****

23. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον DaRkSaGa79 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (12-07-13), consigliere (11-07-13), sadi (11-07-13)

Είμαστε πλήρεις... Το avatar του χρήστη Red&White-Nick-7

Thanks
    4.150
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.331 φορές σε 2.000 μηνύματα
    Ignore User

Δεν προλαβαίνει να πάρει το κατάλληλο χρωματάκι γι' αυτό και του είναι δύσκολες οι προετοιμασίες.
    Είτε "αρπάζει",καλή ώρα,είτε βγαίνει χλωμός στο γυαλί όταν ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι σοβαρή απάντηση προπονητή, αυτή τώρα; Ας τους γυρίσει πίσω ο Βαγγέλας τότε να πάνε για κανένα μπάνιο τα παιδιά και να παίξουν κατευθείαν στις 17 Αυγούστου...
    Θέλει μετάφραση ο αψεγάδιαστος: Υποφέρω στις προετοιμασίες γιατί ως παίκτης ψωλοβροντούσα και τώρα ως προπονητής πρέπει να προετοιμάσω μια ομάδα και δεν ξέρω πώς. Ευτυχώς τα θυμούνται από πέρσι και τα κάνουν μόνοι τους. Καλύτερα να πηγαίναμε κατευθείαν σε παιχνίδια, να πάω και σε κανα μπουθ να λέω παπάτζες στο λουκάνικο με την καπότα και να περνάω ζάχαρη...
    There is a Dude in town

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sabar77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υποφερει στις προετοιμασιες και δεν του αρεσουν λεει ο Μιτσελ.
    .
    Νομιζα οτι κανατε πλακα!!Φανταζομαι τι θα γινει οταν αρχισουν οι αγωνες.Αγωνας και 4 μερες ρεπο για να γιατρευτουν οι συναισθηματικες πληγες.

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sabar77 (11-07-13)

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομιζα οτι κανατε πλακα!!Φανταζομαι τι θα γινει οταν αρχισουν οι αγωνες.Αγωνας και 4 μερες ρεπο για να γιατρευτουν οι συναισθηματικες πληγες.
    Ειναι ευαισθητη ψυχη το παλικαρι μας το ηλιοκαμμενο,θελει στοργη και προδερμ.
    Τοσο αγωνα εκανε να μαυρογκαγκανιασει και τον στειλαμε στις Αυστριες που βρεχει συνεχεια,θα του φυγει η γανα μεχρι να γυρισουν απ εξω και θα ξανατρεχει στα σολαριουμ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (11-07-13)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Εδώ οι τύποι είχαν 50κάτι μέρες οφ... ούτε καθηγητές το καλοκαίρι δεν εχουν τόσες. Θα γύρισαν όλοι με τα τριγλυκερίδια να χτυπάν κόκκινο...
    There is a Dude in town

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Ατιμη κενωνια.Αυτο δεν το ειχα σκεφτει.Καλοκαιριατικα στην Αυστρια.Παει το εξωτικο μαυρισμα πανε ολα.

Σελίδα 70 από 220 ΠρώτηΠρώτη ... 20304050606667686970717273748090100110120170 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές