Καινούργιο σάιτ που ξεκίνησε τη λειτουργία του από σήμερα κι ασχολείται με τα αθλητικά δρώμενα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος. Στόχος να καλυφτούν και οι 5 νομοί της Περιφέρειας από Α' Εθνική ως τα τοπικά πρωταθλήματα. Κάπου εκεί είναι κι η αφεντιά μου με μια στοιχηματική στήλη, αλλά βασικά το σάιτ έχει ενημερωτικό κι όχι στοιχηματικό χαρακτήρα.
ωραίος ο παίκτης, καλοτάξιδο εύχομαι!
sirkostas (01-12-12)
Το σκούτερ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σκάουτερ τον Νινιάδη έχετε Κώστα; Πολλα χιτς και μακροημέρευση ευχομαι, εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι ασχολείται με τη "βάση" , τις μικρές ομαδες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sirkostas (01-12-12)
sadi (01-12-12)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
sirkostas (02-12-12)
Κώστα αν δεν μας πας ταμείο συνέχεια θα στο σαμποτάρω κανόνισε!
sirkostas (02-12-12)
Καλοριζικο να ειναι και καλη αρχη Κωστα ειδικα τα στοιχηματικα ειναι τρομερα δυσκολη ενοτητα.
sirkostas (02-12-12)
Μπράβο Κώστα μόνο 3 έφαγε η Τσέλσι!Γουέστ Χαμ-Τσέλσι. 2. Όλος ο κόσμος έχει πέσει πάνω στους γηπεδούχους, εμείς θα πάμε κόντρα στο ρεύμα και θα ψηφίσουμε τους μπλε του Αμπράμοβιτς που με τον Μπενίτεθ απέκτησαν αμυντική αξιοπιστία και στα δυο ματς μ” αυτόν στον πάγκο δεν έχουν δεχτεί γκολ, ενώ πριν ήταν η χαρά των αντίπαλων επιθετικών.
Σε πειράζω έτσι; Ξέρω ότι είσαι γατόνι στα προγνωστικά...
sirkostas (02-12-12)
sirkostas (02-12-12)
Στο Καναδά δε ζεις? Οποτε θα θες να βγάλεις τα εισητήρια και τα έξοδα διακοπών στη μάνα πατρίδα, τότε θα μπαίνεις και θα με διαβάζεις!
Εσύ είσαι ο ΒΕΤατζής, φαντάζομαι. Τα άλλα ονόματα δεν ταιριάζουν.
Ωραίο, γρήγορο το σαιτ. Σιχαίνομαι τα αργοκινητα ...καράβια! Μπράβο!
*πρόσεξε στα προγνωστικά σου τις ¶ουκσμπουργκ και Κρόιτερ Φιρθ... Μπορεί να είναι
αδύνατες ομάδες αλλά ειναι και ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΕΣ φέτος. Για μένα, στις έδρες τους,
μπορούν να κάνουν ζημιά σε δυνατές ομάδες και ΔΕΝ θα το θεωρήσω έκπληξη.
sirkostas (03-12-12)
sirkostas (03-12-12)
καλη αρχη κωστα,ειμαι σιγουρος οτι θα στειλεις πολλα ατομα στο ταμειο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (03-12-12)
dimace (22-12-12)
sirkostas (22-12-12)
Bookmarks