Το θεμα ειναι οτι προτιμω να παρω καναν Φαλκαο αυτην την στιγμη που ειναι και σιγουρη λυση απο το να περιμενω ποτε θα γινουν παιχτες οι Φουντας Πετροπουλος. Και η αληθεια ειναι οτι το καλο το πληρωνεις και εγω δεν τα παω καλα με τα ταλεντα διοτι ειμαι της σχολης Βαλβερδε και προτιμω τις σιγουρες λυσεις ,διοτι ξερω πως θα εχω αποτελεσματα στην χειροτερη και ας μην εχω ποιοτητα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Τώρα που έγιναν πάλι της μόδας οι δράκοι και οι ανωμαλιάρηδες ... έτυχε και είδα την αρραβωνιάρα του σε ένα δελτίο ειδήσεων ... αν και έφαγα τόσα χρόνια να σπουδάζω ανθρωπιστικές επιστήμες ... δεν έχω απάντηση στο ερώτημα: "πόσο κάλλο μπορεί να έχει μια γυναίκα για να αποφασίσει να ενώσει τη ζωή της με τον Παπαχρόνη;".![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
chainsaw (31-12-12), differance (31-12-12), Eleni7 (01-01-13)
Ε μέχρι να την "περιποιηθεί" και αυτήν.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χιλιάδες βιαστές στις φυλακές όλου του κόσμου δέχονται αμέτρητα γράμματα αγάπης από γυναίκες.
chainsaw (31-12-12)
Εδώ έχουν φτιάξει group στα fb, twitter κλπ ότι είναι χαριτωμένος ο τύπος που πυροβόλησε και σκότωσε τα άτομα που έβλεπαν την πρεμιέρα του Dark Knight στο σινεμά, στην Aurora. Χαριτωμένος... αυτός...
![]()
Bookmarks