nikoskarki (08-12-12)
Μια χαρά θέμα είναι, γιατί να σβηστεί?
Αλλος θα γράφει για τη καψούρα του, άλλος για τον Τατσόπουλο, εγώ για τον κολασμένο έρωτα ανάμεσα στο άβατάρ μου και στον μελαψό Θεό της Παιανίας με το ράστα μαλλί και τη φανέλλα με το νο3 στη πλάτη, μπορεί να μπει κι ο Βατίδης να μας πει την εμπειρία του για τότε που ο Μελισσανίδης του πήδηξε τη γυναίκα και του έριξε και ένα σοπάκι...θα δεις που θα γίνει μπεστ σέλλερ το θρεντ!
nikoskarki (08-12-12)
Η νεκρόφιλη? Μπα, πιο πιθανό να μπει στο aek.com![]()
differance (28-11-12), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (01-12-12), nikoskarki (08-12-12)
Μουαχαχαχαχα!!![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
και που λέτε είχαμε εξελίξεις με το θέμα. έκατσε και της έγραψε ένα κατεβατό εξηγώντας της ότι δε μπορεί χωρίς αυτή μπλα μπλα μπλα και της το έστειλε με μαιλ. του απάντησε λοιπόν ότι "είναι πολύ γλυκό αυτό αλλά μπλα μπλα μπλα" ενώ στην κολλητή της είπε "ΕΛΕΟΣ". δυστυχώς ο φίλος μου είναι εκούσιο θύμα και το ξέρει.
πιστεύω πάντως πως ο χρόνος θα του κάνει καλό τελικά
sirkostas (29-11-12)
τι κολλημα ειναι αυτο που εχει φαει ρε συ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εδώ που τα λέμε καλά είπε η γκόμενα "έλεος", καταλαβαίνω το φίλο σου και έχω βρεθεί σε παρόμοιες φάσεις αλλά αν δεις ότι σε κλάνει η γκόμενα και τις στέλνεις κατεβατά "δε μπορώ χωρίς εσένα" χάνεις το παιχνίδι, χάνεις και τη μπάλα. Αυτές οι κινήσεις εκτός αν η άλλη είναι η γυναίκα της ζωής σου κι έχετε περάσει πάρα πολλά μαζί είναι λίγο "με ταμπέλα λούζερ' που λέει κι ο Ασλαμάς στη Μαρμίτα.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ακριβώς όπως τα λες είναι. σιγά μην είναι η γυναίκα της ζωής του 21 χρονών μαλάκας άσχετα αν αυτό πιστεύει ο ίδιος. πέρυσι ήταν φαντάρος, είχαν μια σχέση αλλά αυτή σίγουρα του τα φόραγε ή στην καλύτερη ψαχνόταν. μετά έγινε ότι έγινε και αποτελειώθηκε αυτός.
στο κάτω κάτω δε βρήκα ποτέ νόημα να παλεύεις για μια σχέση που δεν είναι εκ των προτέρων αμφίδρομη. πρέπει να βρίσκεσαι με κάποιον/α που νοιώθει το ίδιο.
έτσι α-κ-ρ-ι-β-ώ-ς είναι.
αν και πιστεύω ότι πολλές (για να μην πω πάρα πολλές) θέλουν τον άντρα "πούστη" πλέον, "μετροσέξουαλ" μη χέσω![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
celticfrost (30-11-12)
sadi (30-11-12)
chainsaw (30-11-12)
Bookmarks