Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Like ρε.
Κοιτα ενημερωτικό ΔΕΝ ειναι εδώ που τα λέμε, τρολλάρισμα του κερατα ειναι. Προσπαθεί να "παρει κοσμο" απο το φμπουκ αλλά είναι ακόμα αρκετά πίσω, μόνο για να "ακολουθείς" διασημους ειναι. Και αυτο γενικά δεν το κάνω, ο μόνος διάσημος που ακολουθώ είναι ο Πρεζάκιας, γιατί είναι κουλ, άντρακλας και ξέρει τα πάντα. Φαντάζομαι πολύ σύντομα θα facebookοποιηθεί και αυτό.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Όχι Σάκη δεν προσπαθεί να πάρει κόσμο απ' το fb και δεν το χρειάζεται γιατί είναι διαφορετικό. Εδώ συνεργάζονται και επίσημα πλέον αν δεις. Ο ανταγωνιστής του fb πήγε να γίνει το Google+ αλλά έχει πιάσει πάτο μέχρι τώρα. Το twitter νομίζω ότι σχεδιάστηκε κυρίως για κινητά. Επειδή δεν σε ενημερώνει στη σελίδα αν κάποιος σου γράψει κάτι, αλλά στο email, το κάνει πολύ χρήσιμο για τα smartphones που παίρνεις αμέσως ειδοποίηση και αναλόγως ενημερώνεις. Κάτι το οποίο ενσωμάτωσε σε παραλλαγή τώρα τελευταία και το fb, που μπορείς να βάλεις αστέρι σε κάποιον φίλο σου και ότι κάνει να σε ενημερώνει και σένα σαν να τα έκανε στο δικό σου account. Μια χαρά απλό και λιτό είναι το twitter, άψογο για την δουλειά για την οποία σχεδιάστηκε...
Ilyas Sovas
@Ilyasovas
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ότι θα ρωτούσα ποιος είναι αυτός.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
σας δινουμε τις απαντησεις πριν κανετε τις ερωτησεις...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ιλιασοβα? Ο Τουρκος παιχταρας?
*****8.23*****
BrazHlias (03-11-12)
Παιδιά Καλησπέρα.
Ψάχνω ένα πρόγραμμα για το Facebook ώστε να βάλω την σελίδα μου στο Facebook να ανεβάζει αυτόματα τα νέα άρθρα που γράφονται στο Site.Για να μην χρειάζεται να μπαίνω συνέχεια και να τα ποστάρω ένα ένα... κάποια πρόταση?
Free εννοείται
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
OK. Mπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
δεν ειναι δικος μου λογαριασμος παντως...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 22-09-24 στις 19:17
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks