Καλά έκανε και πήγε. Δεν υπάρχουν τα λεφτά που θα πάρει...είναι αδιανόητο το ποσό.
Πλέον όμως, παύει να μπαίνει στη συζήτηση για GOAT.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
flessanto (06-01-23)
Με την τύχη που έχει ο Ρονάλντο, ο Μέσσι στα 37 θα πάει εκεί και θα πάρει 600...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (06-01-23)
Νομίζω είναι άσχετο. Και ο Πελέ έπαιξε χρόνια στην Αμερική. Και ο μαραντονα σταμάτησε να παίζει επειδή πιάστηκε με ναρκωτικά. Έτσι κι αλλιώς, για εμένα δεν μπήκε ποτέ στη συζήτηση για goat ούτε ο Μέσι ούτε ο ροναλντο και σας έχω πει γιατί.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλα χρόνια εκείνα παιδιά. Πώς θα έπαιζε ο Πελέ στην Ευρώπη τότε;
Ο Κριστιάνο είχε προτάσεις από πολύ ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και από Πρέμιερ λιγκ, αλλά προτίμησε τα λεφτά.
Ο Μέσι πήγε στην Παρί, αλλά σήκωσε το Μουντιάλ.
Τεράστιος παίκτης ο Κριστιάνο, μέχρι να υπογράψει στην Αλ Νασρ, για μένα ήταν στους δύο κορυφαίους. Τώρα δεν είναι καν στην πεντάδα. Τεράστια απογοήτευση, να υπογραφει σε τέτοιο πρωτάθλημα, ενας ποδοσφαιριστής που έχει δουλέψει τόσο πολύ στην καριέρα του.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Δεν παίζει να κυνηγήσει αλλά ρεκόρ οπότε πήγε για το οικονομικό ρεκόρ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (08-01-23)
Λάθος θρεντ
Τυπικά, σε κανέναν λατινοαμερικάνο δεν επέτρεπαν να φύγει, αλλά κάποιος τρόπος θα βρισκόταν: Όπως και να έχει όταν έχει πάρει τρία, μάλλον θα έπρεπε να λέμε για τους τότε σημαντικούς Ευρωπαίους ότι δεν είχαν παίξει στην Βραζιλία... Μην αναφέρουμε καν ότι η πρώτη εθνική ομάδα που έπαιξε κάποιο στοιχειώδες ομαδικό ποδόσφαιρο σε δι-ηπειρωτική διοργάνωση ήταν η Ουρουγουάη και όχι η Γαλλία, ή η Γιουγκοσλαβία, για παράδειγμα. Επομένως, μάλλον η αγωνιστική ψαλίδα των πρωταθλημάτων στις δύο ηπείρους, δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο αργότερα...
Η Uefa ανακοίνωσε ότι το Super Cup στις 16 Αυγούστου μεταφέρεται από το Καζάν στο Τηγάν.(αχα καλό ε)
![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-01-23)
Και μας λενε οι αρδ οτι αυτο δεν εχει καμια σχεση με την επιστολη που εστειλε χτες ο Μαρινακης στην επο και κανενα αιτημα δεν εσταλη στην ουεφα.Τους πιστευω,ρε.
flessanto (25-01-23)
Ο τελικός του Super Cup στο Καραϊσκάκης: Τα μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου επιστρέφουν στον Πειραιά μετά από 52 χρόνια
https://www.sport24.gr/football/otan-i-tselsi-sikose-eyropaiko-me-ti-real-sto-karaiskaki.9916612.html
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
flessanto (25-01-23)
Οι κακόμοιροι έβαλαν καημό να πάρουν Ευρωπαϊκό τελικό στο σπίτι του αφέντη τους... Και αυτό ήταν το αποτέλεσμα... με αυτούς έχουμε να κάνουμε.
Αιτημα πραγματι δεν εγινε. Αναθεση εγινε. Για τον τελικο του Κονφερενς του 2024 που λογικα θα το παρει η οπαπαρινα, εχει κανει αιτημα η Επο για λογαριασμο της Κουλας κι εχει κατατεθει φακελος.
Με τα προβλήματα που βρίσκουν σε κάθε αγωνιστική, θα κάνουν κανένα δυάρι χρόνια τουλάχιστον...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks