Σελίδα 59 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 91929394955565758596061626369798999109 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.161 έως 1.180 από 2921

Θέμα: Ποδοσφαιρικός Πλανήτης

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.063
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.281 φορές σε 20.595 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Ποδοσφαιρικός Πλανήτης

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Paneas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τις ομάδες τύπου Παρί και Σίτυ τις ψιλοσιχαίνομαι.
    Και ευτυχώς αποδεικνύεται στην πράξη ότι τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία. Στην Ευρώπη τρώνε την μία τσαπού πίσω απ' την άλλη, ενώ και τα πρωταθλήματα τα έχασαν πέρσι. Στην Αγγλία μάλιστα τους το πήρε η Λέστερ και τους έκανε μαλάκες όλους. Μέσα σ' αυτές εγώ βάζω και την Τσέλσι, με τα λεφτά του Αμπράμοβιτς έχτισε ότι έχτισε, απλά πέρασαν χρόνια, καθιερώθηκε και ξεχάστηκε στη συνείδηση του κόσμου.

Εγώ ήμουν οπαδός των μπλε προ Ρώσου και μετά τους σιχάθηκα κι ας πήραν πρωτάθλημα που ήθελα να δω απ' τις προηγούμενες ομάδες και έγινα Τότεναμ. Ελπίζω τώρα που έχει ανέβει κι αυτή πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και το γυροφέρνει, να μην καταλήξει στην ίδια τακτική για να τα πάρει.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από flessanto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά δεν τον πιστεύω σαν παίκτη. Και δεν νομίζω ότι τους χαλάει να φύγει με τόσα μύρια. Ειδικά αφού θέλει να φύγει είναι λάθος να προσπαθείς να τον κρατήσεις. Πάντως εμένα όλα αυτά με μανατζερικα κόλπα μου μοιάζουν. Άποψη μου είναι ότι προσπαθούν να ανεβάσουν το όνομα του στην συνείδηση του κοσμου με την όλη συζήτηση. Προσωπικά βέβαια μου είναι αδιάφορο το που θα καταλήξει αφού τον θεωρώ πολύ κατώτερο από πόλους παίκτες
    Δεν είναι τι πιστεύουμε εσύ κι εγώ, αλλά τι φαίνεται να ισχύει. Κατηγορία Κριστιάνο/Μέσι δεν υπάρχει άλλος να έρχεται προς το παρόν, μόνο ο Νέιμαρ. Και σαν παίκτη δεν τον λες και μέτριο, κάθε χρόνο ανεβαίνει και κάνει πολλά περισσότερα πλέον, έξω απ' τη σκιά του Μέσι και γενικά φαίνεται να τον υπολογίζουν πολύ περισσότερο. Στο τουρνουά της Αμερικής τώρα κάνει όργια, πριν λίγες μέρες πέρασε την μισή Γιούβε και σκόραρε. Κι όχι οποιαδήποτε άμυνα, της Γιούβε.

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Paneas (31-07-17)

Thanks
    20.063
    Ignore User

Επίσης, μιας και λέμε για Μπάρτσα, επειδή έχω δει σχεδόν όλο το τουρνουά, έχει επιστρέψει για τα καλά πλέον και παίζει εξωπραγματικό ποδόσφαιρο. Βλέπω τον Βαλβέρδε να γίνεται Θεός στην Βαρκελώνη.

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

giovanni#10 (31-07-17)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

ειναι νωρις για συμπερασματα. Παντως νομιζω πως αν δεν μπορει να κρατησει τελικα τον νεϊμαρ καλυτερα θα ηταν να τα εβρισκε με την παρι και να επαιρνε τον βερατι συν χρηματα για να δωσει τον βραζιλιανο και να επαιρνε και τον κουτινιο που λενε πως ειναι κλεισμενος.

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.557
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.402 φορές σε 4.483 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Και ευτυχώς αποδεικνύεται στην πράξη ότι τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία. Στην Ευρώπη τρώνε την μία τσαπού πίσω απ' την άλλη, ενώ και τα πρωταθλήματα τα έχασαν πέρσι. Στην Αγγλία μάλιστα τους το πήρε η Λέστερ και τους έκανε μαλάκες όλους. Μέσα σ' αυτές εγώ βάζω και την Τσέλσι, με τα λεφτά του Αμπράμοβιτς έχτισε ότι έχτισε, απλά πέρασαν χρόνια, καθιερώθηκε και ξεχάστηκε στη συνείδηση του κόσμου.

Εγώ ήμουν οπαδός των μπλε προ Ρώσου και μετά τους σιχάθηκα κι ας πήραν πρωτάθλημα που ήθελα να δω απ' τις προηγούμενες ομάδες και έγινα Τότεναμ. Ελπίζω τώρα που έχει ανέβει κι αυτή πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και το γυροφέρνει, να μην καταλήξει στην ίδια τακτική για να τα πάρει.

Νομίζω και η Μονακό κάπως έτσι πάει να γίνει; Δεν βλέπω γαλλικό πρωτάθλημα..

Thanks
    20.063
    Ignore User

Τραβέρσο: "Η UEFA θα ερευνήσει την υπόθεση του Νεϊμάρ"

Ο επικεφαλής του τμήματος του οικονομικού fair-play της UEFA, Αντρέα Τραβέρσο, επιβεβαίωσε τις έρευνες για την υπόθεση της μεταγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί ΣΖ, αλλά δεν επιβεβαίωσε την καταγγελία της Μπαρτσελόνα.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Paneas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω και η Μονακό κάπως έτσι πάει να γίνει; Δεν βλέπω γαλλικό πρωτάθλημα..
    αν θυμαμαι καλα, την μονακο την πηραν πριν καμια πενταετια κατι αραβες και αρχισαν να χωνουν τρελα λεφτα. Ειχε ομως μια ιδιαιτεροτητα η περιπτωση της, καθως στο πριγκιπατο υπηρχε πολυ χαμηλη φορολογηση. Ετσι δημιουργηθηκε αθεμητος ανταγωνισμος και οι υπολοιπες ομαδες τους γαλλικου πρωταθληματος διαμαρτυρηθηκαν, με αποτελεσμα να βρεθει μια φορμουλα ωστε να πληρωνουν υψηλο φορο και στην μονακο.

Ενω λοιπον ειχαν ξεκινησει να τα σαρωσουν ολα (ειχαν παρει με πολλα λεφτα τον φαλκαο, νομιζω και αλλους παιχτες) ξαφνικα μετα απο αυτη την εξελιξη εκαναν λιγο πισω. Πουλησαν τον χαμες, εδωσαν δανεικο τον φαλκαο, πηραν προπονητη τον ζαρντιμ που δεν ειναι και το "ονομα" κ.α.. Οχι πως τωρα αγοραζουν απο τις εκπτωσεις, αλλα δεν κανουν τις τρελες της παρι και της σιτυ.

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (31-07-17), Paneas (31-07-17)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Ενας Ρώσος την εχει
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (31-07-17)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.048 φορές σε 7.603 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν θυμαμαι καλα, την μονακο την πηραν πριν καμια πενταετια κατι αραβες και αρχισαν να χωνουν τρελα λεφτα.
    O Τσάκας βρίσκεται πίσω από το φαντ με τους Άραβες.

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (01-08-17)

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.747
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.669 φορές σε 7.165 μηνύματα
    Ignore User

Αν ολοκληρωθει η αγορα του Νειμαρ θα μιλαμε για τερασιο σκανδαλο. Δεν εχει τοση σημασια αν ειναι νομιμη ενεργεια, οσο το οτι υπολειπεται ηθικης. Πλεον και με τη βουλα, κουμαντο κανουν αποκλειστικα τα χρηματα και καμια ομαδα δεν μπορει να εξασφαλισει τους παικτες-σημαιες της.
    Μακαρι να οριζοταν κατι σαν salary cap και στο ποδοσφαιρο. Νομιζω θα ηταν εφικτο σε ευρωπαικο επιπεδο.

Υ.Γ Θα πει κανεις βεβαια, ειναι ηθικο να μην αποφασιζουν οι ιδιοι οι παικτες για το αγωνιστικο μελλον τους και να επικρατει ενα συστημα σκλαβιας; Και αυτο ισχυει, σιγουρα.

Thanks
    20.063
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από chainsaw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ολοκληρωθει η αγορα του Νειμαρ θα μιλαμε για τερασιο σκανδαλο. Δεν εχει τοση σημασια αν ειναι νομιμη ενεργεια, οσο το οτι υπολειπεται ηθικης. Πλεον και με τη βουλα, κουμαντο κανουν αποκλειστικα τα χρηματα και καμια ομαδα δεν μπορει να εξασφαλισει τους παικτες-σημαιες της.
    Μακαρι να οριζοταν κατι σαν salary cap και στο ποδοσφαιρο. Νομιζω θα ηταν εφικτο σε ευρωπαικο επιπεδο.

Υ.Γ Θα πει κανεις βεβαια, ειναι ηθικο να μην αποφασιζουν οι ιδιοι οι παικτες για το αγωνιστικο μελλον τους και να επικρατει ενα συστημα σκλαβιας; Και αυτο ισχυει, σιγουρα.
    Τα χρήματα πάντα έκαναν κουμάντο. Αυτός είναι ο βασικός λόγος άλλωστε που έφτιαξε το FFP η UEFA, άλλο αν λέει ότι νοιάζεται πρωτίστως για την οικονομική ευημερία των συλλόγων. Για ομάδες σαν εμάς πάντως είναι υπέρ, οι λεφτάδες αντιμετωπίζουν δυσκολίες, που θα αυξάνονται με τα χρόνια. Μακάρι να βρουν τρόπο να το σταματήσουν, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να βρεθούν παραθυράκια γιατί θα χαθεί η μπάλα.

Επίσης για ποιο σύστημα σκλαβιάς των παικτών μιλάμε; Όταν υπογράφουν με τρελά ποσά για Χ χρόνια είναι καλά; Ας μην υπογράψει για τόσα αν θέλει να κρατά πόρτες ανοιχτές. Τώρα ο Νέιμαρ πάει να κλείσει 5ετές με ετήσιες απολαβές 30εκ(!) + 100εκ μπόνους υπογραφής!! Στα 3 χρόνια αν βρεθεί κάποιος άλλος να του δώσει 60εκ/χρόνο, θα λέει ότι είναι σκλάβος; Βέβαια θα αρχίσουμε να βλέπουμε και απίστευτες ρήτρες πλέον, που θα φτάνουν μισό και ένα δις(!), αλλά και πάλι ο παίκτης συνυπογράφει για να μπει, οπότε ας "πρόσεχε".

16. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (31-07-17), flessanto (01-08-17), The Dude (31-07-17)

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.164
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.112 φορές σε 2.588 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ θα το ξαναπώ πάλι

ξέπλυμα χρήματος, μεταφορά κεφαλαίων, μοίρασμα παράνομων κερδών κα. στο ψηλότερο επίπεδο που μπορεί να αφορούν κράτη, πολεμικές διενέξεις, οικονομικούς μηχανισμούς κλπ
    Κ έχει ξεφύγει σε τεράστιο βαθμό καταστρέφοντας το άθλημα
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pirateeeeeee για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (01-08-17), The Dude (31-07-17)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Πού ειναι ρε παιδια μια εταιρεία να με κανει σκλάβο της με 30 εκατομμύρια το χρονο;
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

20. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Red Sting για αυτό το μήνυμα:

flessanto (01-08-17), panahs7 (31-07-17), The Dude (01-08-17)

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.747
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.669 φορές σε 7.165 μηνύματα
    Ignore User

Oκ, αφηστε τους λεφταδες. Σκεφτειτε τους φτωχους ημιεπαγγελματιες που τους κρεμανε το δελτιο οι ομαδες, για να μη φυγουν.

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.357 φορές σε 3.991 μηνύματα
    Ignore User

Επίσης, μιας και λέμε για Μπάρτσα, επειδή έχω δει σχεδόν όλο το τουρνουά, έχει επιστρέψει για τα καλά πλέον και παίζει εξωπραγματικό ποδόσφαιρο. Βλέπω τον Βαλβέρδε να γίνεται Θεός στην Βαρκελώνη.

Δεν έχω δει κανένα παιχνίδι αλλά δεν μου φαίνεται περίεργο. Ο μυταρας είναι τεράστιος προπονητής. Μες στους 5 καλύτερους της 10ετιας σιγουρα

Thanks
    30.140
    Ignore User

Για μένα πρέπει να καταργηθούν οι εξαγορές συμβολαιων χωρίς λογική. Να είναι ακριβώς το συμβόλαιο. Π.Χ. αν μείνεις στο χρόνια είναι να πάρεις 10 μυρια, τόσα θα μου δώσεις για να φύγεις.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Thanks
    20.063
    Ignore User

Σίγουρη θεωρείται πλέον η μεταγραφή του Νέιμαρ στην Παρί.

Ο Νεϊμάρ απάντησε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Λιονέλ Μέσι στο instagram και για πρώτη φορά επιβεβαιώνει δημόσια ότι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα.

Thanks
    30.140
    Ignore User

Σίγουρη θεωρείται πλέον η μεταγραφή του Νέιμαρ στην Παρί.

Ο Νεϊμάρ απάντησε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Λιονέλ Μέσι στο instagram και για πρώτη φορά επιβεβαιώνει δημόσια ότι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα.

Ε καλά ρε. Το έχει ανακοινώσει η ομάδα από το πρωί έτσι κ αλλιώς

Είμαστε πλήρεις... Το avatar του χρήστη Red&White-Nick-7

Thanks
    4.150
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.331 φορές σε 2.000 μηνύματα
    Ignore User

Τον λυπαμαι τον δουλακο που θα αμοιβεται με κατι ψοροεκατομμυρια...

Thanks
    20.063
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red&White-Nick-7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τον λυπαμαι τον δουλακο που θα αμοιβεται με κατι ψοροεκατομμυρια...
    Το ποδόσφαιρο να λυπάσαι, που μεταγραφές σαν αυτή το βιάζουν. Εύχομαι να βρει τρόπο η UEFA να τους σκίσει τον πάτο, αλλά δεν πρόκειται να γίνει...

Είμαστε πλήρεις... Το avatar του χρήστη Red&White-Nick-7

Thanks
    4.150
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.331 φορές σε 2.000 μηνύματα
    Ignore User

Το ποιο; Μονο ποδοσφαιρο δεν το λες πλεον...
    Το βλεπεις καθημερινα πως ασχολουμαστε περισσοτερο με τους αριθμους που το περιβαλουν παρα με το οποιο θεαμα προσφερει...
    Χανεται η ουσια σιγα σιγα...

Σελίδα 59 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 91929394955565758596061626369798999109 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές