Ψιλοειδα μεχρι το ημιχρονο που ηταν 0-0,ευκαιρια παντως ηταν να το παρει η Τσελσι
γιατι πολυ δυσκολα θα την ξαναδουμε να περνει Cl![]()
Πρωταθλήτρια κόσμου συλλόγων 2012 η Κορίνθιανς με νίκη 1-0 επί της Τσέλσι. Οι νοτιαμερικάνοι είχαν να το σηκώσουν από το 2006 όταν η Ιντερνασιονάλ είχε νικήσει τη Μπαρτσελόνα.
Ψιλοειδα μεχρι το ημιχρονο που ηταν 0-0,ευκαιρια παντως ηταν να το παρει η Τσελσι
γιατι πολυ δυσκολα θα την ξαναδουμε να περνει Cl![]()
Γιατί να μη το ξαναπάρει? Οσο υπάρχει ο Τσάρος και φέρνει παιχταράδες πάντα θα είναι μες στα φαβορί.
Κωστα δεν ειναι ομαδα που παιζει παντα στην 4αδα για CL οποτε το βρισκω λιγο δυσκολο
να την ξαναδω να το σηκωνει,ο τσαρος παιζει τον ρολο του αλλα δεν φτανει μονο αυτο.
το γκολ του Κονε το είδατε? πανέμορφο
To γκολ του Παναγιωτη Κονε στην Ναπολι.
alexakos77 (19-12-12), differance (18-12-12), panty (18-12-12), Red Sting (28-12-12), Rena (18-12-12), VALVERDES_7 (18-12-12)
Tρομερό γκολ.
Aπό τα γκολ που φέρνουν τον κόσμο πίσω στα γήπεδα! Γκολάρα!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Reds (20-12-12)
Θέλουν και ρέντα τέτοια γκολ. Πάντως τη τελευταία βδομάδα ανέβασε αρκετά τις μετοχές του ο τύπος μ' αυτές τις δυο γκολάρες.
Τελικα οσο αμπαλος κ αν εισαι, αν φυγεις απ την σουπα λιγκα, κατι μπορεις να κανεις. Μια χαρα του χει κατσει η ιταλια του....κονε! Οπως επισης βλεπω να κανει καριερα κι ο ταχτσιδης. Μακαρι να φευγε νωριτερα κι ο Νινης, να τη κανει κι ο Φετφατζιδης.
Α μια και μιλαμε για ελληνες..ο Κυργιακος που βρισκεται;;
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μεσα σε 3 μερες εχει βαλει 2 πανεμορφα γκολ,κανει καλες εμφανισεις
και αν συνεχισει ετσι ισως βρει και καλυτερη ομαδα απο την Μπολονια εξαλου 24 χρονων ειναι.
και ηταν απ'τις ακαδημιες μας αν θυμαστε. ουτε καν εκανε επαγγελματικο συμβολαιο, γιατι ειχε φυγει στη γαλλια και επεστρεψε στην αεκ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τον είχαμε πουλήσει στη Λανς. Κι από κει έβγαλε ο γάτος ο Σώκρατες.
BrazHlias (14-01-13)
Τρομερός! Κάτι από Κοστάντσο μου θύμισε! :p
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Bookmarks