Σελίδα 41 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 1121313738394041424344455161718191141 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 801 έως 820 από 2921

Θέμα: Ποδοσφαιρικός Πλανήτης

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.954
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.338 φορές σε 18.974 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Ποδοσφαιρικός Πλανήτης

Πώς δεν έδωσε;;; Πλεονέκτημα - παίζεται - κάτι τέτοιο...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Τί να έδινε;! Βαζάρι;!
    There is a Dude in town

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.954
    Ignore User

Περισσότερο θα με πείραζε, στη θέση του, ότι ο Μπαλοτέλλι, τα παίρνει χοντρά στην Αγγλία για να κάνει τα ίδια...

4. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (28-10-14), VALVERDES_7 (27-10-14)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.954
    Ignore User

Τεγέα - Αρκαδία... Ελλάδα, δηλαδή...

Ξάδελφος του Τζον Τάραμας Το avatar του χρήστη Nistisimos

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    304
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 374 φορές σε 221 μηνύματα
    Ignore User

Στο πένθος βυθίστηκε το ποδόσφαιρο της Νοτίου Αφρικής. Ο τερματοφύλακας και αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας, Σένζο Μεγίβουα, δολοφονήθηκε από ένοπλους άνδρες που εισέβαλαν στο σπίτι του, σε προάστιο του Γιοχάνεσμπουργκ.
    "I'm gonna make him an offer he can't refuse"

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.663
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.599 φορές σε 8.161 μηνύματα
    Ignore User

Πρόταση για μεταμεσονύκτιο Μουντιάλ στο Κατάρ!

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο Κατάρ κάνουν δύσκολη τη διεξαγωγή του Μουντιάλ του 2022, με τον πρόεδρο της επιτροπής επιθεώρησης της υποψηφιότητας της ασιατικής χώρας να προτείνει κάτι πρωτότυπο.
    Τη διεξαγωγή αναμετρήσεων από τα μεσάνυχτα και μετά πρότεινε ο Χιλιανός πρόεδρος της επιτροπής επιθεώρησης της υποψηφιότητας του Κατάρ για το Μουντιάλ του 2022, Χάρολντ Μάινε Νικολς, ως τη πιο δόκιμη λύση για μία ομαλή διοργάνωση χωρίς απρόοπτα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην ασιατική χώρα.

"Υπάρχουν δύο λύσεις. Η μία να διεξαχθεί το Μουντιάλ το χειμώνα κάτι το οποίο θα ήταν άβολο για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η δεύτερη θα ήταν να διεξαχθεί Μάιο - Ιούνιο αντί για Ιούνιο - Ιούλιο και τα παιχνίδια να ξεκινήσουν στις 19:00, 21:30, 00:00 ή ακόμη και πιο αργά. Η ζέστη είναι ανυπόφορη. Η ζέστη δεν εμφανίστηκε μόνο την ημέρα κατά την οποία κάναμε την καθιερωμένη επιθεώρηση, αλλά ήταν πάντοτε παρούσα στο Κατάρ. Νομίζω ότι είναι μία πιο βολική λύση, από το να διεξαχθεί το Μουντιάλ στο Κατάρ, το Δεκέμβριο", είπε ο Χιλιανός επίτροπος επιθεώρησης της υποψηφιότητας του Μουντιάλ του Κατάρ, Χάρολντ Μάινε Νικολς.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Ρεκόρ… Γκίνες για Σένι!

Ιστορική ήταν για τον Ροτζέριο Σένι η χθεσινή αναμέτρηση της Σάο Πάουλο, καθώς έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Τελευταία ενημέρωση 28/10/2014, 11:17
    Ένα ακόμη ρεκόρ «έγραψε» στη σπουδαία καριέρα του ο Ροτζέριο Σένι.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος τερματοφύλακας της Σάο Πάουλο (στη αναμέτρηση με την Γκοΐας) έφτασε τις 590 νίκες με τη φανέλα του βραζιλιάνικου συλλόγου, ξεπερνώντας στη σχετική λίστα τον Ράιαν Γκιγκς που έχει 589.

Μάλιστα, και οι δύο έφτασαν στο συγκεκριμένο ρεκόρ, όντας σε μία ομάδα, κάτι που αποτελεί ρεκόρ Γκίνες.

Από εκεί και πέρα, ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ μετράει 1.173 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 867 είναι ως αρχηγός. O υπ’ αριθμόν 1.000 αγώνας στην καριέρα του με τη Σάο Πάουλο ήταν στις 7 Σεπτεμβρίου του 2011, ενώ έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Βραζιλίας, δύο Κόπα Λιμπερταδόρες και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2005 απέναντι στη Λίβερπουλ, με νίκη 1-0 στον τελικό.

Δεν περνάει, επίσης, απαρατήρητο το γεγονός ότι έχει σκοράρει 123 φορές, κάτι που τον κατατάσσει στην πρώτη λίστα και με διαφορά από τον οποιονδήποτε άλλο τερματοφύλακα.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (28-10-14)

Ξάδελφος του Τζον Τάραμας Το avatar του χρήστη Nistisimos

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    304
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 374 φορές σε 221 μηνύματα
    Ignore User

Χρυσή σελίδα στην ιστορία των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων έγραψαν δυο ομάδες στην Ινδονησία. Έβαλαν συνολικά πέντε (5) αυτογκόλ, προσπαθώντας να χάσουν για να μη διασταυρωθούν με ομάδα της μαφίας!

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    "I'm gonna make him an offer he can't refuse"

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.954
    Ignore User

Καλός παίκτης και πολύ συμπαθής, όπως οι περισσότεροι Σουηδοί της γενιάς του....
    Άφησε την τελευταία του πνοή ο Ίνγκεσον

Μετά από χρόνια «μάχης» με σοβαρή ασθένεια, ο Κλας Ίνγκεσον τελικά νικήθηκε κι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών. Δείτε την ποδοσφαιρική πορεία του Σουηδού μέσου.

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Κλάς Ίνγκεσον άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη (29/10), έπειτα από χρόνια «μάχης» με μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Συγκεκριμένα, το 2009 είχε διαγνωσθεί πως o Σουηδός έπασχε από μια βαριά ασθένεια στα κόκκαλα, ωστόσο δεν τo έβαλε ποτέ κάτω και μέχρι την τελευταία στιγμή προσπάθησε να μείνει κοντά στον χώρο που τόσο πολύ αγαπούσε, το ποδόσφαιρο.

Τελευταία του ενασχόληση με το άθλημα, ήταν όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Έλφσμποργκ, όμως το πρόβλημα της υγείας του δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει το έργο του.

Όσον αφορά στην καριέρα του, ξεκίνησε από την Γκέτεμποργκ (1986-1990), για να ακολουθήσει η Μαλίν (1990-1993) και στην συνέχεια οι Αϊντχόφεν (1993-1994) και Σέφιλντ Γουένσντεϊ (1994-1996).

Μετέπειτα, έγραψε πολλά χιλιόμετρα στο ιταλικό πρωτάθλημα με τις Μπάρι (1996-199, Μπολόνια (1998-2000) και Λέτσε (2001), ενώ ενδιάμεσα είχε κι ένα πέρασμα από την Γαλλία για χάρη της Μαρσέιγ (2000-2001).

Εκτός των συλλόγων όμως, ο Ίνγκεσον είχε σπουδαία πορεία και με την εθνική της πατρίδας του, με την οποία είχε συνολικά 57 εμφανίσεις και 13 γκολ.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

[YOUTUBE]N7sdgrtDlyk[/YOUTUBE]

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (02-11-14)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.663
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.599 φορές σε 8.161 μηνύματα
    Ignore User

σιγα το πεναλτι και ο μητρογλου το κανει ευκολα αυτο
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.096
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.948 φορές σε 14.463 μηνύματα
    Ignore User

Ναι με το τρίτο του πόδι
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Aυτον να φερουμε να εκτελει τα πεναλτυ.

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων

Aυτον να φερουμε να εκτελει τα πεναλτυ.
    Σιγά μην τον αφήσει ο Μήτρογλου.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (02-11-14)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.096
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.948 φορές σε 14.463 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <> Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρόταση για μεταμεσονύκτιο Μουντιάλ στο Κατάρ!

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο Κατάρ κάνουν δύσκολη τη διεξαγωγή του Μουντιάλ του 2022, με τον πρόεδρο της επιτροπής επιθεώρησης της υποψηφιότητας της ασιατικής χώρας να προτείνει κάτι πρωτότυπο.
    Τη διεξαγωγή αναμετρήσεων από τα μεσάνυχτα και μετά πρότεινε ο Χιλιανός πρόεδρος της επιτροπής επιθεώρησης της υποψηφιότητας του Κατάρ για το Μουντιάλ του 2022, Χάρολντ Μάινε Νικολς, ως τη πιο δόκιμη λύση για μία ομαλή διοργάνωση χωρίς απρόοπτα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην ασιατική χώρα.

"Υπάρχουν δύο λύσεις. Η μία να διεξαχθεί το Μουντιάλ το χειμώνα κάτι το οποίο θα ήταν άβολο για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η δεύτερη θα ήταν να διεξαχθεί Μάιο - Ιούνιο αντί για Ιούνιο - Ιούλιο και τα παιχνίδια να ξεκινήσουν στις 19:00, 21:30, 00:00 ή ακόμη και πιο αργά. Η ζέστη είναι ανυπόφορη. Η ζέστη δεν εμφανίστηκε μόνο την ημέρα κατά την οποία κάναμε την καθιερωμένη επιθεώρηση, αλλά ήταν πάντοτε παρούσα στο Κατάρ. Νομίζω ότι είναι μία πιο βολική λύση, από το να διεξαχθεί το Μουντιάλ στο Κατάρ, το Δεκέμβριο", είπε ο Χιλιανός επίτροπος επιθεώρησης της υποψηφιότητας του Μουντιάλ του Κατάρ, Χάρολντ Μάινε Νικολς.
    Ναι ήταν πάντοτε παρούσα στο Κατάρ. Εκτός από την ημέρα που του δώσατε τη διοργάνωση, γαϊδούρια ξεκαπίστρωτα.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη kalhas

Περιοχή
    Πλωμάρι, Λέσβος
    Thanks
    30
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4 φορές σε 3 μηνύματα
    Ignore User

Θεούλης!

[YOUTUBE]--yMhaYBNRQ[/YOUTUBE]
    We don't stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing.

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (03-11-14)

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

Ο Χόνας Γκουτιέρες είδε τους γιατρούς να του ανάβουν το «πράσινο φως» και να του ανακοινώνουν ότι βγαίνει νικητής στη μάχη με τον καρκίνο!

Ο Γκουτιέρες αποκάλυψε στα μέσα του Σεπτεμβρίου ότι έχει χτυπηθεί από καρκίνο στους όρχεις, δημιουργώντας ένα αυθόρμητο κύμα συμπαράστασης στα social media και τους οπαδούς. Η αποκάλυψή του ότι οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο, προκάλεσε εξίσου αυθόρμητη χαρά.

«Σας ευχαριστώ όλους που σταθήκατε δίπλα μου σε αυτή τη στιγμή. Κυρίως την οικογένειά μου, του γονείς μου, τους αδερφούς μου, τη μητέρα μου και τη σύντροφο μου. Σήμερα μου έδωσαν το ιατρικό ok», έγραψε ο Αργεντινός στο twitter. Οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι ο καρκίνος του αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά και ευχήθηκαν να μην τον χτυπήσει ποτέ ξανά!

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Τύπε, το καλύτερο γκολ της ζωής σου πέτυχες...
    There is a Dude in town

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Ποδοσφαιρκός Πλανήτης

Οταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα....

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Κατηγορούμενος για συμμετοχή σε διακίνηση ναρκωτικών ο Αντριάνο!

Ο γνωστός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Αντριάνο, κατηγορείται για συμμετοχή σε διακίνηση ναρκωτικών στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και μάλιστα οι αρχές του έχουν απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αν και μόλις 32 ετών ο γνωστός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Αντριάνο, οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας ο πρώην παίκτης της Ίντερ αυτή τη φορά έχει βρεθεί κατηγορούμενος για συμμετοχή σε διακίνηση ναρκωτικών στο Ρίο Ντε Τζανέιρο!

Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές έκαναν έρευνα για ένα μηχανάκι με πλαστά στοιχεία, το οποίο το οδηγούσε ένα άτομο που ήταν κατηγορούμενο για διακίνηση ναρκωτικών. Έτσι λοιπόν η αστυνομία έφτασε στην ανακάλυψη, πως το μηχανάκι αυτό το είχε αγοράσει ο Αντριάνο το 2008 και το είχε γράψει στο όνομα της μητέρας ενός γνωστού dealer, με το όνομα "Μίκα".

Ο εισαγγελέας αποφάσισε να κρατήσει το διαβατήριο του Αντριάνο και να του απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα, καθώς θεωρεί ότι πρόκειται να προκύψουν στοιχεία. Κι όλα αυτά μάλιστα έρχονται στο φως, λίγες μέρες μετά την συμφωνία του ποδοσφαιριστή με την Χάβρη, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, ωστόσο όσον αφορά τον ίδιο τον παίκτη, έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες ενώ σύμφωνα με τα ΜΜΕ δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από τις αρχές.

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Αντε να δεχτω οτι τα λεφτα σε κανουν πολλες φορες αλλον ανθρωπο το να γινεις και βαπορακι ομως μετα απο τοσα χρηματα ειναι εντελως ηλιθιο..

Σελίδα 41 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 1121313738394041424344455161718191141 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές