Τί να έδινε;! Βαζάρι;!![]()
Πώς δεν έδωσε;;; Πλεονέκτημα - παίζεται - κάτι τέτοιο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τί να έδινε;! Βαζάρι;!![]()
There is a Dude in town
Περισσότερο θα με πείραζε, στη θέση του, ότι ο Μπαλοτέλλι, τα παίρνει χοντρά στην Αγγλία για να κάνει τα ίδια...
sirkostas (28-10-14), VALVERDES_7 (27-10-14)
Τεγέα - Αρκαδία... Ελλάδα, δηλαδή...
Στο πένθος βυθίστηκε το ποδόσφαιρο της Νοτίου Αφρικής. Ο τερματοφύλακας και αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας, Σένζο Μεγίβουα, δολοφονήθηκε από ένοπλους άνδρες που εισέβαλαν στο σπίτι του, σε προάστιο του Γιοχάνεσμπουργκ.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse"
Πρόταση για μεταμεσονύκτιο Μουντιάλ στο Κατάρ!
![]()
Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο Κατάρ κάνουν δύσκολη τη διεξαγωγή του Μουντιάλ του 2022, με τον πρόεδρο της επιτροπής επιθεώρησης της υποψηφιότητας της ασιατικής χώρας να προτείνει κάτι πρωτότυπο.
Τη διεξαγωγή αναμετρήσεων από τα μεσάνυχτα και μετά πρότεινε ο Χιλιανός πρόεδρος της επιτροπής επιθεώρησης της υποψηφιότητας του Κατάρ για το Μουντιάλ του 2022, Χάρολντ Μάινε Νικολς, ως τη πιο δόκιμη λύση για μία ομαλή διοργάνωση χωρίς απρόοπτα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην ασιατική χώρα.
"Υπάρχουν δύο λύσεις. Η μία να διεξαχθεί το Μουντιάλ το χειμώνα κάτι το οποίο θα ήταν άβολο για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η δεύτερη θα ήταν να διεξαχθεί Μάιο - Ιούνιο αντί για Ιούνιο - Ιούλιο και τα παιχνίδια να ξεκινήσουν στις 19:00, 21:30, 00:00 ή ακόμη και πιο αργά. Η ζέστη είναι ανυπόφορη. Η ζέστη δεν εμφανίστηκε μόνο την ημέρα κατά την οποία κάναμε την καθιερωμένη επιθεώρηση, αλλά ήταν πάντοτε παρούσα στο Κατάρ. Νομίζω ότι είναι μία πιο βολική λύση, από το να διεξαχθεί το Μουντιάλ στο Κατάρ, το Δεκέμβριο", είπε ο Χιλιανός επίτροπος επιθεώρησης της υποψηφιότητας του Μουντιάλ του Κατάρ, Χάρολντ Μάινε Νικολς.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρεκόρ… Γκίνες για Σένι!
Ιστορική ήταν για τον Ροτζέριο Σένι η χθεσινή αναμέτρηση της Σάο Πάουλο, καθώς έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
![]()
Τελευταία ενημέρωση 28/10/2014, 11:17
Ένα ακόμη ρεκόρ «έγραψε» στη σπουδαία καριέρα του ο Ροτζέριο Σένι.
Συγκεκριμένα, ο 41χρονος τερματοφύλακας της Σάο Πάουλο (στη αναμέτρηση με την Γκοΐας) έφτασε τις 590 νίκες με τη φανέλα του βραζιλιάνικου συλλόγου, ξεπερνώντας στη σχετική λίστα τον Ράιαν Γκιγκς που έχει 589.
Μάλιστα, και οι δύο έφτασαν στο συγκεκριμένο ρεκόρ, όντας σε μία ομάδα, κάτι που αποτελεί ρεκόρ Γκίνες.
Από εκεί και πέρα, ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ μετράει 1.173 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 867 είναι ως αρχηγός. O υπ’ αριθμόν 1.000 αγώνας στην καριέρα του με τη Σάο Πάουλο ήταν στις 7 Σεπτεμβρίου του 2011, ενώ έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Βραζιλίας, δύο Κόπα Λιμπερταδόρες και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2005 απέναντι στη Λίβερπουλ, με νίκη 1-0 στον τελικό.
Δεν περνάει, επίσης, απαρατήρητο το γεγονός ότι έχει σκοράρει 123 φορές, κάτι που τον κατατάσσει στην πρώτη λίστα και με διαφορά από τον οποιονδήποτε άλλο τερματοφύλακα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sirkostas (28-10-14)
"I'm gonna make him an offer he can't refuse"
Καλός παίκτης και πολύ συμπαθής, όπως οι περισσότεροι Σουηδοί της γενιάς του....
Άφησε την τελευταία του πνοή ο Ίνγκεσον
Μετά από χρόνια «μάχης» με σοβαρή ασθένεια, ο Κλας Ίνγκεσον τελικά νικήθηκε κι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών. Δείτε την ποδοσφαιρική πορεία του Σουηδού μέσου.
Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Κλάς Ίνγκεσον άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη (29/10), έπειτα από χρόνια «μάχης» με μια πολύ σοβαρή ασθένεια.
Συγκεκριμένα, το 2009 είχε διαγνωσθεί πως o Σουηδός έπασχε από μια βαριά ασθένεια στα κόκκαλα, ωστόσο δεν τo έβαλε ποτέ κάτω και μέχρι την τελευταία στιγμή προσπάθησε να μείνει κοντά στον χώρο που τόσο πολύ αγαπούσε, το ποδόσφαιρο.
Τελευταία του ενασχόληση με το άθλημα, ήταν όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Έλφσμποργκ, όμως το πρόβλημα της υγείας του δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει το έργο του.
Όσον αφορά στην καριέρα του, ξεκίνησε από την Γκέτεμποργκ (1986-1990), για να ακολουθήσει η Μαλίν (1990-1993) και στην συνέχεια οι Αϊντχόφεν (1993-1994) και Σέφιλντ Γουένσντεϊ (1994-1996).
Μετέπειτα, έγραψε πολλά χιλιόμετρα στο ιταλικό πρωτάθλημα με τις Μπάρι (1996-199, Μπολόνια (1998-2000) και Λέτσε (2001), ενώ ενδιάμεσα είχε κι ένα πέρασμα από την Γαλλία για χάρη της Μαρσέιγ (2000-2001).
Εκτός των συλλόγων όμως, ο Ίνγκεσον είχε σπουδαία πορεία και με την εθνική της πατρίδας του, με την οποία είχε συνολικά 57 εμφανίσεις και 13 γκολ.
Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης
[YOUTUBE]N7sdgrtDlyk[/YOUTUBE]
Rena (02-11-14)
σιγα το πεναλτι και ο μητρογλου το κανει ευκολα αυτο![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ναι με το τρίτο του πόδι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Aυτον να φερουμε να εκτελει τα πεναλτυ.
Rena (02-11-14)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Θεούλης!
[YOUTUBE]--yMhaYBNRQ[/YOUTUBE]
We don't stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing.
captain-cook (03-11-14)
Ο Χόνας Γκουτιέρες είδε τους γιατρούς να του ανάβουν το «πράσινο φως» και να του ανακοινώνουν ότι βγαίνει νικητής στη μάχη με τον καρκίνο!
Ο Γκουτιέρες αποκάλυψε στα μέσα του Σεπτεμβρίου ότι έχει χτυπηθεί από καρκίνο στους όρχεις, δημιουργώντας ένα αυθόρμητο κύμα συμπαράστασης στα social media και τους οπαδούς. Η αποκάλυψή του ότι οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο, προκάλεσε εξίσου αυθόρμητη χαρά.
«Σας ευχαριστώ όλους που σταθήκατε δίπλα μου σε αυτή τη στιγμή. Κυρίως την οικογένειά μου, του γονείς μου, τους αδερφούς μου, τη μητέρα μου και τη σύντροφο μου. Σήμερα μου έδωσαν το ιατρικό ok», έγραψε ο Αργεντινός στο twitter. Οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι ο καρκίνος του αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά και ευχήθηκαν να μην τον χτυπήσει ποτέ ξανά!
Τύπε, το καλύτερο γκολ της ζωής σου πέτυχες...
There is a Dude in town
Οταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα....
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Αντε να δεχτω οτι τα λεφτα σε κανουν πολλες φορες αλλον ανθρωπο το να γινεις και βαπορακι ομως μετα απο τοσα χρηματα ειναι εντελως ηλιθιο..
Bookmarks