pirateeeeeee (07-06-22)
εγω μπαινω με brave τα καθαριζει ολα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
pirateeeeeee (07-06-22)
Άκουσα πριν λίγο ότι αν δεν συγκεντρώσει 100,000 συνδρομές μια πλατφόρμα, απαγορεύεται να μεταδώσει αγώνα βάση νομοθεσίας. Οπότε απλά τα πράγματα, αν δεν τους πληρώσει κανένας θα αναγκαστούν να τα δείξουν στο ελεύθερο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (07-06-22)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
drizzt (08-06-22)
Από τα παραπάνω το μόνο που συμφωνώ 100% είναι η εκτέλεση πλαγίου με τα πόδια.
εμενα δε μου αρεσε καθολου αυτο με τα μισαωρα.Στο τελος δε θα βλεπουμε ουτε μπαλα.
—John Lennon
Αλλαγές on the fly λέει χωρίς να σταματά το παιχνίδι, μάλιστα. Οπότε όταν φεύγει αντεπίθεση ο αντίπαλος, πετάμε μέσα 3 αμυντικούς να προλάβουν και βγαίνουν όποιοι είναι κοντά σε γραμμή. Καλά κρασιά. Απ' τα πολλά μανιτάρια το έκαψαν τα Ολλανδά.
Καθαρός χρόνος λέει όμως, όπως στο μπάσκετ. Θα σταματάει το ρολόι δηλαδή. Μη νομίζεις ότι τώρα είναι περισσότερος ο καθαρός χρόνος, μπορεί να 'ναι και λιγότερο.
μονο η αλλαγη με το πλαγιο μου ψιλοαρεσε ολα τα αλλα για τον μπουτσο τους βαρεσε οτι καπνιζουν στο κεφαλι![]()
—John Lennon
Θα το γυρίσουμε στο ράγκμπι μου φαίνεται.
Δεν μπορούν αυτά να εφαρμοστούν σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας, οσο αγωνιζεται αλλιώς στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
Αλλάζει όλο το παιχνίδι.
Ε γι'αυτό θα τα δοκιμάσουν σε χαμηλή κατηγορία. Νομίζω πολύ δραστικές οι προτάσεις και το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ, πολύ χαοτικό και για τα τηλεοπτικά με τόσα παιχνίδια το ένα μετά το άλλο να υπάρχει stop time.
να χάμε να λέγαμε είναι. δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ άδεια για τα περισσότερα από αυτα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (09-06-22)
Ούτε εκεί θα το κάνουν τελικά, είπανε... Παρεξήγησις είπανε... Έπεσε το ξεφωνητό της αρκούδας, δεν είπανε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (09-06-22), john syggel (09-06-22), panahs7 (09-06-22)
Μερίδα Γερμανών φιλάθλων στον αγώνα της χώρας τους κόντρα στην Ιταλία για το Nations League κάλεσαν σε μποϊκοτάζ του Μουντιάλ σηκώνοντας πανό το οποίο ανέγραφε: "15.000 νεκροί για τη μεγάλη σκηνή - Η FIFA και οι συνεργάτες χωρίς κάποια ιδέα. Μποϊκοτάζ στο Κατάρ".
υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με την Ουκρανική κυβέρνηση -μέχρι τις 3 Ιουνίου- είχαν χάσει 10.000 στρατιώτες στον φετινό πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Αν το δεις ακόμα πιο σφαιρικά και στο θέατρο των στρατιωτικών επιχειρήσεων, εργαζόμενοι είναι...
pirateeeeeee (15-06-22)
Ας δηλωσουν κωλυμα λοιπον,να παει η Ιταλια στο Μουντιαλ.Ολοι κοπτονται για τα ανθρωπινα δικαιωματα,αλλα μια χαρα θα πανηγυριζουν την πορεια της χωρας τους.Στα λογια,ολα ευκολα ειναι.
Καθίστε να δείτε και τι γέλιο θα πέσει με τις οδηγίες που έδωσαν προς τους τουρίστες, να μην κυκλοφορούν με φανελάκια λέει και κάτι πίπες.
john syggel (15-06-22)
Στο μεταξύ, χθες είχαμε και το Αγγλία-Ουγγαρία 0-4. Θα το προσπεράσουμε έτσι;
Ναι... Γιατί, τον Στόουνς, πιο δύσκολα τον προσπέρναγαν ο Γκργκέρα και Ζάλαϊ;;;
drizzt (16-06-22)
Bookmarks