έπαιξε με αφέλεια αρκετή ο αρης
-2 ομάδες ως τώρα. Μας βλέπω να αλωνίζουμε το γιουρόπα κόνφερενς σε λίγο καιρό
1-2 .
έπαιξε με αφέλεια αρκετή ο αρης
-2 ομάδες ως τώρα. Μας βλέπω να αλωνίζουμε το γιουρόπα κόνφερενς σε λίγο καιρό
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (17-09-20)
Έτσι κι αλλιώς Κόνφερενς θα έχει του χρόνου εκτός από ένα.
Τη μεγάλη ζημιά την έκαναν οι άχρηστες δικέφαλες κότες πέρσι που δε μπορούσαν ούτε ομίλους Γιουρόπα να μπουν.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Έχασαν από το ουκρανικό χωριό (στην κυριολεξία) οι άλλοι. Good wines.
drizzt (18-09-20)
Γούρι έφερα και στον Άρη. Και δεν πρόλαβα να γράψω και μια καλή κουβέντα που ήθελα για τον ένινγκ. Δεν πειράζει αρκεί που το σκέφτηκα.
Καλή ομάδα φέτος ο παοκ και προπονητάρα ο αμπελ...
Sent from my MI 3W using Tapatalk
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αυτό ήταν σαν το αήττητο της αεκάρας ε;
Και καλύτερο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (18-09-20)
Η Κολος ειναι γενικα πολυ κωλοφαρδη ομαδα.
Στην Γ' (γνωστή μας Δ') ο Πανιώνιος που ουσιαστικά διαλύεται, αφού έχει μείνει με 2 συμβόλαια. Κρίμα που χάνονται τόσο ιστορικές ομάδες με τις οποίες μεγαλώσαμε, όπως έχουν χαθεί τόσα χρόνια ο Ηρακλής, η Παναχαϊκή κτλ ομάδες με πολύ κόσμο που έδιναν άλλη χροιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
ακουγεται πως παει να τον αγορασει καποιος φιλος-Σαββιδη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (22-09-20)
drizzt (22-09-20)
κρίμα πολύ κρίμα. Εκεί φαίνεται η παθογένεια του πρωταθλήματος. Οι ομάδες για να λέμε ότι έχουμε πρωτάθλημα πρέπει να ζούνε από αυτό και όχι από κάποιον πασά
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Εμ βέβαια αφού ο ολυμπιακός κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο, λουστείτε τα τώρα.
BrazHlias (22-09-20)
Πότε είχαμε εμείς τον Λόρια;;;;Πόσους έχουμε ταϊσει πια, ρε Βαγγέλα είμαστε κι εμείς εδώ και πιο οικονομικοί! Άσε που εμείς είμαστε όντως "γκάμπρο από μικροί"
Δεν κοίταζε αν μπήκε γκολ, πριν πέσει του έχει κάνει νόημα με το κεφάλι να τη ρίξει αριστερά κι αυτός τελικά πέφτει δεξιά. Βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό να είναι μεμπτό και όχι κάποιο mind game προς όφελος του τερματζή. Λογικό πάντως να ελέγχεται ως ύποπτο, το θέμα είναι τι μπορούν να αποδείξουν σ' αυτή την περίπτωση;
BrazHlias (23-09-20)
Ναι τωρα το ξαναειδα. Καλα, προφανως δεν αποδεικνύεται πως του εκανε νοημα. Εμενα μου φανηκε σαν "νευρικη" κινηση, αλλα δεν αποκλειεται οπως λες, να ηταν και mind game.
Αυτα ειναι μαλακιες. Αν θες να δεις αν ενα ματς ειναι στημενο κοιτας τα πονταρισματα που εχουν γινει στο στοιχημα. Κοιτας μεταφορες χρηματων. Βρισκεις μαρτυρες να λενε συγκεκριμενα πραγματα.
Εντιτ: Πως καταλαβε αυτος που εκτελουσε το πεναλτι τι εννοουσε ο τφ; Θελω να πω, πως αν το επιανε, θα λεγαμε "του εδειξε απο που θα πεσει, για να το ριξει πανω του"
υ.γ. Θυμασαι ενα πεναλτι πριν χρονια που ειχε πιασει ο Νικοπολιδης απο τον Παπαδοπουλο; Που ελεγαν ο Παπαδοπουλος εφτιαξε την αριστερη καλτσα του, για να δειξει στον Νικοπολιδη απο που να πεσει.![]()
Bookmarks